Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tata też jest, ale już nie oddaje krwi ja mam podpisane oświadczenie (brat też) o zgodzie na pobranie organów w razie nagłej śmierci
Zrób jakieś zawijane ja do schabu zwykle wkładam kawałek boczku, kawałek sera żółtego, cebulę pokrojoną w piórka i kawałek ogórka kiszonego pycha tylko trzeba to dobrze zawinąć, bo ser lubi wypływać nawet nie trzeba później do tego panierkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 09:21
-
nick nieaktualnyNo ja wlasnie czekam jeszcze prawie dwa tyg,od dzis przyjmuje duphaston,Korci mnie zeby zrobic test ale wiem ze po pregnylu tez do 12 dni moze wyjsc pozytywny wiec po co sie potem zawieźć) trzeba czekac cierpliwie:) nie wiem jak jest czy było u Was ale moja nadzieja trwa mniej wiecej od połowy cyklu do okresu potem pare dni załamki,zawiedzionych nadziei i potem rośnie nastrój do kolejnej połowy cyklu ech:)))) a jak zmieniłaś lekarza to długo czekaliście na efekty??
-
nick nieaktualny
-
Różnie bywa. Z reguły powinien być ok 2-3 dni po odstawieniu dupka. Ja za pierwszym razem dostałam po 13 dniach, za drugim po 11, a za trzecim razem dzień po odstawieniu dupka miałam owulację
AniaReh wrote:No ja wlasnie czekam jeszcze prawie dwa tyg,od dzis przyjmuje duphaston,Korci mnie zeby zrobic test ale wiem ze po pregnylu tez do 12 dni moze wyjsc pozytywny wiec po co sie potem zawieźć) trzeba czekac cierpliwie:) nie wiem jak jest czy było u Was ale moja nadzieja trwa mniej wiecej od połowy cyklu do okresu potem pare dni załamki,zawiedzionych nadziei i potem rośnie nastrój do kolejnej połowy cyklu ech:)))) a jak zmieniłaś lekarza to długo czekaliście na efekty??
Ja szczerze i prosto z mostu mówiąc "jestem w koziej d". W ostatnim cyklu dorobiłam się PIERWSZEJ owulacji. Nigdy nie miałam i pewnie też dlatego okres po dupku nie przychodził od razu. Badania mam porobione, ale nie wiem co oznaczają wyniki. Jutro idę do endo skonsultować wyniki tarczycy. I szukam kolejnego gina. Jedynym efektem jaki zauważyłam jest ta owulacja. Zawdzięczam ja tylko sobie, bo działam trochę na własną rękę, biorę suplementy i zmieniłam dietę. Tylko tyle mogłam zrobić. Jeśli mam czekać tylko za lekarzami to jeszcze długo efektów nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 11:54
-
nick nieaktualny
-
AniaReh wrote:To ja niby mam owu ale jak to gin stwierdził leniwe mam te jajniki,niby pęcherzyk był ale za mały,owu późno No i endo za cienkie... A z jakiego miasta jestes ?
-
Ania z duphastonem bywa różnie. Tez brałam. Raz miałam po 5, raz po 4, a raz jeszcze w trakcie brania w 27dc @. Odstawiłam bo dla mnie to badziew, do tego puchłam gdy to brałam. Było z tego więcej złego iż dobrego.
Dziewczyny ja tez nie znam swojej grupy krwi. Kiedys w pracy mnie namawiali do tego, ale te igły, węże, sznurki...ble! Jestem z panikar które boją się byle gów.... I mam kartkę by nie pobierać moich organów. Nieboszczykowi nie robi już nic różnicy, ale chce by pochowano mnie w całości, bez grzebania we mnie. I z innej beczki-wczoraj się dowiedziałam że koleżanka z pracy już poroniła (pisałam wam o niej). Tyle że od początku ta ciąża była dziwna, testy nie wychodziły, a betę miała słabiutką i to po takim czasie od terminu @.
Mam już ten full lips. Strata kasy. Usta po tym lekko pieką, ale powiększają się fajnie, naturalnie pęcznieją. I wzięłam za mały, powinnam mieć roz L. Trochę dziewczyny na youtubie przesadziły z tymi cudownymi recenzjami.
Am, też robię od czasu do czasu takie kotlety. Zawsze używam wykałaczek, jakoś mi łatwiej.
-
A mnie mogą kroić ile chcą, nawet uszy mogą zabrać, a reszta pójdzie z dymem i pochowają mnie w maleńkiej urnie. Nie chcę by zjadły mnie robaki a mogę uratować komuś życie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:18
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Zgadza się, śmierć nikogo nie ominie. A szkoda.
Właśnie widziałam brzuch 100krotki. 100krotko jest b.ładny i nie przejmuj się gadaniem, bo wygląda jak rasowy ciążowy, a nie jak sadło. Naprawdę, nie da się pomylić z niczym innym. -
A ja dziś lajt i nudy. Teściowa dziś nam robi obiad, czekam na męża aż wróci z siłowni i chyba jedziemy przyalkoholizować się. Wczoraj byliśmy na kolacji tam gdzie mieliśmy wesele.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:41
-
Hej, mi lekarz mówił, ze odres po duphastonie może przyjść od 7-10 dni, po odstawieniu. Na mnie praktykuje jednak zasadę, że mam brać tak długo dopóki nie przyjdzie; zazwyczaj dostaję w trakcie brania duphastonu ok 30-32 dc.
Ze schabowych dobre też wychodzą takie kieszonki ( w środku wysmarowane musztardą lub keczupem a farsz z pieczarek i żóltego sera.) Bardzo dobreStarania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
nick nieaktualnyNo to mam nadzieje ze @ wogole nie przyjdzie:) choc takie nadzieje to ja juz miałam:) zwłaszcza ze cykle ostatnio to tak od 29-34 dni były,ale owu teraz wczesniej było przez clostilbegyt wiec mam nadzieje ze wszystko sie szybko wyjaśni a nie bedaie żadnego robienia sobie nadziei,bo potem zawód jest niefajny
-
A ja jednak jutro do pracy na 19 do 3. Nie chce mi się. Zwolnienie, urlop, rozleniwiłam się.
Byliśmy u znajomych nad wodą z psem, po piwku, gadka i na lody. Właśnie się szykuję na bieżnię.
Ania, bo lekko zamieszałam. Chodziło mi o to, że ja tez brałam duphaston az do pojawienia sie @. Czyli jeśli cykl trwał 28d, to gin kazał brać i robić testy ciążowe. Tak więc brałam i np. 4 czy 5 dni po terminie @ przychodziła w trakcie brania duphastonu. Tyle że ja wiedziałam na 100% że bedzie i pare razy zrobiłam tak że odstawiłam sama ten lek i na drugi dzien okres.