Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Witam mocno z rana... moje plecy i kręgosłup odmawiaja posluszenstwa. Juz nie wiem jak mam spać
Zasnelam po polnocy a przed 4 juz pospane...
Ptaszki za oknem o tej godz maja koncert dnia
Dzis spalam w drugim pokoju... nie potrafie czasem zrozumieć zachowania meza...
Wylam wczoraj do poduchy, a on sobie zasnal za sciana bez zainteresowania.
Szkoda, ze nie mam jaj na tyle, zeby powiedzieć mu pare slow w takich momentach...chociaż co to da. Nie raz mowilam. Widać bez skutku.
Glodna jestemahh widze, dzis bedzie kiepski dzien
Misty co sie dzieje??? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, macie jakiś sposób na mdłości?
Od tej metforminy strasznie mnie mdli z rana i ogólnie nie mam apetytu. Moze powinnam coś sobie zaaplikować, ale nie wiem co?
Na biegunki raz wzięłam laremid, ale to był błąd - zamurowała mnie an tydzień, nie chcę nawet tego wspominać...
EDIT: no właśnie Sara, ile Ty pracujesz? A na zwolnienie nie możesz iść?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:03
-
na mnie ten laremid tez tak działa
Kobietom w ciąży na poranne mdłości zalecaja czerstwą kromkę chleba, na 15 min przed wstaniem z łóżka...nie wiem nie próbowałam, wiec nie powiem na 100% czy skuteczne -
nick nieaktualny
-
he he dobre dobre
:D:D
no mnie jak zablokuje to na amenw swieta wielkanocne tak mialam, jak tata mi dał w niedziele tak poszłam na tron chyba w piatek!!! a ja wtedy umieram , nie dosc ze brzuch mnie boli to jeszcze glowa!!!
niestety mam taki organizm ze moja d...jeszcze nie wie ze chce isc do wc a głowa juz wie i zaczyna mnie bolecmam parcie takie dziwne na oczy
wszyscy sie z tego smieja a ja tak mam
sara_nar, Nati89, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:he he dobre dobre
:D:D
no mnie jak zablokuje to na amenw swieta wielkanocne tak mialam, jak tata mi dał w niedziele tak poszłam na tron chyba w piatek!!! a ja wtedy umieram , nie dosc ze brzuch mnie boli to jeszcze glowa!!!
niestety mam taki organizm ze moja d...jeszcze nie wie ze chce isc do wc a głowa juz wie i zaczyna mnie bolecmam parcie takie dziwne na oczy
wszyscy sie z tego smieja a ja tak mam
Rudasek, nie jwsteś jedyna, mam tak samo. -
Uwaga na takie sytuacje.
Bo jak się zatrzymuje stolec w organizmie to się w głowie rodzą gówniane pomysłyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 13:22
Little Frog, dżona, Malenq, martusia1986, Anaaa:), santoocha, sara_nar, Z., Fidelissa, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Dziewczynki badające sie w Polsce
powiedzcie mi czy te wszystkie przedciązowe i w czasie ciązy badania robiłyscie prywatnie???
czy jakis lekarz jest w stanie dac skierowanie na NFZ...??
bo szczerze mówiąc koszt tych wszystkich badań to dramat!
jakbym chciała na raz to pół wypłaty -
nick nieaktualny