Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki i ja sie z rana witam u mnie sloneczko i zaczyna sie pieknie robic na dworze
napewno po sprzataniu pojedziemy do tesciow aby piesek sie wyszalal hehe:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 07:43
Little Frog, Macierzanka:), Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Dzień dobry a ja dziś mimo pięknej pogody muszę iść do pracy
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ania ale pomysl ze w koncu z tej pracy wyjdziesz i skotzystasz z pogody:D
-
Dziewczyny, chciałam wyrzucić poranny test i oto co na nim zobaczyłam. mam zwidy? Czy tam jest cień cienia?
http://zapodaj.net/e15204014ec8e.jpg.html
http://zapodaj.net/614b4022c4b47.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 08:37
Natka098, sara_nar, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Złota ja tez cos widze ale nie wiem czy to po takim czasie sie liczy bo wiesz te reakcje chemiczne ale pamietam ze alka tez miala takie cienie cienia i jest w ciazy lec na bete!!! a jaka czulosc testu?
alka89 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
czułość 25.
na bete dziś nie zdążę, mogę dopiero w poniedziałek.
Kupie czulszy test, znasz jakiś bardziej czuły niż ten c miałam?
Do tej pory negatywne były zawsze negatywne, nawet następnego dnia nic się nie pojawiało.
Używałam pink testu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 08:43
-
Dzień dobry! Złota poczekaj jeszcze parę dni z następnym testem!
Mnie pierwszy raz od dwóch lat @ zrobiła psikusa i zaczyna się rozkręcać właśnie dzisiaj, czyli w 31dc, a zawsze miałam 26-28 max. aż głupia wczoraj test zrobiłam i śliczna, czysta jedna kreska, nie wiem czego się spodziewałam.
Sara władza w rękach to też kręgosłup, ja mam zapytać, które zabiegi mogę robić, a których nie, bo leki niestety nie są wskazane
A co do wizyt to powiem tyle - cierpliwość to cnotaale daję radę!
Życzę wszystkim odwiedzającym miłego dnia i do zobaczenia pewnie po weekendzie, bo ja napięty plan znowużeby nie myśleć
Natka098 lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:czułość 25.
na bete dziś nie zdążę, mogę dopiero w poniedziałek.
Kupie czulszy test, znasz jakiś bardziej czuły niż ten c miałam?
Do tej pory negatywne były zawsze negatywne, nawet następnego dnia nic się nie pojawiało.
Używałam pink testu.
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Poszperam w rossmanie dzisiaj, może znajdę coś czulszego i zrobię w poniedziałek.
Idę pod prysznic, musze ochłonąć. To byłby cud nad cudami, gdyby to było to.
lekarz twierdził, ze u mnie nie będzie owulki bez CCLO, a maż ma słabe wyniki. Byłby cud.
Idę pod prysznic, zimny, bo się za bardzo nakręcam:)
Cześć Macierzanko! Cierpliwość jest cnotą, to fakt. Trzymam kciuki za powodzenie wszystkich badań, wizyt i kuracji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 08:47
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie temp spadła poniżej kreski. Nadziei już nie mam. Muszę się teraz nastawić na te dni kiedy @ przychodzi i powtarzam sobie będę silna będę silna dam radę dam radę. Uch trudno jest byc staraczka
Życzę wszystkim zdecydowanie lepszego humoru niż mój!
Sara gratulacje!
Złota nie otworzylam na tel linku ale trzymam mcnno kciuki!Lena87, Another, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017