X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba zaraz pekne :) zjedlam miseczke zupki i wygladam na 6 miesiac hehe:D

littlel w sobote pojechalismy do moich rodzicow po drodze u nich na wsi zajechalismy do sklepu prowadzi go soltysowa tak mi sie przygladala i sie usmiechala a w niedziele tak po prostu zapytala sie mojej mamy czy ja w ciazy nie jestem to tak sie zaolraglilam :) wiec chyba juz cos widac:) ale przytyc nie przytylam caly czas waze tyle samo:)

littleladybird lubi tę wiadomość

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na @

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia dziękuję, ostatnio było dobrze więc nie martwię się tym zbytnio.

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś leci, nic nowego generalnie. Nie wiem jak wyniki, ale pewnie ok. Nie chodzę do ginekologa, ani na żadne badania skoro odstawiłam leki i wszystko jest w miarę regularnie, to jest ok. Wynikami męża się nie martwię bo już je robiliśmy i były w normie więc teraz ciekawi mnie jak po suplementacji się zmieniły, choć mąż już też nic nie bierze, ale jednak z 3 mies. przyjmował wcześniej Androvit.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff.Ja właśnie ogarnęłam prasowanie:) M. dzisiaj zrobił pizzę na kolację. Co prawda kupił gotowy podkład w Tesco, ale i tak mi zrobił niespodziankę. Jak w weekend zostaniemy w domu to zrobię mu lasagne:)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Hej Little :) W pracy fajnie, odżyłam :) Już się dogadałam odnośnie urlopu w lipcu i jak Mąż wróci to zaklepiemy wycieczkę :D Już nie mogę się doczekać :D
    A jak Twoje pierwsze wyniki? Mam nadzieję, że wszystko jest ok :*

Nie znam się na wynikach, więc czy są dobre to dowiem się dopiero za tydzień ;)
    Fajnie, że dostaniesz urlop :) nie zawsze pracodawca chce się zgodzić na początku :)

Dobranoc :*

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, wiem że byłas w robocie, ale myślałam że z tel napiszesz :) W każdym razie mogło stać w lodówce. Właśnie je uleputałam, dopiero po 22 od mamy wróciłam. Była tez i babcia. Gofry się udały, jak na pierwszy raz to dobre :) Mogę dac przepis wam. Zrobiłam z dżemem truskawkowym i bitą śmietaną ze Śnieżki. Wg przepisu była jedna łyżeczka cukru, a powinny być co najmniej 2, więc następnym razem będą b.dobre. Zrobiłam 4 a ciasto do lodówki na jutro.
    Wzięliśmy tez truskawki i chce się pokusić o jakieś ciasto, no zobaczymy :)

PS moja babka i matka dobijają mnie swoim "wróżbiciarstwem" :/

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :D

Sarenko śniło mi się, że zrobiłaś test i były dwie krechy :)

Amelia San, Marta29 lubią tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Destiny :) hmmm jestes następnym prorokiem? :) Ostatnio moja mama gadała z .... wróżką która jej powiedziała że w 2016 juz bedę mamą, a moja babcia znalazła na działce gniazdo 5 małych jeży wraz z matką a potem przyleciał do nich bocian, który podobno pierwszy raz na tej działce zawitał, a babcia mówi tak: ooo coś się kroi. Chciałabym by Twój sen sie sprawdził, mi nie raz to się śniło i to zawsze przed @ która mnie zalała :)

Am, długo bedziesz w pracy, współczuję :/ Ja dalej na zwolnieniu, do końca czerwca. Odezwij się jak wrócisz. A gofry, oj Am raz na jakiś czas nie zaszkodzi :)

img-2014062101101130.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha Sarenko,no sama musisz przyznać,że aż tyle zbiegów okoliczności się nakumulowało,że coś w tym musi być :)
    Ja zaspałam dziś po raz pierwszy....masakra jakaś! Dobrze,że wożę do szkoły córkę sąsiadów to mnie waleniem w drzwi obudzili :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenko,a Ty prowadzisz wykres temperatur? Chciałam Cię tu podejrzeć cicho,sprawdzić to i owo i zaczarować na zielono a tu wykresu brak :(

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Marta :) A tam, nie wierze w takie sytuacyjne zdarzenia ;) To by było zbyt proste. O której się położyłaś że zaspałaś? :) Ja poszłam po 2 bo horror oglądałam. A wykres mam, ale nic nie mierze, to niepotrzebna strata czasu i nakręcanie. Zaznaczam tylko testy owu, śluz i dolegliwości/odczucia jak zwał tak zwał.

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z pań ma dobry prosty przepis na rybę (dorsza)? Jutro robię na obiad w sosie śmietanowym, ale przyznam że nigdy mi smazenie ryb zbyt dobrze nie wychodziło.

img-2014062101101130.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenko,ja od niedzieli zaczęłam pracę na 3/4 etatu i w godzinach nocnych. Od 22.00-3.00. Maskara normalnie. Ale wreszcie nikogo nie proszę o pomoc w opiece nad małą. Zresztą tyle kasy mi szło na opiekunkę,że to bez sensu. Teraz muszę się jakoś przerzucić na ten tryb :)
    Ja do horrorów nawet nie siadam :) Potem to się nawet mrugnąć boję :) :) jak dziecko-taką mam wyobraźnię. A jakie sny potem,fiuuuuu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:17

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie bym zjadła takiego dorsza :) ale z przepisem na rybkę nie pomogę :) to u ciebie pyszności się szykują....mmmmmm

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej,budzik nastawiony na 13.30 :) porażka jakaś :) ale i tak śmiać mi się z tego chce :)
    Będę potem z kawką :)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem doskonale co to praca po nocach, ja pracuję w godz. 22-6 albo 20-8. Na zmiane z dziennymi zmianami. Ciężko mi się bedzie znowu przyzwyczaić po 1,5 miesięcznym urlopie :)
    To śpij i zapraszamy z kawką :)

Marta29 lubi tę wiadomość

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię dziś to ciasto z truskawkami i kruszonką. Mam prosty przepis ;)

Destiny lubi tę wiadomość

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenko u mnie sny bywają prorocze. Mamy takich znajomych, którzy bardzo długo starali się o dzidziusia i pamiętam, że po którymś spotkaniu z nimi miałam sen, że Marta jest w ciąży. Trzy miesiące później pochwaliła się pozytywnym testem :) Teraz znowu jest w ciąży. Powiedziała mi o tym jak ja byłam w szpitalu po poronieniu. Było mi strasznie ciężko wtedy, ale teraz cieszę się, że wszystko u nich ok. My chyba dopiero po wakacjach zaczniemy się starać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Robię dziś to ciasto z truskawkami i kruszonką. Mam prosty przepis ;)
    Poproszę o przepis :)

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ