Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj chyba zaraz pekne zjedlam miseczke zupki i wygladam na 6 miesiac hehe:D
littlel w sobote pojechalismy do moich rodzicow po drodze u nich na wsi zajechalismy do sklepu prowadzi go soltysowa tak mi sie przygladala i sie usmiechala a w niedziele tak po prostu zapytala sie mojej mamy czy ja w ciazy nie jestem to tak sie zaolraglilam wiec chyba juz cos widac:) ale przytyc nie przytylam caly czas waze tyle samo:)littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakoś leci, nic nowego generalnie. Nie wiem jak wyniki, ale pewnie ok. Nie chodzę do ginekologa, ani na żadne badania skoro odstawiłam leki i wszystko jest w miarę regularnie, to jest ok. Wynikami męża się nie martwię bo już je robiliśmy i były w normie więc teraz ciekawi mnie jak po suplementacji się zmieniły, choć mąż już też nic nie bierze, ale jednak z 3 mies. przyjmował wcześniej Androvit.
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Hej Little W pracy fajnie, odżyłam Już się dogadałam odnośnie urlopu w lipcu i jak Mąż wróci to zaklepiemy wycieczkę Już nie mogę się doczekać
A jak Twoje pierwsze wyniki? Mam nadzieję, że wszystko jest ok :*
Nie znam się na wynikach, więc czy są dobre to dowiem się dopiero za tydzień
Fajnie, że dostaniesz urlop nie zawsze pracodawca chce się zgodzić na początku
Dobranoc :* -
Am, wiem że byłas w robocie, ale myślałam że z tel napiszesz W każdym razie mogło stać w lodówce. Właśnie je uleputałam, dopiero po 22 od mamy wróciłam. Była tez i babcia. Gofry się udały, jak na pierwszy raz to dobre Mogę dac przepis wam. Zrobiłam z dżemem truskawkowym i bitą śmietaną ze Śnieżki. Wg przepisu była jedna łyżeczka cukru, a powinny być co najmniej 2, więc następnym razem będą b.dobre. Zrobiłam 4 a ciasto do lodówki na jutro.
Wzięliśmy tez truskawki i chce się pokusić o jakieś ciasto, no zobaczymy
PS moja babka i matka dobijają mnie swoim "wróżbiciarstwem" -
nick nieaktualny
-
Hej.
Destiny hmmm jestes następnym prorokiem? Ostatnio moja mama gadała z .... wróżką która jej powiedziała że w 2016 juz bedę mamą, a moja babcia znalazła na działce gniazdo 5 małych jeży wraz z matką a potem przyleciał do nich bocian, który podobno pierwszy raz na tej działce zawitał, a babcia mówi tak: ooo coś się kroi. Chciałabym by Twój sen sie sprawdził, mi nie raz to się śniło i to zawsze przed @ która mnie zalała
Am, długo bedziesz w pracy, współczuję Ja dalej na zwolnieniu, do końca czerwca. Odezwij się jak wrócisz. A gofry, oj Am raz na jakiś czas nie zaszkodzi -
Hej Marta A tam, nie wierze w takie sytuacyjne zdarzenia To by było zbyt proste. O której się położyłaś że zaspałaś? Ja poszłam po 2 bo horror oglądałam. A wykres mam, ale nic nie mierze, to niepotrzebna strata czasu i nakręcanie. Zaznaczam tylko testy owu, śluz i dolegliwości/odczucia jak zwał tak zwał.
-
Sarenko,ja od niedzieli zaczęłam pracę na 3/4 etatu i w godzinach nocnych. Od 22.00-3.00. Maskara normalnie. Ale wreszcie nikogo nie proszę o pomoc w opiece nad małą. Zresztą tyle kasy mi szło na opiekunkę,że to bez sensu. Teraz muszę się jakoś przerzucić na ten tryb
Ja do horrorów nawet nie siadam Potem to się nawet mrugnąć boję jak dziecko-taką mam wyobraźnię. A jakie sny potem,fiuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:17
-
Wiem doskonale co to praca po nocach, ja pracuję w godz. 22-6 albo 20-8. Na zmiane z dziennymi zmianami. Ciężko mi się bedzie znowu przyzwyczaić po 1,5 miesięcznym urlopie
To śpij i zapraszamy z kawkąMarta29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarenko u mnie sny bywają prorocze. Mamy takich znajomych, którzy bardzo długo starali się o dzidziusia i pamiętam, że po którymś spotkaniu z nimi miałam sen, że Marta jest w ciąży. Trzy miesiące później pochwaliła się pozytywnym testem Teraz znowu jest w ciąży. Powiedziała mi o tym jak ja byłam w szpitalu po poronieniu. Było mi strasznie ciężko wtedy, ale teraz cieszę się, że wszystko u nich ok. My chyba dopiero po wakacjach zaczniemy się starać.
-
nick nieaktualny