Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak patrzylam
albo Leba albo Wladyslawowo
Boje sie ale w przyszlym roku nad moze apewno nie pojedziemy a mi sie tak chce ehh mam taka zachcianke ciazowa :)Oczywiscie na najblizszej wizycie zapytam sie gina czy moge jechac jesli nie pozwoli to sie zaplacze
Am mam tka nadzieje wlasnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Emilka
My z mezem staralismy sie 3 lata pierwszy byl tak na luzie drugi badania wizyty u lekarzy okazalo sie ze nam za wysokie tsh pozniej problemy z prolaktyna trzeci rok to byla juz zalamka placz placz i placz. Na poczatku tego roku poszlismy do nowego lekarza z polecenia znajomej pokladalam w nim wielkie nadzieje wspomogl mnie tabletkami na cukrzyce choc na nia nie choruje i clo no i w najmniej spodziewanym momecie sie udalo
-
nick nieaktualny
-
Właśnie rozmawiałam z mamą. Zadzwoniła by mi powiedzieć jedną rzecz. Pewnie bedziecie się śmiały, ale ona jest podatna na takie rzeczy i lubi tego słuchać, w sumie ja też. Gadała pewnie z jakąś wróżką czy cyganką, która powiedziała że w 2016 roku już (albo dopiero) będę mamą, do końca 2015 noga z gazu i że mam bardzo dobrego partnera życiowego czyt. mężusia
Hmmmm, ciekawe z tą mamą i samochodem... -
Dziś nic specjalnego. Mąż o 13 kończy pracę i gdzieś chyba skoczymy z psem, może spacer. A przed 20 jadę do mamy bo mąż akurat bedzie jechał na trening, a jade do niej po gofrownicę, bo mam zamiar gofry zrobić
A poza tym muszę się zaraz do ładu doprowadzić, bo mam tak włosy przesuszone po tym morzu i jestem taka rozpieprzona cała że szok
no i obiad.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie frytki, pałki z kurczaka w czosnku i ziołach i sałatka groszek konserwowy cebula majonez
Gotuje tez psu makaron, przekonałam się w koncu do tego pomysłu bo jednak wszyscy hodowcy go polecają dodatkowo do karmy suchej. A nigdy nie byłam zwolennikiem np. dawania psu jedzenia z obiadu. A do makaronu wrzucę mu jajo dziś. Zobaczymy jak zje