Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
san95 wrote:
Kuuuurde ale ja też coś jakbym widziała!!! Ja, jak robiłam pierwszy test ten o 3 w nocy, też nie byłam pewna, czy nie mam omamow. 😅 -
LaBellePerle wrote:Kuuuurde ale ja też coś jakbym widziała!!! Ja, jak robiłam pierwszy test ten o 3 w nocy, też nie byłam pewna, czy nie mam omamow. 😅
-
Pati2804 wrote:Ja też nie wiem czy widzę coś czy nie , ale zdjęcia a na żywo to też czasami różnie widać .
Najgorsza jest niepewność i czekanie.. 🫂
Widzę że między temperaturę, nie chcesz udostępnić na chwilę wykresu ? Może z niego coś będzie widać 🤷♀️Pati2804 lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:Rozłożyłam go, test felerny. Ma w sobie taką jakby białą kreskę co daje na pierwszy rzut oka wrażenie jakby coś tam było 🙈 ale no okresu nie ma, plamień przed okresem też nie. Nawet przez chwilę się zastanawiałam jak wczoraj wieczorem miałam taki pikający ból prawego jajnika czy możliwe jest zagnieżdżenie dopiero 12 dpo, ale to chyba za późno. Mogłaby już ta małpa przyjść, bo mi cycki wybuchną 😂
Kurde te cycki to naprawdę strasznie, strasznie dziwne. Zwykle tego nie masz?
A jak między Wami? Odzywacie się do siebie?
Ja to jaaaajo zniosę czekając na wyniki drugiej bety... -
Fermina wrote:Polecicie mi jakiś termometr owulacyjny?
Moim zdaniem najlepszy jest zwykły microlife, to model 16C2Fermina, Pati2804, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Kurde te cycki to naprawdę strasznie, strasznie dziwne. Zwykle tego nie masz?
A jak między Wami? Odzywacie się do siebie?
Ja to jaaaajo zniosę czekając na wyniki drugiej bety...
Nigdy mnie nie bolą przed okresem. Zawsze mam takie no flaczki po prostu 🙈 może przez jakieś tam 2 cykle losowe miałam wrażliwe sutki, ale no nigdy mnie tak nie bolały. No, ale jak widać każdy cykl inny, a mój ból cycków to nie to 🙈
Wszystko będzie dobrze ❤️ no, ale to fakt czekanie jest najgorszeLaBellePerle, Olo323 lubią tę wiadomość
-
San, właśnie miałam pisać, żebyś rozebrała go. W tych okienkach to łatwo o jakieś cienie, odbicia, na wczesne testowanie wolę paskowe. Jak po rozebraniu nie ma, to nie ma. Może to i lepiej w obecnej sytuacji? To czekamy razem na 🐒, choć ja mam mega dużo stresu teraz, ale stres chyba tylko owulację hamuje, okresu już chyba nie? 🤔
LaBellePerle, kciuki za piękny przyrost 🤞🏼🤞🏼LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:San, właśnie miałam pisać, żebyś rozebrała go. W tych okienkach to łatwo o jakieś cienie, odbicia, na wczesne testowanie wolę paskowe. Jak po rozebraniu nie ma, to nie ma. Może to i lepiej w obecnej sytuacji? To czekamy razem na 🐒, choć ja mam mega dużo stresu teraz, ale stres chyba tylko owulację hamuje, okresu już chyba nie? 🤔
LaBellePerle, kciuki za piękny przyrost 🤞🏼🤞🏼
To już nie takie wczesne testowanie 🙈 dziś termin @, ale no nie zapowiada się na nią jakoś spektakularnie. Nie badam szyjki, bo nie umiem, ale plamienie już powinno u mnie być, a tu nie ma nic. Oby ten cykl nie był jakiś długi.. Tylko tyle chcę 🙈 wiesz co w obecnej sytuacji nawet jakby się udało to i tak bym się cieszyła. No, ale nic z tego więc trudno. Nie zastanawiałam się nigdy nad tym czy stres hamuje okres 🤔 -
san95 wrote:To już nie takie wczesne testowanie 🙈 dziś termin @, ale no nie zapowiada się na nią jakoś spektakularnie. Nie badam szyjki, bo nie umiem, ale plamienie już powinno u mnie być, a tu nie ma nic. Oby ten cykl nie był jakiś długi.. Tylko tyle chcę 🙈 wiesz co w obecnej sytuacji nawet jakby się udało to i tak bym się cieszyła. No, ale nic z tego więc trudno. Nie zastanawiałam się nigdy nad tym czy stres hamuje okres 🤔
-
Monk@ wrote:A to racja, nie ogarnęłam. Myślałam, że Ty 12dpo jesteś. U mnie też dziś termin 🐒, czekam tak samo jak Ty, byle jak najszybciej przyszła i nie przedłużała starego cyklu 🙄
Tak tak jestem 12 dpo i dziś jest właśnie termin małpy. Może mi się ta owulacja przesunęła.. nie wiem.
U gin byłam w piątek, a owu niby w poniedziałek. Na USG było ciałko żółte i resztki płynu. No, ale nie wiem czy na 100% owulacja była w poniedziałek tak przypuszczam po skoku temp.Monk@ lubi tę wiadomość
-
Hejka 👋🏼
Słoneczko za oknem ładnie świeci, mój humor dno totalne.. Robię rosołek i oglądam dalej Lucyfera 🙂
Tak się właśnie zastanawiam od rana czy nie siknąć dla sportu bo mam tam jakieś 2 testy (choć wiem że będzie biel vizira) ale co się mają zmarnować, myślę że na kolejny cykl nie będę nawet robiła zapasów to szkoda żeby leżały.
Sama nie wiem, nawet gdyby zrobić to pora na test trochę bez sensu skoro już wypiłam z 2 kawy i trochę soku 😝 -
Mi został jeden test i obiecałam sobie, że go zrobię dopiero za miesiąc. Miałam telekonsultaję z endo, włączam Letrox, chociaż mam się nie starać w przyszłym cyklu, aż TSH nie spadnie poniżej 2.5 ale tego zalecenia chyba nie posłucham
-
U mnie odkąd zaczęły się starania to co cykl to inny i rozjechany 😅 w dodatku cycki mnie bolą praktycznie przez całe cykle, żyłki na piersiach mam odkąd był biochem (tak już zostały), te bóle jajników, kłucie i napuchnięte podbrzusze też co miesiąc. Chyba jak nie będę miała żadnych objawów to wtedy faktycznie w ciąży będę, nawet pewnie się nie zorientuje 😏😅
-
magdalena321 wrote:U mnie odkąd zaczęły się starania to co cykl to inny i rozjechany 😅 w dodatku cycki mnie bolą praktycznie przez całe cykle, żyłki na piersiach mam odkąd był biochem (tak już zostały), te bóle jajników, kłucie i napuchnięte podbrzusze też co miesiąc. Chyba jak nie będę miała żadnych objawów to wtedy faktycznie w ciąży będę, nawet pewnie się nie zorientuje 😏😅
No mnie cycki bolały ostatnio w 1 ciąży i teraz, więc coś w tym jestOlo323 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobrek 🤩☺️
@leśneintro tule za biel🥺🫂 Oby następnym razem ukazały się wymarzone kreseczki
Piękna mamy pogodę 🤩☀️🌼
U mnie dzis rodzinnie ☺️
Calylusy od dwóch przystojniaków 🥰🐕❤️
Fermina, magdalena321, san95, Monk@, Prezesoowa, Pati2804, Sikoreczkaaa, CoffeeDream, Eniana, elektro96, Paima, Olo323, Sosenka93, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:No mnie cycki bolały ostatnio w 1 ciąży i teraz, więc coś w tym jest
Ja to już nawet jak zaczynają boleć to nie zwracam uwagi na to bo wiem że 🐒 będzie 😅 choć dziwne właśnie bo w tym cyklu mnie nie bolą i aż jestem w szoku cóż za zmiana nagle 😂 do 🐒 tak jeszcze z 5/6 dni. Tak mi się przynajmniej wydaje bo co miesiąc teraz mam inaczej ale średnio co 29/30 dni. W styczniu przyszła po 27 dniach a w lutym po 31 dniach 🤣 istny kosmos 🤯 -
Czytać Dziewczyny. U mnie cykl spisany na stary. Pęcherzyk nie pękł, teraz ma 3cm i czekamy czy wchłonie się przy okresie. Endometrium 2,5mm. 😢 Estradiol powyżej normy dla fazy lutealnej. Ale zastanawia mnie fakt, że miałam skok temperatury i dalej jest podwyższona, a progesteron mam 19. Coś mi śmierdzi luf.
Od przyszłego cyklu zaczynam stymulację Aromkiem.Speranza :) lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️34l. 🙋🏻♂️34l.
09.2023 AH odstawiona po 15 latach 🙈
6 cykl starań
1 CS stymulowany letrozolem
Lekkie IO i niedoczynność tarczycy.
Leki: letrozol, metformina, lewotyroksyna, bromokryptyna, jodid, sorbifer durules.
Obecnie z suplementów Fertistim, Wit D, olej z wiesiołka, NAC, omega, Se+Zn, B Complex, CoQ10, resweratrol.
AMH 4.52 NG/ml
-
Jak to jest u was dziewczyny z tą temperaturą? Jak mierzycie rano i macie spadek to ten spadek się potem utrzymuje cały czas? Bo ja miałam zawsze tak, że jak już zmierzyłam i był mocny dół to on się utrzymywał już cały czas, w ciągu dnia temp nie przekraczała 36,60, a teraz po 37 z hakiem 🤣
-
Pati2804 wrote:To jest strasznie smutne i przykre że Ci którzy mają wszystko w dupie i nie doceniają niczego , że wszystko przychodzi im łatwo, tak od pstryknięcia palcem.. ☹ a Ci którzy się starają to zawsze mają pod górkę.. to jest strasznie popierd*lone 😟
Mój mąż dziś pytał jak się czuje... bo widzi że jest nie halo.. Ja od trzech dni poplakuje .. cóż życie..
Strasznie przechodze @ .. do tego chyba psychika zaczyna mi siadac..
nie byłam w stanie wczoraj nawet Wam odpisać.. widziałam co pisałyście smutki... tule rozumiem sama to przechodziłam przechodzę... wiem jak to jest stracić nadzieję.. ale nagroda jest słodka w postaci bobaska.. więc glowa do gory.. dużo dłonią i radości dziewczyny... u nas dziś zimno...mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia...