Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
naprawde cieplej sie na serduszku robi...i to nie jest "tylko" wirtualne wsparcie nawet nie wiecie jak duzo pomaga mi rozmowa z kazda z was... wierze ze jutro bedzie lepiej i ogrzeje sie chociaz w kilku promyczkach... dla mnie takimi promyczkami sa dobre wiesci od was kochane takze zmieniamy temat
Ania opisz mi prosze co czulas jak slyszalas serduszko swojej fasoleczki
Ktora ma dla mnie dobre wiesci o dwuch kreseczkach?? chce takich wiadomosci sluchac jak najwiecej oczywiscie bede wam zazdroscic ale szczerze sie z wami cieszyc bede jeszcze bardziej :*Ania07, Lena87, Another, Fidelissa, Z., Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:naprawde cieplej sie na serduszku robi...i to nie jest "tylko" wirtualne wsparcie nawet nie wiecie jak duzo pomaga mi rozmowa z kazda z was... wierze ze jutro bedzie lepiej i ogrzeje sie chociaz w kilku promyczkach... dla mnie takimi promyczkami sa dobre wiesci od was kochane takze zmieniamy temat
Ania opisz mi prosze co czulas jak slyszalas serduszko swojej fasoleczki
Ktora ma dla mnie dobre wiesci o dwuch kreseczkach?? chce takich wiadomosci sluchac jak najwiecej oczywiscie bede wam zazdroscic ale szczerze sie z wami cieszyc bede jeszcze bardziej :*
Cóż mogę napisać .. to trzeba przeżyć. Biło tak spokojnie, czułam taką ogromną radość od środka i ogromne szczęście. Łezki w oczach były
Kasiu, a dla nas promyczkami będą Twoje dobre wieści . Mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone i lekarz przepisze jakieś leki na poprawę nasienia.Kaśka28, Another, Lena87 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:A może uda się zadziałać tymi nielicznymi plemnikami teraz gdy nie widzicie dla siebie szansy? Ile jest takich historii, że para odpuszczała, bo znikome szanse i zaraz się udawało...
santoocha lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok dziewczynki moje kochane dziekuje za wszytko narazie musze psychicznie odpoczac...ide spac sen jest dobrym lekarstwem na wszytko...jutro nowy dzien...nowe sily do zycia i do zebrania sie i do walki bo cel warty walki tylko musze zebrac sily..zycze wam wszytkiego najlepszego staraczkom wszytkiego najlepszego a zafasolkowanym szczesliwej ciazy :d Another bede czekala na wiadomosci od ciebie Aniusia od ciebie tez i od calej reszty dziewczyn
AnusiaM, Another, Macierzanka:), Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu. Jeszcze nic nie wiadomo. Mała ilość plemników, ale ileś jest prawda?
Wuęc te ileś muszą trafić tam gdzie trzeba.
Myśl pozytywnie. Wiem, że to trudne w tej chwili.
Ale jeśli wybierajcie się do urologa on doraci suplementację. Po 3 miesiącacg Powtórzysz badania i będzie lepiej. Wierzę, że będzie:))
Śpij dobrze
I możesz na mnie liczyć -
nick nieaktualny
-
Czesc
Kasia jestem myslami z Toba. Jestem pewna,ze ulozy sie po waszej mysli
Monia daj znac jak tam po wizycie.
Ja zaraz sie zbieram i jade podejrzec czy jakis pecherzyk zdecydowal sie urosnac czy dalej leniuchuja... troche sie bojeW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Cześć kochane :* Jak u was dzień się zapowiada? U mnie nie najgorzej:)
Kasiu kochana trzymam za was kciuki, wszystko się ułoży zobaczysz, nawet jak jest mała ilość plemników o są spore szanse, proszę nie załamuj się, chociaż wiem, ze jesteś silna babka :*
Aniu piękna fasoelczka :* Gratulacje, też chciałabym już takiego okruszka u siebie zobaczyć
Anusia M co do Tsh to jest to plaga, ale mój lekarz twierdzi, ze tsh mam ok 2,4 w przyszłym tygodniu jednak sobie powtórze, sama dla siebie i zobacze jaki wynik
Kolejki i obsługa w słuzbie zdrowia, faktycznie ma sporo do nadrobienia, chamstwo i gburstwo, praca jakby za karę. Chociaż czasami można się mile zaskoczyć. Ostatnio byłam z moim wujkiem w szpitalu szczękowym w katowicach, zrobiła mu się taka kula obok jablka Adama, oczywiscie mięlismy najgorsze scenariusze, czerwieniło się i rosło. Pojechaliśmy do szpitala, lekarz wspaniały cała obsługa wspaniała, okazało się, ze zebrała się ropa od zęba, wyrwał zęba wyczyscił na zmianę opatrunku mielismy przyjechać w poneidziałek do punktu ambulatoryjnego. No i tam juz był Meksyk, no bo rejestracja, bo kolejka to lekarza, chamstwo i gburstwo
Madzia trzymam kciuki za pęcherzyk -
Cześć Wam,
Kasiu mam nadzieję, że nastrój dziś u Ciebie lepszy. Pamiętaj, że przecież nasienie może ulec poprawie i nie jedna na tym forum pisała, że było beznadziejnie, ale była też praca nad tym i się udało w końcu. Wierzę, że będzie dobrze. Silna kobieta z Ciebie, także jak nie drzwiami to oknem, tak? Głowa do góry. Ściskam wirtualnie!
Magdas, trzymam kciukasy za Twoje pęcherzyki
Another, czekamy na wieści!
A u mnie dziś znowu ponuro, szaro i strasznie mi się nie chce iść do pracy. Przeżywam ostatnio jakiś zjazd motywacyjny albo wypalenie zawodowe. Zawsze mi się marzyło zamiast zdobywać awanse i kolejne kwalifikacji to siedzieć z takimi wesolutkimi pięknymi maluszkami rozpromieniającymi dom swoim śmiechem
A teraz podniosę tyłeczek i udam się do wyjścia...
Życzę wszystkim udanego dnia!Fidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017