Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:I jak tam Maniuś- jest zielona kropa?
Dzien dobry wszystkim,u mnie zimno brrr....Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek
pogoda okropnagdzie to słońce ?
Mój mąż stwierdził,że jestem jednym wielkim chodzącym hormonem
wiem ale przeżywam jakąś burzę hormonów w sobie i sama ze sobą ledwo wytrzymuje
Także co by tu nie smęcić wpadłam Wam życzyć miłego dnia i zawijam się do walki sama z sobąZ., Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej Wam ponownie
Pewnie powiecie, że przesadzam i powinnam dać na ..luz.... spoko i jestem na luzie od RANA !!!!!
wali mnie wszystko z górki , co jest to będzie ...
ale poprostu nie umiem....
juz sie pogodziłam z 3 ciążami w rodzinie bliższej i dalszej .. widziałam tą piękną ich radośc i etuzjazm, teściowa powiadomiła mnie o kolejych 2 ciążach ....świetnie .... też bym sie cieszyła to oczywiste , jednak na każdą wiadomośc o ciąży serce mi sie kroi...
Dziś dowiedziałam sie że siostra mojego męza stara sie o drugie dziecko, druga jego siostra maja jednego i drugiego nie chcą. ok ich sprawa, ale mają dziecko i żadna z nich sie wieki nie starała.... każda do 3 mies starań i bum .. udało sie...
jak sie dowiedziałam że ona sie stara to myślałam że mnie rozerwiei pewno za mieśiąc , góra dwa dowiem sie, że zostane ciocią...
no fajnie... musze udawać że jestem z tegoż oto powodu przeszczęśliwa a w środku juz mie tak ściska , że juz chyba żadych organów nie mam
wiem, że może jestem wredna ale to nie tak ...
boli mie to .... nic tylko czekać a dobre wieści .. a my 9 m-cy po ślubie i niccc.... to wiecie jak nas nas patrzą... rodzice wiedza a im nie chce mowic bo nie chce zeby wszyscy wiedzieli, że mamy problem -
Dzień dobry dziewczyny!
U mnie @ zawitała niestety
A znalazłam taką ciekawostkę ostatnio
Terapia hormonalna może mieć również negatywny wpływ na inne organy, jak np. macicę, powodując wystąpienie zmian w śluzie szyjkowym. Plemniki mają wtedy problemy z wniknięciem do komórki, a embrion mozę mieć problemy z zagnieżdżeniem.
Powiedzcie dziewczyny czy wy po stymulacji miałyście luteine bądź duphaston i czy właśnie od tego zależy sukces?????????Anutka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Terapia hormonalna może mieć również negatywny wpływ na inne organy, jak np. macicę, powodując wystąpienie zmian w śluzie szyjkowym. Plemniki mają wtedy problemy z wniknięciem do komórki, a embrion mozę mieć problemy z zagnieżdżeniem.
Powiedzcie dziewczyny czy wy po stymulacji miałyście luteine bądź duphaston i czy właśnie od tego zależy sukces?????????Z., Laura lubią tę wiadomość
-
CZesc dziewczyki -
Nati spokojnie guzki trzeba obserwowac.. ale z reguly nie sa grozna- tylko czy mialas rbione anty TPO ?? bo czesto jest ono podwyzszone przy guzkah
Laura -co do CLo faktycznie to prawda ponwiewaz zazwyczaj uborzeje przy cloale trzeba pic wtedy winko, jesc migdaly , tak jak pisalam wczesneij o lutce i dupku.. moga one ulatwic zagniezdzenie poniewaz w II fazie swpsomagaja blone sluzowa macicy ..ale co do utrzymania ciazy .no coz jak ma dojsc do poronienia to nawet to nie pmoe - chyb ze w mega duzych dawkach i to bardziej w postaci zatsrzykow.luteina tylko czesciowo sie whłania ..
Monia - Kochana wiem co przechodzisz ..ale zobaczysz nas tez czeka wkrotce szczescienie patz na innych choc wiem ze to nie latwe..
Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:CZesc dziewczyki -
Nati spokojnie guzki trzeba obserwowac.. ale z reguly nie sa grozna- tylko czy mialas rbione anty TPO ?? bo czesto jest ono podwyzszone przy guzkah
Laura -co do CLo faktycznie to prawda ponwiewaz zazwyczaj uborzeje przy cloale trzeba pic wtedy winko, jesc migdaly , tak jak pisalam wczesneij o lutce i dupku.. moga one ulatwic zagniezdzenie poniewaz w II fazie swpsomagaja blone sluzowa macicy ..ale co do utrzymania ciazy .no coz jak ma dojsc do poronienia to nawet to nie pmoe - chyb ze w mega duzych dawkach i to bardziej w postaci zatsrzykow.luteina tylko czesciowo sie whłania ..
Monia - Kochana wiem co przechodzisz ..ale zobaczysz nas tez czeka wkrotce szczescienie patz na innych choc wiem ze to nie latwe..
-
Monia teżm doskonale wiem co przechodzisz.. ja też to niedawno przechodziłam, ale trzymam kciuki i wiem, że się uda
Laura ja brałam luteine jeszcze przed stymulacją i się udało na luteinie, także stymulacji juz nie musiałam miećLaura lubi tę wiadomość
-
Nati znam to skas tez jestem panikara
ale spokojnie
co do anty TPO warto spr przy guzkach bo wykazuja czy nie ma stanu zapalnego tarczycy ..i tylko tyle wnosi
Na penwo enod ci wsyztsko wytlumaczy i uspokoi -
Hej kochane
Co tam u Was?
Coś mi się obiło o oczy, że jakieś kropki nowe mamy??
O Anutce wiem, o Malenq też, ktoś jeszcze?
Nie dam rady nadrobić...
Miałam taką masakrę w pracy, że aż się chce zawód zmienić
Fideliss, doczytałam że masz problem z pachwiną, oby to nic groźnego nie było, powodzenia u lekarza!
Alka Ty tez dbaj o siebie, nerki to nie przelewki, leż w szpitalu jeśli trzeba.
Melula- byłaś u alergologa? Jest coś co można brać w ciąży?
U mnie choróbsko mija, został gęsty katar, ale woda morska jakoś sobie radzi.
Wczoraj pozwoliłam sobie na pierwszy orgazm od... 3 miesięcy chyba, wcześniej jakoś się bałam. Ale bosko było....mmmm....
Laura i pozostałe, które czerwone morze zalało- główki do góry, w końcu małpa się nie pojawi na dłużej
Maniuś obyś jutro ujrzała 2 kreseczki, trzymam kciuki!
Tyle udało mi się wyłapać, pozdrawiam Was wszystkie, zajrzę w wolnej chwili
Malenq, Fidelissa, Maniuś, Maniuś, Laura, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Powiedzcie dziewczyny czy wy po stymulacji miałyście luteine bądź duphaston i czy właśnie od tego zależy sukces?????????
Laura lubi tę wiadomość