Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrego dnia dziewczyny, niech wam słoneczko grzeje ❤️🌞
pp2018, Prezesoowa, Vienna, damrade, MummyYummy, elektro96, Malinowysorbet, Majuna, LaBellePerle, Liyss🧚🏻, NiedoszlaWielodzietna, CoffeeDream, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
CUDownego dnia dziewczyny!
U nas świeci słońce, mam nadzieję, że pogoda dziś dopisze.
Vienna lubi tę wiadomość
38 👱♀️, 37🧔♂️ AMH 0,82
28.05.24 ⏸️ 4.07.24 💔 Janek [8+3] trisomia w obrębie 8 chromosomu
🧬 PAI-1 i MTHFR 1298A>C (hetero)
6.09, 8.09 ⏸️
9.09 beta 704, prog 39,50
11.09 beta 1861, prog 43
18.09 5+3: GS 12mm, YS 2,8mm
01.10 7+2: crl 11mm, ys 3,9mm, fhr 143/min
10.10 8+4 crl 20mm, ys 6,1, fhr 175/min
🩺 8.11 12+5 prenatalne
Euthyrox 25
KIR AA
-
Witam dziewczyny 🙂
Muszę Was nadrobić 😄 proszę o wpisanie mnie na wolnego strzelca w marcuPrezesoowa, pp2018, CoffeeDream lubią tę wiadomość
👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
07.2023 - walczymy o rodzeństwo
🧑 36 🧒38
22.07.2024 IUI ❌
17.08.2024 IUI ❌
09.10.2024 punkcja -
Cześć dziewczyny, dobrego dnia ☺️☀️
W weekend jestem mocno wyłączona, bo dzisiaj świętowania urodzin męża ciąg dalszy, ale staram się Was nadrabiać.
Dzisiaj się obudziłam o 6 i zaczęłam kombinować jakiś czerwcowy mini wylot wakacyjny 😂 Oczywiście z tyłu głowy „a co zrobię jak się uda”… Te myśli są już natrętne 🙈🙈🙈😂Prezesoowa, pp2018, CoffeeDream lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Hej dziewczyny, słoneczko za oknem ☀️ cudownie.
Dzisiaj dzień 100% z córą, chyba wlecą pierwsze lody w kawiarence i spacer.
Dobrego dnia dla Was 🤗Monk@, Zaczarowan, Prezesoowa, MummyYummy, Malinowysorbet, LaBellePerle, Liyss🧚🏻, pp2018, CoffeeDream, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
1 cykl stymulowany Aromek
Dieta 💪🏻 -
Zimnozielona jak u Ciebie sytuacja?07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
NiedoszlaWielodzietna wrote:U mnie też królują facellaki byłam 4 razy w ciąży i te 4 razy wyłapały.
Ja tam nie robię bety i proga, nawet po pozytywnym teście. Wiecie przez te poronienia chyba do 12 tygodnia nie uwierzę że się udało. Ostatnio poroniłam przy wysokiej becie, przyrosty na początku ładne…07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Dzień dobry dziewczyny 😘 miłego dnia i dużo odpoczynku życzę ❤
Trzymam kciuki za testujące I tulę za biele I małpy 🫂✊🍀😘MummyYummy, NiedoszlaWielodzietna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😊
Trzymam kciuki za testujące ✊🥰
Wczoraj spędziliśmy miły wieczór ze znajomymi. Dziś postaramy się wyrwać z mężem na jakiś długi spacer. Także postaram się Was nadrobić wieczorem 😅
Mam nadzieję że u Was też jest taka piękna pogoda 🥰🌼 Miłej niedzieli życzę ❤️Prezesoowa, pp2018, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
@Zimozielona przytulam ❤️ emocje trzeba wypuścić, twoje kreseczki na ciebie czekają i na pewno pojawią się w najbliższym czasie 🙏🏼👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Cześć dziewczyny nie wytrzymałam do 6 i dziś zrobiłam ale biel wizira🤍🤍 także niestety znowu się nie udało... trzymam kciuki za innych żeby każda zobaczyła te upragnione ✌️kreseczki. Ja już chyba odpuszczam ... dołek dopadł okrutny chyba dziś pójdzie wino na smutki...Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Hej!
Trzymam ✊za testujące ♥️ Chcemy pooglądać pozytywne osikańce 💪
@Zbuntowana, mocno Cię przytulam 🫂 Ja też dopatruję się cieni i mimo, że teraz jeszcze na chłodno, to pamietak, jak to bolało, jak tylko odpalił mi się instynkt macierzyński na trzecie dziecko i nawet nie było szans na ciążę, a ja się łudziłam... Jesteś silna babką i na pewno ujrzysz swoje upragnione ⏸️♥️💪
@NiedoszlaWielodzietna, masz rację - oczekiwanie na testowanie i już samo testowanie to najtrudniejszy moment w cyklu.
@Joll, prawdopodobnie Twoja szynka jest po prostu zamknięta 🤔
@Leśneintro, super, że zrobiłaś sobie taki reset 😉 To bardzo do rzęs robi na głowę, aż zazdroszczę ogródka, mimo tego, że nie mam ręki do kwiatów 🤭
U nas dziś zapowiada się leniwa niedziela - wczoraj bardzo aktywnie spędziliśmy czas i dzisiaj dzieci są jeszcze padnięte, chyba po zimie się zastaliśmy 🤪 Na pewno wjedzie jakiś spacer, bo pogoda zachęca, ale później to już tylko planszówki 😊
Moje ulubione pytanie na weekend: co na obiad?! 😅
PS. Czy któraś z Was kojarzy kabaret Hrabi o Mamie Wandzi? Ubóstwiam ♥️ Tam też było takie pytanie 😂Anonim1992, Prezesoowa, Joll213, Leśneintro, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Anonim1992 wrote:Cześć dziewczyny nie wytrzymałam do 6 i dziś zrobiłam ale biel wizira🤍🤍 także niestety znowu się nie udało... trzymam kciuki za innych żeby każda zobaczyła te upragnione ✌️kreseczki. Ja już chyba odpuszczam ... dołek dopadł okrutny chyba dziś pójdzie wino na smutki...
Przytulam 🫂♥️ Który to dpo? Może jeszcze za wcześnie... -
@mummyYummy U nas stosownie do pogody za oknem wjeżdża dziś grill . Pobijamy chyba swój rekord 😅
MummyYummy, Prezesoowa, pp2018, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
MummyYummy wrote:Przytulam 🫂♥️ Który to dpo? Może jeszcze za wcześnie...
11dpo, ale nawet najmniejszego cienia z cienia cykle 27-28d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca, 09:17
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
MummyYummy wrote:Hej!
Trzymam ✊za testujące ♥️ Chcemy pooglądać pozytywne osikańce 💪
@Zbuntowana, mocno Cię przytulam 🫂 Ja też dopatruję się cieni i mimo, że teraz jeszcze na chłodno, to pamietak, jak to bolało, jak tylko odpalił mi się instynkt macierzyński na trzecie dziecko i nawet nie było szans na ciążę, a ja się łudziłam... Jesteś silna babką i na pewno ujrzysz swoje upragnione ⏸️♥️💪
@NiedoszlaWielodzietna, masz rację - oczekiwanie na testowanie i już samo testowanie to najtrudniejszy moment w cyklu.
@Joll, prawdopodobnie Twoja szynka jest po prostu zamknięta 🤔
@Leśneintro, super, że zrobiłaś sobie taki reset 😉 To bardzo do rzęs robi na głowę, aż zazdroszczę ogródka, mimo tego, że nie mam ręki do kwiatów 🤭
U nas dziś zapowiada się leniwa niedziela - wczoraj bardzo aktywnie spędziliśmy czas i dzisiaj dzieci są jeszcze padnięte, chyba po zimie się zastaliśmy 🤪 Na pewno wjedzie jakiś spacer, bo pogoda zachęca, ale później to już tylko planszówki 😊
Moje ulubione pytanie na weekend: co na obiad?! 😅
PS. Czy któraś z Was kojarzy kabaret Hrabi o Mamie Wandzi? Ubóstwiam ♥️ Tam też było takie pytanie 😂
Udanej niedzieli !MummyYummy lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
luśka, Anonim1992 lubią tę wiadomość