Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie teraz nadejdzie piąty miesiąc... tyle że ten (czwarty) pierwszy był z termometrem i testami owulacyjnymi wcześniej tylko kalendarzyk miesiączkowy i strzelanie było kiedy owulka może być... teraz już zobaczyłam mniej więcej jak to działa mierzenie tempki to mam nadzieje że teraz pójdzie szybciej staram się być dobrej myśli choć nie sądziłam kiedyś że zajście w ciążę jest takie trudne
-
nick nieaktualny
-
No i ja się pod tym podpisze że nie Ty jedna myślałaś że w ciąże łatwo zajść. Ja wierzyłam że zajdę od razu w I cyklu, a tu długo długo nic.
Amelio 100krotko albo ktoś inny, nie orientujecie się czy ciasto na gofry może pozostać zrobione do wieczora? Właśnie je zrobiłam ale planuje piec około 21 i nie wiem czy tyle może stać. Oczywiście jakoś źle białko mi się ubiło, nie było takie sztywne jak na filmikach, ale może wyjdą -
nick nieaktualnyWitajcie,
W tym roku skończyłam 34 lata. Jestem mamą pięciolatka. Za mną dwa poronienia. W styczniu i kwietniu tego roku. Za tydzień idę na wizytę to porozmawiam z lekarzem na temat dalszych starań. Mam takie dni czasami, że nie wierzę, że znowu zostanę mamą -
nick nieaktualny
-
Destiny wrote:Witajcie,
W tym roku skończyłam 34 lata. Jestem mamą pięciolatka. Za mną dwa poronienia. W styczniu i kwietniu tego roku. Za tydzień idę na wizytę to porozmawiam z lekarzem na temat dalszych starań. Mam takie dni czasami, że nie wierzę, że znowu zostanę mamą
ja mam 32 lata, jedną córcię 12 letnią, za mną jedno poronienie w styczniu tego roku, już 5 cykli po poronieniu się usilnie staram i nic, chciałam zdążyć przed końcem umowy (30.06) ale nic z tego...
wcześniej starałąm się około 45 cykli.....ale bez mierzenia temp, z samymi testami ovu tylko. i ja tak jak Ty już przestaje wierzyć, że kiedyś znów będe mamą... -
niestety nie jestem typem, który mówi, jest szansa...
miałam to samo do dziś!
najpierw 1 spadek, w nast dzień znów spadek, dziś też spadek i po południu @ się zaczełą.
nie przejmuj się!
walcz dalej!
na jednym cyklu życie się nie kończy!
a Ty ile masz lat?
moja gin nie widzi problemu gdy w wieku 32 lat przez 5 lat sie staram i nic...wyniki mam w normie i ja i mąż. -
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:ja mam 32 lata, jedną córcię 12 letnią, za mną jedno poronienie w styczniu tego roku, już 5 cykli po poronieniu się usilnie staram i nic, chciałam zdążyć przed końcem umowy (30.06) ale nic z tego...
wcześniej starałąm się około 45 cykli.....ale bez mierzenia temp, z samymi testami ovu tylko. i ja tak jak Ty już przestaje wierzyć, że kiedyś znów będe mamą... -
nick nieaktualnyDziewczyny mój mąż idzie jutro na to darmowe badanie z akcji "„TATA- najważniejsze słowo dla mężczyzny”.. to będzie Jego drugie badanie, porównamy wyniki i zobaczymy. Fajna akcja i cieszę się, że dzięki Wam się o tym dowiedziałam, to dobry powód by powtórzyć badanie.
-
W końcu Was nadrobiłam
Prima, tak mi przykro. Trzymaj się kochana
Sarenko, super, że wyjazd się udał. U gina jeszcze nie byłam. Mam już pozostałe wyniki, jutro jeszcze tylko powtórzę estradiol i 22 czerwca mam wizytę a jeśli chodzi o mój kaszel to nic nie wiem nowego, w piątek byłam na prześwietleniu płuc i czekam na wyniki. Będą pod koniec tygodnia.
Am, jak w pracy?
100krotko, brzusio rośnie? Mam nadzieję, że dostaniesz zielone światło od gin na wyjazd
Płatku, trzymam kciuki
Witam wszystkie nowe koleżanki
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość