Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, dobrze wiedzieć 😀
A tą betę z progiem to w którym dpo badałaś?[/QUOTE]
W 13 dpo, w 12 dpo miałam niby ten cień cienia. W dzień wcześniej wydawało mi się jak bym miała zagnieżdżenie 🙄 To w sumie by się nawet zgadzało na ten biochem...
Prezesoowa, pp2018 lubią tę wiadomość
-13.12-3 wizyta
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
PaulaG wrote:Mi pink w sumie wyłapał biochema w zeszłym roku.. hcg mi wyszło 19 jakoś z czymś. 48h było już 5.. Także nie dał mi nigdy fałszywych kresek. Ani facelle ani doz a bobotest żółty już dla mmie jest w ogole boski
PaulaG, damrade, pp2018 lubią tę wiadomość
-
U mnie też królują facellaki byłam 4 razy w ciąży i te 4 razy wyłapały.
Ja tam nie robię bety i proga, nawet po pozytywnym teście. Wiecie przez te poronienia chyba do 12 tygodnia nie uwierzę że się udało. Ostatnio poroniłam przy wysokiej becie, przyrosty na początku ładne…pp2018 lubi tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
nadrabiam, nadrabiam!🤚🏽
jak tam wieczór dziewczyny? u nas byli goście, wyszli i popijamy drineczki.
zabierzcie mi testy owulacyjne bo zacznę rzucać nimi po domu. nie wiem o co chodzi, 2 dpo a dalej pozytywna mocna krecha!!! nigdy ich nie zrozumiem i chętnie pójdę na kurs uświadamiający o co dokładnie w nich chodzi🤣
aż zrobiłam ciążowy I WSTYD ALE GO ROZEBRAŁAM🤣🤣🤣 czytałam, że też to robicie, schowałam głęboko w śmietniku żeby mój nie uznał mnie za wariatke. wszystkie w sumie chowam😂 wynik oczywiście negatywny w odróżnieniu od pięknych owulacyjnych🤣 jak rano będzie znowu pozytywny to pęknie mi mózg i wszystkie wyrzucę.
👩🏻27
👧🏻❤️6 -
nick nieaktualny
-
Monk@ wrote:Co kto lubi mam wrażenie, że pinki albo się kocha albo nienawidzi one raczej słabo się wybarwiają (na pewno te strumieniowe, płytkowe chyba lepiej), więc ja np. nie lubię, bo późno widać, za to inne dziewczyny lubią za to, że nie będzie nigdy fałszywego cienia. No ja tam nie wiem, ubóstwiam facellaki, moim zdaniem są najlepsze 😁
Strumieniowe dobrze się wybarwiają jak się je moczy w kubeczku a nie pod strumieniem 😉Prezesoowa lubi tę wiadomość
MTHFR homo PAI-1 homo
ANA + (ZS)
Starania o 3 maluszka
Heparyna od owulacji -
kopytko wrote:nadrabiam, nadrabiam!🤚🏽
jak tam wieczór dziewczyny? u nas byli goście, wyszli i popijamy drineczki.
zabierzcie mi testy owulacyjne bo zacznę rzucać nimi po domu. nie wiem o co chodzi, 2 dpo a dalej pozytywna mocna krecha!!! nigdy ich nie zrozumiem i chętnie pójdę na kurs uświadamiający o co dokładnie w nich chodzi🤣
aż zrobiłam ciążowy I WSTYD ALE GO ROZEBRAŁAM🤣🤣🤣 czytałam, że też to robicie, schowałam głęboko w śmietniku żeby mój nie uznał mnie za wariatke. wszystkie w sumie chowam😂 wynik oczywiście negatywny w odróżnieniu od pięknych owulacyjnych🤣 jak rano będzie znowu pozytywny to pęknie mi mózg i wszystkie wyrzucę.
Dlatego się zaleca, żeby owulaki robić do pierwszego pozytywuMonk@, kopytko, damrade, pp2018 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
PaulaG wrote:@Prezesoowa
Gdybym miała test to pewnie juz wczoraj... jutro po pracy skoczę do tesco może.. zobaczę czy juz przyjdzie okres..
Na moje oko nie przyjdzie trzymam ✊ kup ten test dziewczyno i sikaj 🤩PaulaG, MummyYummy, damrade, elektro96 lubią tę wiadomość
luśka wrote:Taak, we wtorek testujemy razem! ☺️ Ja dziś jak zobaczyłam wyniki to skoczyłam do rossmanna i zapłakana wzielam 4 facelle paskowe, 3 strumieniowe i jednego pinka 😂
W ogóle ceny pinków w rossmannie są dziwne. Nigdy nie trafiłam na promocyjną cenówke, a za każdym razem płacę za nie inną cenę. Kiedyś płaciłam 12 zł, potem 7, a teraz 10,50 🤷♀️
A na allegro albo w aptekach internetowych pinki po 3 zł. Po 5.7 jeśli dobrze pamiętam to kupowałam dwupak strumieniowy i płytkowy, ale ja to 🧅 jestem 😂PaulaG, Leśneintro lubią tę wiadomość
Prezesoowa wrote:A na allegro albo w aptekach internetowych pinki po 3 zł. Po 5.7 jeśli dobrze pamiętam to kupowałam dwupak strumieniowy i płytkowy, ale ja to 🧅 jestem 😂
Ja właśnie zamówiłam do siostry 10 szt bobo testów po 5.45 chyba 🤣pp2018, Prezesoowa lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Prezesoowa wrote:Nie z takiego progesteronu były ciąże Nie martw się na zapas :* oczywiście skonsultuj z lekarzem, ale też zbadaj za miesiąc ponownie, może to jednorazowa sytuacja fajnie jest też zbadać równocześnie estradiol, bo widać czy równowaga pomiędzy tymi hormonami jest zachowana
Na wątku lutowym jest nasza kochana @damrade i ona miała niewiele wyższy progesteron od Ciebie i sama twierdziła, że nawet testu ciążowego robić nie będzie, bo przy takim progesteronie to nie ma szans. No i co? Jest w ciąży przy badaniu bety zbadała też progesteron i już miała sporo ponad 20Nieprzejrzysta, Prezesoowa, MummyYummy, luśka lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Hej Laski, ciężko nadrobić. Praca i goście dziś i na chwilę siadłam ale nie wiem czy dam radę wszystko ogarnąć.
Dziś poszłam w alko na konkret. Tzn jak na mnie 3 drinki to już mega duzo:) maksimum.
Cały dzień do płaczu. Strasznie rozwaliła mnie ta biel dziś. Jakaś masakra. Najgorzej że robiłam test też wieczorem i biało dalej. Ogólnie 11dpo i wiem że jakby miało być to by wyszło.
A najgorsze jest to że taki rollercoaster emocjonalny, robię test i widzę na siłę cienie, których nie ma..
i ryk i potem znów test parę godzin później i to samo.
Nie wiem czemu jeszcze w środku jakoś wierzę, udowadniam sobie że nic z tego i ryk . Oj, ciężki dzień… -
Zimozielona wrote:Hej Laski, ciężko nadrobić. Praca i goście dziś i na chwilę siadłam ale nie wiem czy dam radę wszystko ogarnąć.
Dziś poszłam w alko na konkret. Tzn jak na mnie 3 drinki to już mega duzo:) maksimum.
Cały dzień do płaczu. Strasznie rozwaliła mnie ta biel dziś. Jakaś masakra. Najgorzej że robiłam test też wieczorem i biało dalej. Ogólnie 11dpo i wiem że jakby miało być to by wyszło.
A najgorsze jest to że taki rollercoaster emocjonalny, robię test i widzę na siłę cienie, których nie ma..
i ryk i potem znów test parę godzin później i to samo.
Nie wiem czemu jeszcze w środku jakoś wierzę, udowadniam sobie że nic z tego i ryk . Oj, ciężki dzień…
Chciałabym Ci napisać coś kreatywnego... ale jedynie moge napisać że wiem jak to boli. Ja już jestem dużo dalej... ale ten ból pamiętam...
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Hej mam pytanie.
Dziś po prysznicu badałam sobie szyjkę. Dziś 9dpo... I dziwna sytuacja..
Nie mogłam znaleźć szyjki . Tzn czułam jakby taki twardy pocisk ale za nic w sumie nie mogłam znaleźć wejścia.. próbowałam szukać głębiej ale wyczuwałam tylko ten jakby tak jak mówię twardy pocisk.. miała tak któraś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca, 23:23
Ona 28
On 31
Pierwsza ciąża , córeczka w niebie.😇
23.06 ||
21.02.23 Franek 3130, 54cm 💙
Kwiecień 2024 lekarz mówi że z męża wynikami nie mamy szans. Zapisuje nas na czerwiec na invitro.
24.04.24 cud! Dwie kreski 🫣
25.04. beta 27,89
27.04 beta 61,34 💙💙
7.05 poronienie samoistne 😭
05.06 udana kwalifikacja do invitro
09.06 🏥 zaczynamy procedurę 💗💙
27.06 transfer 💜💜
06.07 beta >0.10 😭
.....
20.07 transfer 5.1.1
24.07 || 😱
25.07 beta 20.370 🥹🥹🥹 trzymaj się kropeczku ❤️
27.07 102,800 😱😱🥹🥹
29.07 409,400 💜🔥
31.07 986,400 💜
08.08 USG 🏥 mamy pęcherzyk ❤️
16.08 26dpt mamy serduszko i 8mm człowieka ❤️❤️
❄️❄️ Czekają na swoją kolej.. -
@Zimozielona ech.. też przytulam..38 👱♀️, 37🧔♂️ AMH 0,82
28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)
6.09, 8.09 ⏸️
9.09 beta 704, prog 39,50
11.09 beta 1861, prog 43
18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
🩺 8.11 12+5 prenatalne
Euthyrox 25
KIR AA
-
Dzień dobry 🙂 dziś nas czeka piękny dzień 🌞
Trzymam kciuki za wszystkie powtarzające testy 😘
@Zimozielona przytulam Cię mocno 😔
Idziemy z mężem na pierwszego grilla w tym sezonie 😎
Radosnego dnia dla Was 🥰LaBellePerle, Leśneintro, Zaczarowan, notsobadd, pp2018, Pati2804, damrade, MummyYummy, elektro96, Malinowysorbet, ellevv, Liyss🧚🏻, KejtKa lubią tę wiadomość
Prezesowa, normalnie Wam zazdroszczę 🥺🥺
Ja na dziś mam kupę sprzątania i ogarniania 😅
Trzymam ogromne kciuki za testujace 🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca, 06:33
-
Cześć dziewczyny!
@zimnozielon 🫂 przykro mi, bądź silna w tym co przeżywasz
Ja wczoraj odpuściłam sobie forum (ale oczywiście już wszystko nadrobiłam ) i buszowalam w ogródku cały dzień. Powiem Wam, że super mi to zrobiło. To nieodświeżanie apki, niesprawdzanie po raz setny ktory dziś mam dzien cyklu, zupełne niemyślenie o staraniach sprawiło, że nie wkrecalam sobie żadnych objawów potencjalnej ciazy
Życzę Wam super dnia dziś!🌷🌷Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca, 06:50
Zaczarowan, pp2018, Prezesoowa, MummyYummy, elektro96, LaBellePerle lubią tę wiadomość