Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak jutro jedziemy się podgladnac:-) mój lekarz rzadko kiedy daje mi zdjęcia ale go poproszeni
Aktywoj aktywoj a niedługo będzie zielony groszek
Co my robimy hmm lezymy na łóżku telewizor gra na TVN leci aplauz aplauz maz siedzi z laptopem aa ja z tabletek:-) -
nick nieaktualny
-
Hej!
Widzę że na wieści od Lenki czekamy
Am, nie cykaj. Mama dobrze Ci mówi, serio nawet troszkę nie przytyłam. Miałam wrażenie nawet że chudłam na nim, wszystko od organizmu zależy. Albo od dawki.
A my wczoraj mieliśmy oglądać filmy, leżeć nic nie robić, a lataliśmy wszędzie do 20 I jeszcze swój samochód sprzątałam, odkurzałam, na myjni byliśmy. Wiozłam raz w nim naszego wielkoluda sierściatego i popiół z fajek był, a nie miałam kiedy ogarnąć. Niedługo budzę męża i lecimy po meble. Ale bedzie kocioł i sprzątania... a wieczorem do Warszawy na horrorAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry:-)
My jak zwykle sobie pospalysmy w poniedziałek:-)
U mnie też pada ale mi tam deszcz nie przeszkadza przynajmniej lasy wokół się nie palą
Zaczynam się troszkę denerwowac ale tak mam przed każda wizyta oby do 15:30:-)
Zyczymy cioteczkom miłego dniaAmelia San, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć!
Jestem, wróciłam cała i wybawiona a za dwa tygodnie powtórka Wesele super. Poprawiny gorzej, nikomu nie chciało się tańczyć a jak wróciliśmy to o 19 poszliśmy spać i tak do rana nie wiem, co nas tak wymęczyło
Wczoraj pod nos postawili mi talerz z gorącą golonką... Śmierdziała z daleka. Gdyby nie to, że jestem dopiero w 13dc, to pomyślałabym, że to ciąża
Coraz bardziej męczą mnie delegacje męża znowu zostałam sama
-
nick nieaktualnyLittlel ciesze sie ze wesele sie udalo ze sie wybawiliscie
Po czesci wiem co czujesz bo moj maz niby nie jezdzi w delegacje ale przcuje cale dni i wraca do domu spac;/ Amcia dobrze mowi nasz nas
Ja juz wrocilam wszystko dobrze prawidlowo sie rozwija wazy ok 469g serduszko bije jak szalone 140/min no i Lenka pozostaje Lenka Niestety jest uparta albo wstydliwa i nie dala zrobicsobie zdjecia mamy tylko glowki (mozgu) brzuszka i nozek i lekarz musial sie nameczyc zeby cokolwiek pomierzyc;/ pytalam sie o usg w 3/4 d powiedzial ze ok 30 tygodnia mozemy takowe zrobic.Amelia San, littleladybird, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasz racje sa i nowe ani razu nie noszone np ten kombinezon rozowy Wszyscy mi mowia zebym juz nie kupowala tych malych ubranek bo tego mi starczy ale ja wiem ze nie bede mogla sie powstrzymac:)
Co do zdjecia coz...nastepnym razem powiem mu ze skoro place to moglby choc jedno dac.Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny