Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Otwieraj wino , ja naleje sobie wody i napijemy się razem 🥂 ja też mam dziś ciężki emocjonalnie dzień i wszystko duszę w sobie aż zaraz eksploduje !🧨🚀
Pati, co się dzieje? Opowiadaj 😘👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
notsobadd wrote:Pewnie masz rację, choć generalnie nasza „współpraca” nie układała się źle. Dzisiaj o tym nie myślę, ale możesz mieć rację i może spróbuję u kogoś innego 😘
Tulę za tą wizytę. 🫂 Może to rzeczywiście mogła być torbiel? Czasem lekarze mylą się w tych sprawach. Zależy też jakim sprzętem badają. Ja w szpitalu miałam torbiel, która na wizycie u prywatnego gina nagle zniknęła. Co tam widział typ ze szpitala to do dzisiaj nikt nie wie. A za WSWM to medal. 🤣
PS. Kochana, wiem że dziś Ci ciężko, ale życzę Ci byś dalej się trzymała rzucenia swego nałogu. Może coś słodkiego na poprawę humorku? 🍫Prezesoowa lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
notsobadd wrote:Pewnie masz rację, choć generalnie nasza „współpraca” nie układała się źle. Dzisiaj o tym nie myślę, ale możesz mieć rację i może spróbuję u kogoś innego 😘
Też zależy od twoich odczuć, to najważniejsze 😘
U mnie było inaczej, totalnie mnie zdołował słowami, które do mnie pokierował, to inna sprawaStarania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
notsobadd wrote:Pati, co się dzieje? Opowiadaj 😘
I zgadzam się z tym żebyś nie paliła, fuuu 🤭🙂 -
Dziewczyny, ja już sama nie wiem czy dam radę być w tylu wątkach. Ale sporo dziewczyn tutaj już kojarzę i trzymam kciuki i w miarę możliwości jak znajdę czas będę chciała podglądać co tam u Was 🥹
Cel mamy ten sam i mam nadzieję, że prędzej czy później go zrealizujemy.
I wiem, że te humory i nastawienie jest związane z konkretnym dniem cyklu. Ja też ostatnie dni mam dość 😅 @ się tak powoli rozkręca, że jestem na maxa wkurzona i sama z sobą ledwo wytrzymuje. Zjadłam przed chwilą całą paczkę chrupek 😅Pati2804, Majuna, Majlen, Malinowysorbet, Suzie, Anonim1992, Prezesoowa, AnitaK, ellevv, MummyYummy lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny, ja już sama nie wiem czy dam radę być w tylu wątkach. Ale sporo dziewczyn tutaj już kojarzę i trzymam kciuki i w miarę możliwości jak znajdę czas będę chciała podglądać co tam u Was 🥹
I wiem, że te humory i nastawienie jest związane z konkretnym dniem cyklu. Ja też ostatnie dni mam dość 😅 @ się tak powoli rozkręca, że jestem na maxa wkurzona i sama z sobą ledwo wytrzymuje. Zjadłam przed chwilą całą paczkę chrupek 😅Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Te chrupeczki to przez Pati od wczoraj za mną chodziły😜 Powiedziałam mojemu meżulkowi, że bym zjadła a on wstał od razu i poszedł do sklepu je kupić. A ja wredna tak narzekałam ostatnio🥺
Pati2804, Majuna, Prezesoowa, Leśneintro, AnitaK, Liyss🧚🏻, blob, Vienna lubią tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
Pati2804 wrote:To mnie też pocieszyłaś bo u mnie od wczoraj objawy większość zniknęła 😳🙈 i oczywiście już same głupie myśli którym nie zawracam Wam głowy 🙈
Zawracaj nam głowę. Rozumiem Twoje obawy. Zwłaszcza po tym co przeszłaś.
Pisz 🥰Pati2804 lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Malinowysorbet wrote:Te chrupeczki to przez Pati od wczoraj za mną chodziły😜 Powiedziałam mojemu meżulkowi, że bym zjadła a on wstał od razu i poszedł do sklepu je kupić. A ja wredna tak narzekałam ostatnio🥺
Malinowysorbet, Majuna, blob, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny, ja już sama nie wiem czy dam radę być w tylu wątkach. Ale sporo dziewczyn tutaj już kojarzę i trzymam kciuki i w miarę możliwości jak znajdę czas będę chciała podglądać co tam u Was 🥹
I wiem, że te humory i nastawienie jest związane z konkretnym dniem cyklu. Ja też ostatnie dni mam dość 😅 @ się tak powoli rozkręca, że jestem na maxa wkurzona i sama z sobą ledwo wytrzymuje. Zjadłam przed chwilą całą paczkę chrupek 😅
Jesli chcesz być z nami po prostu to idz na grupowy 🥰CoffeeDream, Pati2804, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Pati, plamienia się na razie uspokoiły? Czekamy razem z Tobą niecierpliwie na wizytę 😘
Myślę, że warto znaleźć sobie jakieś absorbujące zajecie w tym czasie. Co lubisz robić? Wypchaj sobie czas do 9.04 jak najszczelniej, w miarę sił oczywiście. A nasze kciuki na pewno nie zawiodą, wszystko musi być w porządku 🫶🏻Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
KejtKa wrote:My byliśmy parę dni na Korfu - piękna ♥️
Ja Kretę zwiedziłam i polecam. Można bardzo fajnie aktywnie spędzić czas Góra, wąwozy, laguna... Nie jestem typem plażowym, ale pewnie poleżeć też się da 😆Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, przepraszam, może niektóre z Was to wcale nie motywuje i takie sentencje nie poruszają, ale ja lubię sobie czasem poczytać. Często dodają otuchy w gorsze dni. Na koniec dnia mignelo mi to i stwierdziłam, że muszę to wstawić 😊🩷
Rahia, Anonim1992, elektro96, Majuna, Pati2804, notsobadd, KejtKa, Prezesoowa, Majlen, AnitaK, Suzie, Liyss🧚🏻, blob, Vienna lubią tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️ 11cs
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
25.11.2024. Beta HCG (6133,0 mlU/ml), prog. (41,9 ng/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
notsobadd wrote:Właśnie tak się poczułam, super wyjątkowa 😂 Jak jakiś kliniczny przypadek 😂
Kuuurde, i ani razu Cię nie skusiło? Ja się czasem łamie i na imprezkach podbieram od koleżanek, czasem w pracy. Ale swoją własną paczkę to dzisiaj kupiłam pierwszy raz od bardzo daaaawna. I kurde smakowały jak te pierwsze, po kryjomu w wieku 16 lat 🙈
Jutro grzecznie oddam je mężowi, dzisiaj zadziałał impuls
Złamałam się raz na ostatniej swojej imprezie(po niej dowiedziałam się że jestem w ciazy) i piekielnie żałowałam bo akurat dużo było rozmow o dzieciach itd ja że świadomością że przez najbliższy rok moge zapomnieć o dzieciach to poprostu poleciało smutki łzy alko i fajki. A tu się okazało że nie wiadomo jak ale się udało.Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
PaulaG wrote:Zawracaj nam głowę. Rozumiem Twoje obawy. Zwłaszcza po tym co przeszłaś.
Pisz 🥰PaulaG, AnitaK, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
To może każdego dnia przyda się nam taka pozytywna sentencja ja lubie takie
elektro96, Pati2804, CoffeeDream lubią tę wiadomość
29.04.2024 beta 380 ml
02.05.2024 beta 1246 ml
16.05.2024 💖
10.06.2024 3,63 cm (10+4)
19.06.2024 5,5 cm (11+6) , prenatalne - wszystko okej
21.08.2024 360 g (20+4) połówkowe - wszystko okej -
CoffeeDream wrote:
Całkowicie się z tym zgadzam !!!CoffeeDream lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
notsobadd wrote:Pati, plamienia się na razie uspokoiły? Czekamy razem z Tobą niecierpliwie na wizytę 😘
Myślę, że warto znaleźć sobie jakieś absorbujące zajecie w tym czasie. Co lubisz robić? Wypchaj sobie czas do 9.04 jak najszczelniej, w miarę sił oczywiście. A nasze kciuki na pewno nie zawiodą, wszystko musi być w porządku 🫶🏻