Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki za wczorajsze wsparcie,na Was zawsze mozna liczyc. Wypuscili mnie,nie ma miejsca w szpitalu,mam przyjechac w srode albo 27,wtedy mnie poloza na dluzej.Dali mi antybiotyk,czopki,ale nie ma szans zeby wyleczyc,brałam juz wszystkie antybiotyki jakie mozna brac w ciazy i nic. Nerka sie rozlewa,mocz przenosi do miedniczki i gdzies tam jeszcze. Z Synkiem wszystko ok,ma prawie 8 cm,lozysko sie nie odkleja,szyjka ladna.Kurde,nie macie pojecia jak to boli,nie moge wyrobic,chwile dobrze,a jak bym poszla gdzies czy chociaz jak siadam na kibel to rozrywa mnie...ja pierd.Sorki,ale musiałam sie wygadac.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:alka odpoczywaj, może polepszy się, wygrzewanie o ile wiem dużo daje i ciepłe okłady, ale nie wiem czy można okłady robić w ciąży.
Nic nie pomaga,ale dzieki. Jak stoje to ok ,a jak sie poloze czy usiad to masakra. naprawde nie wiem jak ja to wytrzymam,myslałam,ze wszystko zniose ,a teraz...
Ale czego sie nie robi dla miłosciTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
Bede jutro,buziaki i wiruski dla wszystkich ********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Anutka, Z., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
Hej moje kochane...wrocilam:)
Tym ktore o mnie pamietaly i pytaly dziekuje bardzo:)
Nowym mamusiom,a naliczylam ich 3;) serdecznie gratuluje!!!
A u mnie @ miala byc wczoraj,ale jej nie ma...test dzis rano - Piersi masakra,nie moge normalnie funkcjonowac,bole @ sa,tak ze zapewne za chwile zaczniemy 14 cykl...i ciekawe ile jeszcze przed nami...trace sily...
Pozdrawiam Was kochane moje:) -
Alka wspieram. Kurdę, żeby Ci można było jakoś ulżyć w tym cierpieniu, to już by Cię nie bolało.
My już ponormalnieeee ulało się aż
mój M. ostatnio coś szaleje z tym strzelaniem. Chyba koniecznie chce mi dziecko zrobić
Wiruski i ja zabieram.
A co u Malinowej ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 23:10
Lena87, Little Frog, Z., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Fidelissa uwazaj na siebie...ja bym nigdzie nie jechala na weekend tylko "robila nic" w domku
Alka 3maj sie ... szkoda ze musisz czekac tak dlugo na szpital...biedaczku,
Maniuś moze jeszcze @ nie przyjdzie...kto wie...nosek do gory;)
Anutka jak sie czujesz?
Ania_84 masz wspaniałych rodziców!!!
AniusiaM silna jestes kobietka!!! mamy nasze czesto są słabsze od nas...potrzebuja mieć w nas wsparcie...szczegolnie w takiej stytuacji.
Simcat86 trzymaj sie kochana, głowa do gory...jestesmy z Toba!
Złota a czytalas o Pre-Seed ? ja znalazlam duzo dobrych opinii...sama uzywam...zobaczymy z jakim rezultatem
Melula ja gdybym znalazla w sklepie zsiadle mleko to chyba bym zwariowala ze szczesciazazdraszczam
całą resztę kobietek serdecznie pozdrawiam i przesylam sloneczko
Fidelissa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Delia wrote:Fidelissa uwazaj na siebie...ja bym nigdzie nie jechala na weekend tylko "robila nic" w domku
Alka 3maj sie ... szkoda ze musisz czekac tak dlugo na szpital...biedaczku,
Maniuś moze jeszcze @ nie przyjdzie...kto wie...nosek do gory;)
Anutka jak sie czujesz?
Ania_84 masz wspaniałych rodziców!!!
AniusiaM silna jestes kobietka!!! mamy nasze czesto są słabsze od nas...potrzebuja mieć w nas wsparcie...szczegolnie w takiej stytuacji.
Simcat86 trzymaj sie kochana, głowa do gory...jestesmy z Toba!
Złota a czytalas o Pre-Seed ? ja znalazlam duzo dobrych opinii...sama uzywam...zobaczymy z jakim rezultatem
Melula ja gdybym znalazla w sklepie zsiadle mleko to chyba bym zwariowala ze szczesciazazdraszczam
całą resztę kobietek serdecznie pozdrawiam i przesylam sloneczko -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:dzień dobry:)
anutka to normalne, jak nie ma przy tym krwawienia czy plamienia...
mnie też boli, wczoraj gin mnie uspokoił, że nic złego się nie dzieje...ból ma być, bo zachodzą zmiany hehehe...a wizyta 3 czerwca
. Zastanawiam sie czy to nie pozamiciczma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 06:57
-
nick nieaktualnyja wczoraj miałam wizytę, bo bardzo bolał mnie prawy jajnik od poniedziałku...
a nie pójdziesz prywatnie, żeby podejrzeć, i się uspokoić???
ja kolejną wizytę mam na 28 maja i wtedy będę wiedziała, czy "mróffka" tam jest czy nie...bo wczoraj tylko usłyszałam, że jajniki ok, wyniki ok, że "mróffka" jest we właściwym miejscu:-) -
Malenq wrote:ja wczoraj miałam wizytę, bo bardzo bolał mnie prawy jajnik od poniedziałku...
a nie pójdziesz prywatnie, żeby podejrzeć, i się uspokoić???
ja kolejną wizytę mam na 28 maja i wtedy będę wiedziała, czy "mróffka" tam jest czy nie...bo wczoraj tylko usłyszałam, że jajniki ok, wyniki ok, że "mróffka" jest we właściwym miejscu:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny