Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny,ja wrocilam z weekendowego wyjazdu, w piatek znowu jedziemy, dzisiaj moja mama ma operację piersi, wycinaja jej guzka, ale zaden rak itp, rok temu tez byla i guzek odrosl w tym samym miejscu.. troche mam stracha bo zamiast przytyc schudlam poltora kg, a nie wymiotuje, jem troche mniej niz przed ciaza bo wiecej nie umiem
Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki. U mnie jednak dzisiaj pik LH. Mam nadzieję, że od wczoraj już niewiele urosły olbrzymy i wieczorem, max jutro rano oba pękną. Lecę zrobić estradiol według zaleceń gina. Chyba wezmę wiatrak na baterie ze sobą...
Z., Natka098, Delia, Fidelissa, dżona, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Sara TY mnie nie strasz bo mamy podobne tygodnie ciązy
ja mam koło 5 i nie mam mdłości i nie chce mieć póki co
nie wskazane mi to ze względu na prace
pókio co czujemy sie dobrzejutro idziemy do Pana GIn
co u Was kobietki ?? -
hej, z mdłościami to jest tak że można je mieć mocno, albo trochę, albo wcale
ja długo nie miałam nic a nic i bałam się nawet czy wszystko w porządku. Ale jak przyszły koło 10 tygodnia to 3 tygodnie mnie męczyło.
Sara czy ja dobrze wyczytałam, że ty siedzisz w pracy od 7 do 19 ???sara_nar lubi tę wiadomość
-
Mam znajomą, która od 4 do 10 tyg ciąży schudła 9 kg przez mdłości. Jej organizm dosłownie niczego nie tolerował oprócz soku z arbuza (?) i pieczywa wasa. Dla mnie to jakaś masakra.
@edit: Estradiol 30 złParanoja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 11:29
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Witam się
Ostatnie dni jestem jakaś taka innabudzę się rano i chce mi się od razu jeść, nawet w nocy wstawałam żeby coś zjeść bo brzuch mnie z głodu bolał, a nigdy tak nie miałam mogłam i do południa nic nie jeść. Jak zjem to te na długo mi nie starcza i zaraz znów głodna jestem, czy to może być efekt lutki?
Natka kochana...nie wiem jaki to efekt...ale zapewniam Cię, że sporo osób tak ma bez zadnych lekównp. ja.
czy w ciazy czy poza nią potrafilam wstać w nocy i coś przekąsić
a co do mdłości...
każdy ma inaczej...i nie ma się czego obawiać Rudasek..
ja nie mialam zadnych ani w pierwszej ciązy ani teraz..jem co chce..i to nawet duzo...
wiec wszystko zalezy
wlasnie pałaszuję kanapeczki z wędlinką, keczapem i...ogorkami kiszonymi ( cudem je tu u siebie znalazlam, bo zwykle nie ma nigdzie) - tym bardziej mi smakują
milego dniaMalenq, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Another (3mam kciuki - działaj) to ze mną nie jest tak źle...mdłości były od 5tyg-8tyg...teraz nieco ustąpiły....jeść - jem, ale nie wszystko, bo zwroty są hehehe....ale udało mi się przytyć nawet....."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
HIHIHI no własnie, moja sasiadka ma 4 chlopców i przy zadnym nie miala mdłości..a moja mam 2 dziewuchy i nie jeden raz zażygała ojcu auto
buhahahah
mam nadzieje ze mnie to ominie...
wiecie co, zapisałam sie do lekarza na jutro ale odwołałam wizytę, bo to dopiero 4 tc i 2 dzien, troche za wczesnie zeby cos widzieć. A pewnie by mnie pociągnął ze 120zł....chyba poczekam jeszcze z 1, 2 tygodnie i pojde wtedy tym bardziej ze do Pana kobiety w ciazy ida bez kolejkiheheheh
-
Nati89 wrote:hej dziewczyny,ja wrocilam z weekendowego wyjazdu, w piatek znowu jedziemy, dzisiaj moja mama ma operację piersi, wycinaja jej guzka, ale zaden rak itp, rok temu tez byla i guzek odrosl w tym samym miejscu.. troche mam stracha bo zamiast przytyc schudlam poltora kg, a nie wymiotuje, jem troche mniej niz przed ciaza bo wiecej nie umiem
Nati89 lubi tę wiadomość
-
Another wrote:Hej laseczki. U mnie jednak dzisiaj pik LH. Mam nadzieję, że od wczoraj już niewiele urosły olbrzymy i wieczorem, max jutro rano oba pękną. Lecę zrobić estradiol według zaleceń gina. Chyba wezmę wiatrak na baterie ze sobą...
Another lubi tę wiadomość