Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, u mnie pogoda kiepska i samopoczucie podłe ... wczoraj mojej mamie na usg wyszlo zee ma jakies guzki na tarczycy
Leczy sie chyba z 3 lata a dopeiro teraz lekarz przepisal jej skierowanie na usg, a chodzi prywatnie .. jestem zdolowana boje sie, zeby to nie bylo cos zlego
wczoraj tak sie rozplakalam, ze nieumialam się powstrzymać .. myslalam, ze lekarz da skierowanie na biopsje.. ale nie, powiedzial zeby powtorzyla usg za 3 miesiace. Mam doła:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 08:09
Anutka lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Hej dziewczyny, u mnie pogoda kiepska i samopoczucie podłe ... wczoraj mojej mamie na usg wyszlo zee ma jakies guzki na tarczycy
Leczy sie chyba z 3 lata a dopeiro teraz lekarz przepisal jej skierowanie na usg, a chodzi prywatnie .. jestem zdolowana boje sie, zeby to nie bylo cos zlego
wczoraj tak sie rozplakalam, ze nieumialam się powstrzymać .. myslalam, ze lekarz da skierowanie na biopsje.. ale nie, powiedzial zeby powtorzyla usg za 3 miesiace. Mam doła:(
Mama ma jeden wycięty. Teraz wiele kobiet co mają tarczycę ma guzki ale to nie RAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kochana nie przejmuj sie tym takjak jak nie wiedziałam to też sie przejmowałam ale teraz jestem troche uświadomiona i spokojna
sara_nar, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:kochana guzki na tarczycy to nic groźnego ... tylko trzeba kontrolować, żeby nie rosły jakoś olbrzymio.. moja mama i babcia mają guzki i ja raczej też jestem a to narażona.
Mama ma jeden wycięty. Teraz wiele kobiet co mają tarczycę ma guzki ale to nie RAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kochana nie przejmuj sie tym takjak jak nie wiedziałam to też sie przejmowałam ale teraz jestem troche uświadomiona i spokojna
-
Delia wrote:Fidelissa uwazaj na siebie...ja bym nigdzie nie jechala na weekend tylko "robila nic" w domku
Alka 3maj sie ... szkoda ze musisz czekac tak dlugo na szpital...biedaczku,
Maniuś moze jeszcze @ nie przyjdzie...kto wie...nosek do gory;)
Anutka jak sie czujesz?
Ania_84 masz wspaniałych rodziców!!!
AniusiaM silna jestes kobietka!!! mamy nasze czesto są słabsze od nas...potrzebuja mieć w nas wsparcie...szczegolnie w takiej stytuacji.
Simcat86 trzymaj sie kochana, głowa do gory...jestesmy z Toba!
Złota a czytalas o Pre-Seed ? ja znalazlam duzo dobrych opinii...sama uzywam...zobaczymy z jakim rezultatem
Melula ja gdybym znalazla w sklepie zsiadle mleko to chyba bym zwariowala ze szczesciazazdraszczam
całą resztę kobietek serdecznie pozdrawiam i przesylam sloneczko
Cześć Kochane!
Delio, nie słyszałam o pre-seed. Cóż to takiego? -
Dzień dobry. Kcohane brawa dla mnie. W dzień wolny od pracy wstałam z łóżka przed 8. Piękna pogoda, szkoda dnia , a ogródek czeka.
Nati nie martw się. Moja teściowa ma chyba 3czy 4 guzy na tarczycy i to takie, że mówi, że czasem ciężko jej w nocy oddychać. Już mówiła, że to rak i umierać będzie. Zrobili biopsję i to nic poważnego. Tak więc nie martw się na zapas. Na biopsję tećiowa chyba z pół roku czekała.... w sumie dobrze się upewnić. Bo nigdy nic nie wiadomo. Moja mama mogła iść na badanie piersi jak moja babcia ją namawiała, ale nie poszła, a niecały rok później okazało się że ma raka piersi.... i nie wiadomo czy gdyby poszła szybciej, to czy teraz by nie obchodziła 50lat w dzień matki.
Zgłupiałam z tym termometrem, wczoraj elektroniczny pokazywał o 0,4 st mniej niż szklany. Dziś rano mierzyłam najpierw elektr. 36,0 .... szklany 36,2 .... i bądź tu mądry, ale z racji, że mierzyłam od początku cyklu elektr. to wpiszę 36,0.
Fidelissa nastraszyłaś mnie trochę tą zakrzepicą. Ja ogólnie mam słabsze krążenie .... 11lat cukrzycy i obawiam się, że mogę mieć takie problemy w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 09:01
Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Bry
U mnie w tym cyklu temp zwariowała. Ovu twierdzi że owulacja już byla. Ja twierdzę że dopiero będzie. A trzeci scenariusz jest taki ze nie było ani nie będzie... i weź tu bądź mądry. Zastanawiam sie czy stres może aż tak wpływać i robić wahania tempce. Dobrze że to ostatni cykl mierzenia
Coraz bliżej weekend, jeszcze tylko dziś i jutro
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!
Ps. Nati trzeba myśleć pozytywnie chociaż wiem ze to nie łatwe. Mam nadzieje że to nic groźnego i wszystko sie ulozy
sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. na temperaturę pewnie stres też może wpłynąć. Tak jak na moje cukry.
Zastanawiam się skoro dwa dni temu pęcherzyk miał 20mm to naszybciej dzisiaj by pękł i w zasadzie sprawdzając na kalkulatorze ciąży data poczęcia przy cyklu 32 dniowym data poczęcia wypada na 17 maja.Z. lubi tę wiadomość
-
Witam Foremki!
Nati, Fidellisa - trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze.
Zetka, każda zmiana ma wpływ na poziom tempki, nawet sen (koszmary, przerywany sen), a tym bardziej stres.
Sara_nar - po co ci termin poczęcia? Wiek ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej @Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 09:39
Anutka, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Hej dziewczyny, u mnie pogoda kiepska i samopoczucie podłe ... wczoraj mojej mamie na usg wyszlo zee ma jakies guzki na tarczycy
Z. lubi tę wiadomość