X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,ja wrocilam z weekendowego wyjazdu, w piatek znowu jedziemy, dzisiaj moja mama ma operację piersi, wycinaja jej guzka, ale zaden rak itp, rok temu tez byla i guzek odrosl w tym samym miejscu.. troche mam stracha bo zamiast przytyc schudlam poltora kg, a nie wymiotuje, jem troche mniej niz przed ciaza bo wiecej nie umiem

Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki. U mnie jednak dzisiaj pik LH. Mam nadzieję, że od wczoraj już niewiele urosły olbrzymy i wieczorem, max jutro rano oba pękną. Lecę zrobić estradiol według zaleceń gina. Chyba wezmę wiatrak na baterie ze sobą...

Z., Natka098, Delia, Fidelissa, dżona, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara TY mnie nie strasz bo mamy podobne tygodnie ciązy :D ja mam koło 5 i nie mam mdłości i nie chce mieć póki co :D
    nie wskazane mi to ze względu na prace :):)

pókio co czujemy sie dobrze :D jutro idziemy do Pana GIn :):)

co u Was kobietki ??:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, z mdłościami to jest tak że można je mieć mocno, albo trochę, albo wcale :) ja długo nie miałam nic a nic i bałam się nawet czy wszystko w porządku. Ale jak przyszły koło 10 tygodnia to 3 tygodnie mnie męczyło.

Sara czy ja dobrze wyczytałam, że ty siedzisz w pracy od 7 do 19 ???

sara_nar lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka TY mnie nie starsz :):):)

Fidelissa lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam znajomą, która od 4 do 10 tyg ciąży schudła 9 kg przez mdłości. Jej organizm dosłownie niczego nie tolerował oprócz soku z arbuza (?) i pieczywa wasa. Dla mnie to jakaś masakra.

@edit: Estradiol 30 zł o.O Paranoja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 11:29

bpz77ab.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek, wszyyyyyystko przed Tobą ;)
    i ciągłe rozważania typu: nie rzygam to może coś jest źle / rzygam chyba za dużo to chyba źle :D :D :D

Malenq, Fidelissa lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another (3mam kciuki - działaj) to ze mną nie jest tak źle...mdłości były od 5tyg-8tyg...teraz nieco ustąpiły....jeść - jem, ale nie wszystko, bo zwroty są hehehe....ale udało mi się przytyć nawet.....

Another, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamo :D no to mnie czeka to za chwilkę...ehhhhhhhhhh :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudasku albo i nie...może Ty należysz do tych szczęściar co prawie bezobjawowo przechodzą przez ciążę....i życzę Ci tego:) abyś nie doświadczała porannego przytulania z muszlą:D:D:D

• santoocha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam mdłości w sumie od 8 do 17 tyg ciąży. Najgorszy etap od 8 do 11 tyg, potem było lepiej. Od ponad 2 tygodni jest już super, nie mdli mnie wcale.

Korzystajcie z apetytu póki go macie!

Little Frog, dżona lubią tę wiadomość

• Delia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Witam się :D

Ostatnie dni jestem jakaś taka inna :D budzę się rano i chce mi się od razu jeść, nawet w nocy wstawałam żeby coś zjeść bo brzuch mnie z głodu bolał, a nigdy tak nie miałam mogłam i do południa nic nie jeść. Jak zjem to te na długo mi nie starcza i zaraz znów głodna jestem, czy to może być efekt lutki?

Natka kochana...nie wiem jaki to efekt...ale zapewniam Cię, że sporo osób tak ma bez zadnych leków ;) np. ja.;) czy w ciazy czy poza nią potrafilam wstać w nocy i coś przekąsić ;)

a co do mdłości...
    każdy ma inaczej...i nie ma się czego obawiać Rudasek..
    ja nie mialam zadnych ani w pierwszej ciązy ani teraz..jem co chce..i to nawet duzo...
    wiec wszystko zalezy ;)

wlasnie pałaszuję kanapeczki z wędlinką, keczapem i...ogorkami kiszonymi ( cudem je tu u siebie znalazlam, bo zwykle nie ma nigdzie) - tym bardziej mi smakują ;)

milego dnia ;)

Malenq, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Another (3mam kciuki - działaj) to ze mną nie jest tak źle...mdłości były od 5tyg-8tyg...teraz nieco ustąpiły....jeść - jem, ale nie wszystko, bo zwroty są hehehe....ale udało mi się przytyć nawet.....
    MAlenq, a powiedz mi kochana. Jak miałaś przestymulowane jajniki to robiłaś testy owu? Był pik lh? BO ja się obawiam, że te wielkoludy jednak nie pękną i będą dwa torbiele :(

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wtedy nie robiłam, bo mi gin powiedział, że wywalanie pieniędzy na testy....
    robiłam cykl później....3mam kciuki aby jednak pękły ;)

Another lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HIHIHI no własnie, moja sasiadka ma 4 chlopców i przy zadnym nie miala mdłości..a moja mam 2 dziewuchy i nie jeden raz zażygała ojcu auto :D buhahahah

mam nadzieje ze mnie to ominie...

wiecie co, zapisałam sie do lekarza na jutro ale odwołałam wizytę, bo to dopiero 4 tc i 2 dzien, troche za wczesnie zeby cos widzieć. A pewnie by mnie pociągnął ze 120zł....chyba poczekam jeszcze z 1, 2 tygodnie i pojde wtedy tym bardziej ze do Pana kobiety w ciazy ida bez kolejki :D heheheh

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    hej dziewczyny,ja wrocilam z weekendowego wyjazdu, w piatek znowu jedziemy, dzisiaj moja mama ma operację piersi, wycinaja jej guzka, ale zaden rak itp, rok temu tez byla i guzek odrosl w tym samym miejscu.. troche mam stracha bo zamiast przytyc schudlam poltora kg, a nie wymiotuje, jem troche mniej niz przed ciaza bo wiecej nie umiem
    spoko na poczatku tez schudlam teraz mam wage jak sprzed ciazy takze ok:))

Nati89 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Hej laseczki. U mnie jednak dzisiaj pik LH. Mam nadzieję, że od wczoraj już niewiele urosły olbrzymy i wieczorem, max jutro rano oba pękną. Lecę zrobić estradiol według zaleceń gina. Chyba wezmę wiatrak na baterie ze sobą...
    fajnei ze mi o nim przypomnialas:)) tez mam taki maly musze znalezc:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Bursztynka TY mnie nie starsz :):):)
    ja mialam rano, o 14 i 19 jak w zegarku:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    MAlenq, a powiedz mi kochana. Jak miałaś przestymulowane jajniki to robiłaś testy owu? Był pik lh? BO ja się obawiam, że te wielkoludy jednak nie pękną i będą dwa torbiele :(
    a dostalas zastrzyk na pekniecie?

Delia lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Właśnie zabiłam w domu ponad 15 komarów. Żeby nie było - mam siatki w oknach...
    ale z Ciebie Krwawa Mery:))

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 945 946 947 948 949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ