Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
rolka355 wrote:Testowałam w 24dc i biało. Cykle mam 25-28, czyli już powinno być widać. Raczej nie ma szans, żeby na tym etapie coś sie zmieniło?
Prezesoowa, pp2018 lubią tę wiadomość
-
rolka355 wrote:Testowałam w 24dc i biało. Cykle mam 25-28, czyli już powinno być widać. Raczej nie ma szans, żeby na tym etapie coś sie zmieniło?
Dopóki nie ma okresu to zawsze może się zmienić a ile jest dni po owulacji ?pp2018 lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Monk@ wrote:Niektórym dopiero w dzień spodziewanej miesiączki test się wybarwia. Nadzieja jest, ale faktycznie zwykle widać już wcześniej. No i bardziej niż DC pytanie, który to dpo, bo od tego to zależy, nie od dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca, 12:10
-
rolka355 wrote:a nie mam pojęcia, bo już nie sprawdzam ovu. Kiedyś sprawdzałam to 13-17 dc miałam. Teraz bazuje na ♥️ co 2 dzień. Wiem, że skoro cykl mam maksymalnie 28 to już na teście powinno być widać około 24 i tak sprawdzam. Niestety jak widać znów nie pykło 😓 a właśnie się dowiedzialam, że znajoma w ciązy, i ten tekst, ze "niechcący" im wyszło.
Eh, takie wiadomości są najgorsze 😔🫂 -
dzien dobry dziewczyny 🧚♂️ pomyslalam ze na szybko sie odezwe bo duzo pracy dzisiaj i jutro sie zapowiada. W sobote rano mialam monitoring, pecherzyk piekny urosl w prawym jajniku, endometrium eleganckie ale gin dopatrzyl sie polipow w jamie macicy 🙅🏻♀️ ten cykl robilismy w "zastepstwie" bo moja doktorka na urlopie- a dopiero 2 cykl pod okiem kliniki, i w opisie z zeszlego miesiaca juz bylo notatka ze chyba polip. Nie zluszczyl sie podczas miesiaczki wiec raczej teraz tez magicznie nie zniknie. Gin doliczyl sie najprawdopodobniej 3. Niby nie bylo przeciwskazan do staran ale mowil ze jak sie nie uda w tym msc to jednak zaleca histeroskopie. Dla mnie to byla zarowno dobra jak i zła wiadomosc, te polipy moga byc odpowiedzia dlaczego jeszcze nie bylo ciazy, zla bo wczesniej przed klinika inny gin (tez prywatnie!) nie przygladal sie zbyt dokladnie 🤦🏻♀️
Takze bylo serduszkowanie w weekend (czulam jajnik mocno plus sluz plodny) ale odpielismy z mezem wrotki i zarowno w piatek jak i sobote bawilismy sie z przyjaciołmi na miescie, alko tez bylo 🤷🏻♀️ 😸 takze mam w tym miesiacu luz, jakos mnie uspokoila ta wizyta w sobote.
Udanego dnia dla wszystkich 🥰 🫶pp2018, Prezesoowa, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
-
rolka355 wrote:a nie mam pojęcia, bo już nie sprawdzam ovu. Kiedyś sprawdzałam to 13-17 dc miałam. Teraz bazuje na ♥️ co 2 dzień. Wiem, że skoro cykl mam maksymalnie 28 to już na teście powinno być widać około 24 i tak sprawdzam. Niestety jak widać znów nie pykło 😓 a właśnie się dowiedzialam, że znajoma w ciązy, i ten tekst, ze "niechcący" im wyszło.
Jeżeli owulacje mogłaś mieć w 17 dc to by było dopiero 7dpo, a to bardzo wcześnie wg mnie nic tu nie jest stracone, głowa do góry :*pp2018 lubi tę wiadomość
Pati, jakoś mało tu Ciebie ostatnio…
Daj znać, czy wszystko ok.pp2018, Pati2804 lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Prezesoowa, pp2018 lubią tę wiadomość
-
Kaja8906 wrote:dzien dobry dziewczyny 🧚♂️ pomyslalam ze na szybko sie odezwe bo duzo pracy dzisiaj i jutro sie zapowiada. W sobote rano mialam monitoring, pecherzyk piekny urosl w prawym jajniku, endometrium eleganckie ale gin dopatrzyl sie polipow w jamie macicy 🙅🏻♀️ ten cykl robilismy w "zastepstwie" bo moja doktorka na urlopie- a dopiero 2 cykl pod okiem kliniki, i w opisie z zeszlego miesiaca juz bylo notatka ze chyba polip. Nie zluszczyl sie podczas miesiaczki wiec raczej teraz tez magicznie nie zniknie. Gin doliczyl sie najprawdopodobniej 3. Niby nie bylo przeciwskazan do staran ale mowil ze jak sie nie uda w tym msc to jednak zaleca histeroskopie. Dla mnie to byla zarowno dobra jak i zła wiadomosc, te polipy moga byc odpowiedzia dlaczego jeszcze nie bylo ciazy, zla bo wczesniej przed klinika inny gin (tez prywatnie!) nie przygladal sie zbyt dokladnie 🤦🏻♀️
Takze bylo serduszkowanie w weekend (czulam jajnik mocno plus sluz plodny) ale odpielismy z mezem wrotki i zarowno w piatek jak i sobote bawilismy sie z przyjaciołmi na miescie, alko tez bylo 🤷🏻♀️ 😸 takze mam w tym miesiacu luz, jakos mnie uspokoila ta wizyta w sobote.
Udanego dnia dla wszystkich 🥰 🫶
Mam nadzieję, ze te polipy to sobie same pójdą Taki cykl na ludzie to zazwyczaj zwiastun czegoś dobrego 🤞When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:Pati przeszła do dziewczyn na wątek z lutego27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Hej dziewczyny, mało mnie tutaj, bo zamęt w pracy straszny ostatnimi czasy. Podczytuję, ale nie mam kiedy się udzielać 😞 ja dzisiaj byłam na progu, bo 7 dpo pewnie wyniki będą koło 16. Ciekawa jestem jak to moje ciałko żółte czy wydolne czy nie 🫣 dziś jajnik kłuje tak jakby ktoś w niego szpilkę wbijał, do tego bóle jakby miesiączkowe, wrażliwe i obolałe sutki. No zobaczymy jak to się zakończy.
Trzymam za wszystkie kciuki, tule za wredne małpy i biele 🫂 na każdą z nas przyjdzie czas ❤️Monk@, Fermina lubią tę wiadomość
-
san95 wrote:Hej dziewczyny, mało mnie tutaj, bo zamęt w pracy straszny ostatnimi czasy. Podczytuję, ale nie mam kiedy się udzielać 😞 ja dzisiaj byłam na progu, bo 7 dpo pewnie wyniki będą koło 16. Ciekawa jestem jak to moje ciałko żółte czy wydolne czy nie 🫣 dziś jajnik kłuje tak jakby ktoś w niego szpilkę wbijał, do tego bóle jakby miesiączkowe, wrażliwe i obolałe sutki. No zobaczymy jak to się zakończy.
Trzymam za wszystkie kciuki, tule za wredne małpy i biele 🫂 na każdą z nas przyjdzie czas ❤️san95 lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:Hej dziewczyny, mało mnie tutaj, bo zamęt w pracy straszny ostatnimi czasy. Podczytuję, ale nie mam kiedy się udzielać 😞 ja dzisiaj byłam na progu, bo 7 dpo pewnie wyniki będą koło 16. Ciekawa jestem jak to moje ciałko żółte czy wydolne czy nie 🫣 dziś jajnik kłuje tak jakby ktoś w niego szpilkę wbijał, do tego bóle jakby miesiączkowe, wrażliwe i obolałe sutki. No zobaczymy jak to się zakończy.
Trzymam za wszystkie kciuki, tule za wredne małpy i biele 🫂 na każdą z nas przyjdzie czas ❤️
Trzymam 🤞 za wyniki i za ten cyklsan95 lubi tę wiadomość
Prezesowa, kochana, wpisz mnie proszę jednak na wolnego strzelca. W tym miesiącu się nie wyrobię…27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Daj znać, czy wszystko ok.
Ale podczytuje Was na bieżąco jak tylko mogę, bo jak jestem w pracy to nie mam jak 😔
I tulę Was za małpy i biele 🫂😘 ale wierzę że niedługo i Wy zobaczycie II kreseczki i zagości u Was kropek ❤
Też chciałabym gdzieś wyjechać jak niedługo Prezesoowa na wakacje , ale na razie nie mamy takiej możliwości 😏 i dać głowie odpocząć trochę bo stres mnie kiedyś wykończy 😅 jak nie w pracy to w domu 🙈
U mnie dzisiaj piękne słoneczko, mam dzień wolny także idę zaraz na spacer sama i będę oczekiwać męża który ma przyjechać z wynikami z krwi na betę 🙈
Trzymam za Was kciuki i będę się odzywać jak tylko będę miała wolny dzień , oby już niedługo to nastąpiło bo zapisałam się na wizytę najpierw 7.03 do innej ginekolog żeby dala mi zwolnienie bo mój nie miał terminów, ale okazało się że oddzwoniła pani z recepcji i mój ginekolog ma wolny termin 12.03 więc idę do niego też 🙈 ogólnie będę chodziła tylko do jednego ale już nie chce odwoływać tej wizyty z 7.03 bo chciałabym już być w domu na zwolnieniu a nie dźwigać po 20/30 kg sprzęt.. 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca, 13:21
elektro96, Majlen, KejtKa, Platynova55 lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Prezesowa, kochana, wpisz mnie proszę jednak na wolnego strzelca. W tym miesiącu się nie wyrobię…
Poprawiłam, ale mam jednak nadzieję, ze uda Ci się testować w marcu i to z pozytywnym wynikiem :*elektro96 lubi tę wiadomość
Pati2804 wrote:Kochana ❤ jestem tutaj z Wami też, ale nie chce Was dręczyć swoimi teraz obawami bo Wy macie też swoje problemy staraniowe a ja z kolei mam strach o kropka który prawdopodobnie jest , dzisiaj robiłam pierwsza betę I czekam na wyniki 😘
Ale podczytuje Was na bieżąco jak tylko mogę, bo jak jestem w pracy to nie mam jak 😔
I tulę Was za małpy i biele 🫂😘 ale wierzę że niedługo i Wy zobaczycie II kreseczki i zagości u Was kropek ❤
Też chciałabym gdzieś wyjechać jak niedługo Prezesoowa na wakacje , ale na razie nie mamy takiej możliwości 😏 i dać głowie odpocząć trochę bo stres mnie kiedyś wykończy 😅 jak nie w pracy to w domu 🙈
U mnie dzisiaj piękne słoneczko, mam dzień wolny także idę zaraz na spacer sama i będę oczekiwać męża który ma przyjechać z wynikami z krwi na betę 🙈
Trzymam za Was kciuki i będę się odzywać jak tylko będę miała wolny dzień , oby już niedługo to nastąpiło bo zapisałam się na wizytę najpierw 7.03 do innej ginekolog żeby dala mi zwolnienie bo mój nie miał terminów, ale okazało się że oddzwoniła pani z recepcji i mój ginekolog ma wolny termin 12.03 więc idę do niego też 🙈 ogólnie będę chodziła tylko do jednego ale już nie chce odwoływać tej wizyty z 7.03 bo chciałabym już być w domu na zwolnieniu a nie dźwigać po 20/30 kg sprzęt.. 🙄Pati2804 lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
właśnie się schowałam w aucie i musiałam się tym z wami od razu podzielićPrezesoowa, notsobadd, san95, Leśneintro, NiedoszlaWielodzietna, Pati2804, pp2018, Rudylisek, bonmer, Kornelaa, Malinowysorbet, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏻27
👧🏻❤️6 -
nick nieaktualny