Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarenka2015 wrote:Juz swój organizm znam az za dobrze. Raczej wczesniej jej nie było bo test tez na ten termin wyszedł pozytywny. Znaczy 11dc, a program owu wyznaczył 12dc. Zawsze mam bóle jajników w tym czasie i pleców. A w tym cyklu jaja bolały strasznie. Aż się wyprostowac nie mogłam i zastanawiałam się jak bedziemy się bzyczeć Brałam nospe max bo czytałam że ibuprofen może działać jak antykoncepcja i męczyłam się z bólem przez pare godzin. Zaraz biorę duphaston.
A co do testów, też już nie mam siły do nich i gdy je robię to na totalnym lajcie bo wiem że bedzie jedna krecha. -
Sarenko trochę zakręciłam. Sama się w tym gubię Spokojnego dnia w pracy.
Płatku może faktycznie nie przestawaj brać dupka aż do @. Wiele dziewczyn tak robi.
Witaj AmWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 14:09
-
Kurcze, wariuję dzisiaj Biję się z myślami. Z jednej strony nie wierzę, że jednak nam się udało w tym cyklu, a z drugiej mam taką wielką nadzieję wkurza mnie moja temperatura. Niech się zdecyduje, albo idzie w górę, albo leci w dół. Mam huśtawkę nastrojów dzisiaj. Musiałam się wygadać
Znikam kochaniutkie, zjawię się pewnie wieczorem na chwilę wychodzimy muszę zająć głowę czymś innym, by nie myśleć w kółko o tym samym.
Nie wiem, czy pisałam wcześniej: mam cały tydzień L4 i niestety będę miała mega dużo czasu na myślenie
miłego po południaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 14:25
-
Amelia San wrote:Płatku dopiero zerknęłam na Twój wykres. Wydaje mi się, że za wcześnie zrobiłaś ten test, dziś masz dopiero 12dpo, jeszcze nie wszystko stracone Poczekaj 2 dni naprawdę, jak @ się nie zjawi to spróbuj zatestować Będę trzymać kciuki z całych sił
Zrobiłam test dzis bo musiałam odstawić dupka. Nie moge chyba brać go dalej bo lekarz kazał odstawić. Chyba muszę odtsawic, żeby @ w ogóle przyszla. Mam totalny mętlik.
Wiem Am, że wszystkim nam ciężko. dlatego tak się dobrze tu rozumiemy.
-
nie wytrzymałam i zadzwoniłam do lekarza. Powiedział, że mam odstawić. Twierdzi, że działanie duphastonu jest przeceniane i wcale nie powoduje on aż tak istotnej róznicy w poziomie progesteronu.
Jesli nie jestem w ciąży to dostane @ a jesli jestem to będzie ok. -
No własnie teraz wiem co mam robić i co będzie to będzie.
Jedziecie na spacerek za miasto?
do nas dziś przyjadą znajomi i ruszamy na noc muzeów. Choć szczerze mówiąc najchętniej zostałabym w domu, nie najlepiej się czuję, chyba na @.
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
Ja już nie śpię Wczoraj w robocie było nawet spoko,szybko czas zleciał. Nawet wczesniej skonczyłam, o 22:30. Dziś mam 22-6. Choroba już mnie rozkłada totalnie. Wczoraj w pracy to co 5 min kichałam i smarkałam na zmianę. Dziś to samo. Nos juz mam tak obtarty i ciągle szczypie I kaszel i ból gardła.
A my wczoraj do 2 w nocy film oglądaliśmy
Am, prezent dla męża kupiłam. To ta maszynka co Ci pisałam. Myślę że bedzie dobra, a jak nie to ją odeślę po wypróbowaniu. No i mam do tego jeszcze ten wór białka (smak wanilia) 5 kg. Mój mąż wygląda jak Pudzian więc z tego się ucieszy najbardziej
Płatku, obsikałaś dziś testa??? :*
100krotko, nie możesz się tak długo nie odzywać! Martwię się...
Little, co u Ciebie? -
Amelia San wrote:Dzień dobry
Little, to następnym razem umawiamy się na taki wypad za miasto
Płatku, ja tak samo życzę zielonego finału
Miłego dnia
Bardzo chętnie dobrze kojarzę, że jesteś z Wawy? Dzieli nas 400km
Sarenko, witaj w klubie. Mnie choróbsko chyba na nowo rozkłada
Ogólnie u mnie dzisiaj kiepsko Rano moja tempka była niżej niż wczoraj pocieszam się, że może paracetamol obniża mi temperaturę. Byłam w kościele i odkąd wróciłam czuję się źle. Głowa mnie rozbolała i mam stan podgorączkowy. Do dupy to wszystko
Iwonko, gdzie się podziewasz?
Płatku, co u Ciebie? -
witam dziewczyny ja od rana zalatana. mamy ogromne gospodarstwo i nawet w weekend nie można odpocząć :p zamierzam obejrzeć jakiś ciekawy film polecicie coś dobrego w stylu "mój biegun" albo "Nad życie. Agata Mróz" ??staramy się na fb
https://www.facebook.com/pages/Mamu%C5%9Bki-Loading/1842756072615728 -
littleladybird wrote:Witaj W gospodarstwie praca jest na okrągło.
Filmu żadnego niestety nie polecę, ale poszukaj na filmweb.pl albo podobnych stronach, coś na pewno znajdziesz
dziękuję aczkolwiek wolałabym coś z polecenia bo wtedy wiem że warto obejrzeć a tak na ślepo nie chcę szukaćstaramy się na fb
https://www.facebook.com/pages/Mamu%C5%9Bki-Loading/1842756072615728 -
witajcie!
Wczoraj na nocy muzeów wiekszość czasu spędziliśmy w kawiarni. Pogoda była słaba i co chwile deszcz trochę siąpił. Byliśmy z dwóch muzeach. Wystawy ciekawe tylko ludzi pełno.
Brzuch mnie nie bardzo boli niestety, wczoraj czułam się tylko taka osłabiona i nastój miałam nie najlepszy.
Dzis temperatura spada, więc wiadomo, że @ przyjdzie. Standardowo mam doła jak co miesiąc. Teraz jednak zamierzam już działać i umówić się jak najszybciej na hsg.
Dbajcie o siebie dziewczyny bo wiosną też łatwo sie rozchorować.
Am wreszcie widzę jak leniuchujesz . czasem jak piszesz jaka jesteś zapracowana to az mi głupio .
Gdzie jesteś 100krotko?!
Ruda Hetera lubi tę wiadomość
-
Ruda Hetera wrote:witam dziewczyny ja od rana zalatana. mamy ogromne gospodarstwo i nawet w weekend nie można odpocząć :p zamierzam obejrzeć jakiś ciekawy film polecicie coś dobrego w stylu "mój biegun" albo "Nad życie. Agata Mróz" ??
Ruda Hetera lubi tę wiadomość
-
super dzięki dziewczyny, popatrzę sobie na wszystkie dzisiaj jak zdążę bo mąż dziś na służbie więc do rana mam dużo czasu
Płatku myślałam że jesteś gdzieś z moich okolic bo u nas w ten weekend też była organizowana noc muzeówAmelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
staramy się na fb
https://www.facebook.com/pages/Mamu%C5%9Bki-Loading/1842756072615728