Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam, ogólnie wyniki tarczycy są ok, ale można je delikatnie poprawić. Dlatego dostałam minimalną dawkę euthyroxu. I za 6-8 tygodni mam powtórzyć badania. Pani doktor omówiła ze mną wszystkie pozostałe wyniki i potwierdziła to, czego moja gin nie powiedziała na głos. Mam PCOS i potrzebna będzie stymulacja. Powiedziała mi, że gin, do którego teraz próbuję się zarejestrować jest bardzo dobrym specjalistą w kwestii PCOS. Byle się dostać na pierwszą wizytę, a później pójdzie z górki. Zrobiła mi USG tarczycy, chyba wszystko w porządku, bo nie powiedziała nic. Zapisała w karcie jedynie wymiary. No i to byłoby na tyle. Teraz muszę wcisnąć się do nowego (kolejnego) gina.
-
Hej dziewczyny! Zgadzam się z Amelią, Little- przynajmniej wiesz, co Ci dolega i teraz lekarz wyznaczy leczenie, pewnie po kilku miesiącach powiesz nam, że przechodzisz na fioletową stronę
Amelko, pewnie dziś już nie wejdę więcej na forum, a z tego co czytałam jutro wylatujesz na plażing i smażing Życzę Szalonych wakacji pełnych intymnych chwil Zresztą Wszystkim życzę takich wakacji hehelittleladybird, Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydostałam trzy leki,bo jak to stwierdził mój gin leniwe mam te jajniki, mam też troszkę cienkie endometrium i chyba własnie po to ten duphaston, w 12 dc. miałam zaledwie 6,8 mm a on mi mówił kiedyś że powinno być przynajmniej 9.więc chyba tak-na progesteron a Ty?? ja go biore od 18-27 dc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olaaa
AniaReh
Dziewczynki też Wam życzę krótkich starań i szczęśliwych ciąż
Ja mam taki problem, że staram się już 5 lat....
Z pierwszą ciążą szcześliwą, drugą ciążą niestety poronioną
Mam córeczkę, ma 12 lat już, wiec na drugie najwyższa pora.
Dopiero teraz zdecydowałąm się na drugie - znaczy od 5 lat bo.... mama mi nie pozwoliła
jestem tak wychowana, że mam słuchać rodziców nieważne ile mam lat...
ponieważ mama miała 2 dziecko za 7,5 roku to mo też nie wolno było wcześniej
a za 7 lat już nie mogłam zajść w ciążę przez 4 lata, już nawet uwierzyłąm, że nigdy mi się to nie uda i w tedy właśnie za ok 4 miesiące zaszłąm w ciążę - nawet nie pamiętam, żebym ovu w tedy miałą?!
ale cóż skolo pod koniec 3 miesiąca dzieciątku przestało bić serduszko
miałam zabieg łyżeczkowania, i staram się już 5 cykli i nadal nic
Lekarze mówią ma pani 32 lata to nie jest problem, starać się nie myśleć...
Poza tym zaszłą pani w swoim życiu w 2 ciążę wiec nie ma problemu...
Około 3 lata temu miałam badania hormonów - ponoć było ok, mąż miał bad nasienia - też wyszłą norma.
Teraz może być gorzej bo pali półtorej paczki dziennie, gra w gry komp po nawet 12h dziennie - w niedziele, a normalnie to od 6 do 8h dziennie z laptopem na kolanach, pije od 2 do 8 piw dziennie, przytył z 10kg
Wiec przez te 3 lata mogło mu się pogorszyć znacznie.
Prośby i groźby nie pomagają, chęć posiadania dziecka też nie przekonuje go, żeby zmienić styl życia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 09:36