Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Monia kochana spokojnie, przecież musi być lepiej niż było! Piękna pogoda idź pobiegać, wyżyj się by nie myśleć
ja trzymam kciuki i specjalnie zajrzę później by zobaczyć jak wyniki
o której będą?
-
przedszkolanka:) wrote:Monia kochana spokojnie, przecież musi być lepiej niż było! Piękna pogoda idź pobiegać, wyżyj się by nie myśleć
ja trzymam kciuki i specjalnie zajrzę później by zobaczyć jak wyniki
o której będą?
-
Lena87 wrote:Kurcze idę do kuchni po soczek, a tu mój pies robi sobie ucztę w koszu na śmieci
a o syfie wkoło kosza nie wspomnę ..
U mnie gorący dzień, ale coś się zbiera na burzę. W pracy mały ruch, mam ochotę zwiać do domu
Jakąś ciężką noc miałam, same nieprzyjemne sny, męczyłam się okrutnie.
Monia trzymam kciuki za badanko, obyście usłyszeli dobre wieściAnia_84, Lena87 lubią tę wiadomość
-
OOo Santocha dobrze ze jestes
mam pytanie
czy to ze kot "zuje" folie znaczy ze brakuje mu czego s.. albo podchodzi np do burakow i memla liscie od botwinki albo koperek .. ;/
dajemy jej karme z warzywkami ale ciekawa jestem czy mzoe czego jej nie brakuj e -
Musze sie Wam pochwalic!! Zamawialam ostatnio na jednej fajnej stronce na fb od mamusiek ciuszki po dzieciach, bo wiadomo ja ich bede potrzebowac znacznie wiecej, a nie zamierzam kupowac wszystkiego nowego, bo bym zbankrutowala
Dogadalam sie z kobietka, ze wybieram ze zdjec troche ciuszkow, ustalilysmy 200zl + przesylka.
Kobieta przeszla sama siebie!! Jestem od 2 godz w szoku...nie dosc, ze wszystko firmowe (F&F, Mark&Spencer, H&M, Next, United Color of Benetton itp itd) to tak sliczne, niezniszczone i co... z moich wybranych moze 30szt zrobilo sie pewnie grubo ponad 100, bede liczyc. Dorzucila adidaski nike i wiele wiele innych rzeczy.
Ja takie bety bym za 500zl gonila!
Dzis na obiadek krupniczek, a na drugie makaron z koktajlem truskawkowym! Zapraszam chetne
Ania_84, Natka098, Little Frog, sara_nar, santoocha, Delia, Anaaa:), Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania, zobacz czy ma z zębami wszystko ok. Mój kiciuś tak robił i się okazało, że ma kamień, ale był już bardzo duży i nim zdążyliśmy jej go zdjąć to dostała czegoś w rodzaju kociej paradontozy (szczękościsk, ślinotok, opuchnięcie pyszczek i ruszające się zęby), musiał jej vet usunąć parę zębów. Jeden sam wypadł. A zwróciliśmy uwagę, że memloli właśnie różne dziwne rzeczy.
-
Misty, to super, ze taką fajna babkę znalazłaś. Podwójne zakupy dla niemowląt, to straszny cios dla kieszeni. Wszystko dla małych dzieci jest bardzo, bardzo drogie. czasem, jak kupuję coś dla kogoś, najczęściej na prezent, to jestem w szoku, że takie małe buciczki kosztują ledwie parę złotych mniej, niż "duże".
Misty87 lubi tę wiadomość
-
bylismy ostatnio u wet obejrzala jej zabki wszytsko zabdala. bo przed szczepieniem.. i powiedizala ze wszytsko jets ok.. ze kocie zdrowe .. a mam do niej zaufanie bo uratowala nasza kotke.. jak mala miala 4 tyg przechodzila koci tyfus.. wazyla niecale 0,4 kg i p tym jak z tego wyszla to jest u niej takim oczkiem w glowie
jak jej sie pytalam to owila ze niektore koty tak maja i tzeba uwazac ..bo jak nie wychodza to wlacza im sie instynkt łowiecki a ze fola sselesci to mysla ze to jakas zdobycz a pozneij jak polkna to moze sie przykleic.. tyle ze nie zapytalam sie o ten koperek i inne warzywa.. ;/
ale zwroce uwage jeszcze dzis jak tam jej kamien na zabkach -
Dziewczyny dzis swiatowy dzien buziakow wiec przesylam wam po jendym
XxMoniaXx, Natka098, Złota, Misty87, sara_nar, santoocha, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki!
Monia trzymam kciuki, nie stresuj się bo to nic dobrego dla organizmu. A Twój mąż nie może się wyrwać z pracy na chwilkę żeby odebrać badania?, bo stres Cię wykończy.
Mnie kijki też śmieszą troszkęsama nie używam bo wole rower, lubię robić duże odległości i jeździć w różne miejsca. U mnie niedaleko zrobili siłownie na dworze, wczoraj przejeżdżałam obok i wszystko zajęte, ludzie ćwiczą sobie. I dobrze, że są takie pomysły, chcieliśmy tam z M wieczorkiem pójść ale też wszystko zajęte było. Ja ćwiczeniami odreagowuje wszystkie stresy, zauważyłam że to na mnie najlepiej działa
Delia lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:czym więcej godzi tym m,ój strach jest większy, juz nastawiłam pranie, wymyłam łazienke i połowe mieszkania, wyniosłam śmieci i przygotowałam do obiadu żeby nie myślec
-
nick nieaktualny
-
Ja niesteyt sie nie wypowiem bo nie stosowalam ziolek a ni nic.bo jak zaczelam wiesiolka to mi sie cenralnie wsyztsko rozregulowalo, sluz zniknal.. a jak nic nie bire to jest wszytsrko git
-
nick nieaktualny