X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę dać :-)

Czas leci jak szalony :-) Lenka rośnie a jaka jest duza dowiemy się jutro na połowowych :-)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am sama zobaczywszy jak Twój suwaczek będzie gnal do przadu:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jutro jedziemy się podgladnac:-) mój lekarz rzadko kiedy daje mi zdjęcia ale go poproszeni :-)

Aktywoj aktywoj :-) a niedługo będzie zielony groszek :-)

Co my robimy hmm lezymy na łóżku telewizor gra na TVN leci aplauz aplauz maz siedzi z laptopem aa ja z tabletek:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej da bo powiedział że zrobi opisowe a jak nie to powiem że dla Cioc i taty :-)

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane, jak po weekendzie? Dzisiaj tak mi się nie chciałą do pracy jechać... Ale co zrobić - szara rzeczywistość. I jeszcze tak zimno...
    Al emimo wszysto miłego dnia Wam życzę :)
    Stokrotka czekamy na zdjęcie :)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Widzę że na wieści od Lenki czekamy :)

Am, nie cykaj. Mama dobrze Ci mówi, serio nawet troszkę nie przytyłam. Miałam wrażenie nawet że chudłam na nim, wszystko od organizmu zależy. Albo od dawki.

A my wczoraj mieliśmy oglądać filmy, leżeć nic nie robić, a lataliśmy wszędzie do 20 :) I jeszcze swój samochód sprzątałam, odkurzałam, na myjni byliśmy. Wiozłam raz w nim naszego wielkoluda sierściatego i popiół z fajek był, a nie miałam kiedy ogarnąć. Niedługo budzę męża i lecimy po meble. Ale bedzie kocioł i sprzątania... a wieczorem do Warszawy na horror :)

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-)

My jak zwykle sobie pospalysmy w poniedziałek:-)

U mnie też pada ale mi tam deszcz nie przeszkadza przynajmniej lasy wokół się nie palą :-)

Zaczynam się troszkę denerwowac ale tak mam przed każda wizyta oby do 15:30:-)

Zyczymy cioteczkom miłego dnia :-)

Amelia San, Marleni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio tak się zestresowalam i pomógł mi w tym jeszcze mąż że miałam wysokie ciśnienie 160 na 90 pielęgniarka aż zaczęła mnie straszyć że będę proszki musiała brac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Ciociu :-)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! :D

Jestem, wróciłam cała i wybawiona :D a za dwa tygodnie powtórka :D Wesele super. Poprawiny gorzej, nikomu nie chciało się tańczyć :/ a jak wróciliśmy to o 19 poszliśmy spać i tak do rana :) nie wiem, co nas tak wymęczyło :P

Wczoraj pod nos postawili mi talerz z gorącą golonką... Śmierdziała z daleka. Gdyby nie to, że jestem dopiero w 13dc, to pomyślałabym, że to ciąża :P

Coraz bardziej męczą mnie delegacje męża :/ znowu zostałam sama :(

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 7 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwielbiam golonkę :D ale wczoraj za żadne skarby świata nikt by mnie nie zmusił do zjedzenia tej śmierdzącej :P bleee...

Sama. Jak co tydzień :/ Dobrze, że jesteście <3

ewelinka2210 lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 września 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się nie mierzyć ;) codziennie wieczorem zastanawiam się, czy jednak położyć termometr pod poduszką :P
    Amelia San wrote:
    Masz nas a my Ciebie <3

Tak <3

Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littlel ciesze sie ze wesele sie udalo :) ze sie wybawiliscie :)
    Po czesci wiem co czujesz bo moj maz niby nie jezdzi w delegacje ale przcuje cale dni i wraca do domu spac;/ Amcia dobrze mowi nasz nas <3

Ja juz wrocilam :) wszystko dobrze :) prawidlowo sie rozwija wazy ok 469g :) serduszko bije jak szalone 140/min :) no i Lenka pozostaje Lenka :) Niestety jest uparta albo wstydliwa i nie dala zrobicsobie zdjecia :( mamy tylko glowki (mozgu) brzuszka i nozek i lekarz musial sie nameczyc zeby cokolwiek pomierzyc;/ pytalam sie o usg w 3/4 d powiedzial ze ok 30 tygodnia mozemy takowe zrobic.

Amelia San, littleladybird, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa:) ale i zla bo wku... mnie to ze skoro lekarz meczyl nas tyle na usg to mogl zrobic jedno ladne zdjecie na pamiatke...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=Amelia

100krotko piękne kupiłaś te ciuszki :D <3 Słodkie :)[/QUOTE]

Ja ich nie kupilam :) wypozyczone od siostry po jej corci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje sa i nowe ani razu nie noszone np ten kombinezon rozowy :) Wszyscy mi mowia zebym juz nie kupowala tych malych ubranek bo tego mi starczy ale ja wiem ze nie bede mogla sie powstrzymac:)
    Co do zdjecia coz...nastepnym razem powiem mu ze skoro place to moglby choc jedno dac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am u mnie tez szro buro i ponuro ;/ idzie jesien

My rowniez zyczymy milego wieczoru :) papa:)

Wysłany: 7 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też brzydko :( gdzie jest słońce, gdzie są upały? Kocham ciepełko :D

Miłego dziewczyny <3
    Papa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-) a ja już nie mogę spać:-\ od 40 nim krece się z boku na bok i nic :-\ zapewne później w dzień będę odsypiac...

Miłego dnia zyczymy:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oc Am wiem jak to jes jak sie nie chce;/ jeszcze pamietam jak ja wstawalam 0 4 rano grrr...

Sarenka dzisia wizytuje u endo? roja tez trzymam kciuki:)

Littlel tez lubie cieplo :) ale narazie jeszcze mi nie przeszkadza ta pogoda :)

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ