Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. dziękuję za odpowiedź. Staram się mierzyć temperaturę o 6 rano, ale jak jestem po nocce, wczoraj i dziś dwie nocki pod rząd miałam więc ta temperatura mierzona później i myślę, że fałszywie podwyższona. Jutro rano mierzenie o 6.
Alka trzymaj się. Z modlitwą u mnie gorzej, ale jak będę się modlić, to pomyślę o Tobie.
Zmykam kochane spać. Rano do pracy.
Hehe mój M. dopiero zobaczył, że <na dole> mam łysinkę. I w szoku. Pytam czy dzisiaj rano jak się kochaliśmy nie zobaczył, na co on. no żono, jak mnie na śpiocha wzięłaś, nie zauważyłem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 22:47
Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Przedstawiam nasze dwa sikory
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8af196bf92c5.jpg
Wiem, powinnam sie puknac mocno w glowe, ale marzylam chociaz o jednej dziewczynce...
Lobuzy sa zdrowe, rosna pieknie, nadal ida leb w leb z pomiaramimaja ponad 10cm oczywiscie bez nozek
Natka098, przedszkolanka:), Macierzanka:), Anutka, sara_nar, Little Frog, Z., Fidelissa, olka30, martusia1986, Lena87, Delia, Kaśka28, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Historia lubi się powtarzać, czyli to samo co w poprzednim miesiącu brak pęcherzyków a co za tym idzie brak owulacji a do tego nie wiadomo ile ten będzie trwał
zostało Mi tylko 8 tabletek duphastonu.
Następny cykl CLO ale co z tego skoro pozostaję też tylko na obserwacji."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Misty87 wrote:Przedstawiam nasze dwa sikory
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8af196bf92c5.jpg
Wiem, powinnam sie puknac mocno w glowe, ale marzylam chociaz o jednej dziewczynce...
Lobuzy sa zdrowe, rosna pieknie, nadal ida leb w leb z pomiaramimaja ponad 10cm oczywiscie bez nozek
Aaaaaa, wiedziałam! A NIE MÓWIŁAM???Chłopaki są fajne!
Alka trzymaj się!
U mnie przełom w chorobie, od popołudnia jest już nieźle, więc raczej będę żyćObeszło się bez leków (nooo 2 apapy wzięłam).
Lecę spać, dobranoc!
sara_nar, Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
łapię internet z wi-fi, ale wiąże się to ze staniem przy parapecie, ale przeżyję.
Temperatura o 6 36,2 ....
Zalało mnie z rana śluzem jak z białka jaja.
Misty ale super chłopaki. Dziewczynki też się doczekasz, będzie miała wtedy obstawę w postaci dwóch starszych braciZawsze marzył mi się starszy brat, choć teraz ma 22 lata i nie narzekam.
U mnie też na bank pierwszy będzie chłopak, tylko tak wczoraj się zastanawiałam i będzie problem z imieniem, bo na Oskara to mój mąż krzywo patrzy....Z., Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Misty, super chłopaki! Będziesz miała zapewnioną rozrywkę na najbliższe kilka lat!Poza tym pomyśl sobie, że kiedyś córki Twoich koleżanek będą się biły o Twoich chłopaków!
I jak napisała Macierzanka, to faktycznie przewaga chłopaków u nas na wątku!
Santoocha, dobrze, że choroba odpuściła.
Alka, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie. Trzymaj się!
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 07:34
Z., Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Bry
Misty, Gratuluję dwóch chłopaków!bedziesz miala z nimi na pewno wesoło.
U mnie dziś słoneczko świeci i ptaszki ćwierkaja. Aaj ile ja bym dała za takie wakacje dwu miesięczne. Wreszcie bym odpoczela.
Miłego dnia!sara_nar, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej:)
Misty fajne łobuzy.
Tak sobie myśle, klan zakładałasz:) potem dziewczynki, potem chłopaki itd.....
Cierpię, leżę w łóżku. Do pracy nie idę tak mnie ta pachwina boli. Termofor pomógł tylko trochę, nie wiem co robić......
Z., Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Aniu ja tez Monie bardzo dobrze rozumiem:D akurat z Monia razem dowiedzialysmy sie o naszych wynikach tylko ona szybciej zaczela podawac mezowi leki...dlatego wierze ze bedzie ok i oczywiscie daje jej prawo do zlych dni obawa i tych wszytkich zalow...w koncu po to jest to forum musimy ja wspierac nawet jak mowi 20 razy to samo...bo kazda z nas moze czuc taja potrzebe
a jak sie wygadamy na foru to bedzie lzej w zyciu nie? i wlasnie po to jest t forum niech kazda pisze co nam lezy na serduchu:D
dzięki dziewczynki
dziś już nie będe smęcić
lepiej michyba hehe
-
A ja mialam przygode w nocy bylam na pogotowiu bo tak bolal mnie brzuch z prawej strony ze juz rady nie dawalam tylko lzy mi lecialy. Przestraszylismy sie z mezem ze to wyrostek wiec podarlismy a okazalo sie ze to jajnik tak sie wscieka
dostalam leki rozkurczowe i jaka ulga dzis tylko miesnie mnie bola
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.