WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, gdyby nie ta zbliżająca się 30tka to może bym żyła w mniejszym stresie? Nigdy nie chciałam być super młoda mamą, ale starą też być nie chcę.

pirelka lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia, a Ty walczysz o pierwsze dziecko ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poradźcie już 5 dzień test owu (Vitam) wskazuje mi owulację. Co to znaczy?
    Z Vitam dopiero się poznaję, bo tylko to było w atrakcyjnej cenie, ale nie ufam mu do końca....

• elmalia Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka, tak. Walczę o 1 dziecko. Byłam już w ciąży biochemicznej w czerwcu tego roku, ale oprócz tego nic. Staramy się 13 cykl.

Am, ja też myślałam, że wystarczy wcelować w te dni i już. A to jednak nie takie proste ;/

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak u mnie, 2 lata do 30-stki, ani jednego dziecka i mam obawę, że braknie mi czasu na drugie, zwłaszcza, że nie chcę rok po roku..

Amelia, powiem Ci że ja też nigdy bym nie pomyślała, że będę mieć problem z zajściem. Każdy z rodziny zachodził po ślubie, ja nie chciałam aż tak.. i zawsze czułam, że jak zechcemy to będzie i tyle.. a tu się okazuje, że to nie takie łatwe jak się wydaje.

• Ginka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach ta 30 ka. Ja w przyszłym roku kończę ;/

Pirelko ja też chciałam wcześniej, ale mój się uparł ,że najpierw ślub, po ślubie jesteśmy 2,5 roku a mieszkamy ze sobą 5, a razem jesteśmy 11 lat!!! A po ślubie zaczęliśmy i o takie efekty są :) :)

No cóż kochana Amcia nie pozwala mi wątpić, że się uda i stawia mnie do pionu co chwilę :) Więc Pirelko pozostało nam walczyć :)

Amelia San, pirelka lubią tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• elmalia Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do 30 mam 3 lata, no ale czas tak szybko mija, że ledwo się obejrzę a ten dzień nadejdzie. A co do dzieci rok po roku to sama nie wiem. Najchętniej to miałabym bliźniaki i już by było z głowy ;)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie takie łatwe jak się wydaje niestety.

Jejka od rana sprzątam ale tak na raty, jak nie ja

Zrobię coś i na forum, odśwież. I tak wychodzi, że więcej na forum niż sprzątam :)

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• Ginka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia wrote:
    Ja do 30 mam 3 lata, no ale czas tak szybko mija, że ledwo się obejrzę a ten dzień nadejdzie. A co do dzieci rok po roku to sama nie wiem. Najchętniej to miałabym bliźniaki i już by było z głowy ;)

Też chcę bliżniaki :)

Ginka

• Ginka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę kończyć łazienkę :)

Ginka

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliźniaki też rozważałam jak brałam CLO i miałam po 3 pęcherzyki ;) ale ani jedynak z tego nie wyszedł :P
    Ja właśnie robię lasagne..

• elmalia Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w rodzinie Męża są bliźniaczki. Ale dwujajowe więc takie oszukane ;)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj siostra robiła ravioli i mi dała trochę więc pewnie to zjemy na obiad :) Właściwie obiado-kolację. A jutro zrobię jakieś kurczę z warzywami.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie pracujecie jeśli można zapytać? :) i skąd jesteście :)

• Ginka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem z województwa Łodzkiego, i pracuję w korporacji

Ginka

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu się dzieje :)
    Ginka ja też na raty sprzątam, ale jakaś slaba dzis jestem, poszłam nawet spac z synkiem :)
    Co do lozka my mamy rozkładane, ale bardzo wygodne, w agacie kupilismy, chcieliśmy jak najszersze, bo wczesniej mielismy 135 cm i jak zaczęliśmy spać w trójkę to miejsca brakowało ;) także Ginka jak najszersze łóżko, zebyscie się potem wszyscy zmieścili <3
    A ja uwielbiam pokoje z aneksem kuchennym, sami tak mamy, odcieta kuchnia jak się w niej duzo czasu spedza, to dla mnie masakra, bo pofem zamiast z rodziną to sie ciagle zamnknietym samemu siedzi. My mamy dwa pokoje, jeden to wlasnie z aneksem, ale dwa chcemy jeszcze wyremontować, bo na parterze domu rodzinnego męża mieszkamy.
    Ksosia z tymi testami to nie wiem, raczej jeden dzień powiniem byc chyba pozytywny, a przed tym pozytywnym wychodził Ci też negatywny? Bo chyba tez tak jest, ze jak juz wyjdzie pozytywny, to potem też moze taki pokazywać.

• elmalia Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, też uważam że pokoje z aneksem kuchennym mają swoje plusy. Można gotować i równocześnie spędzać czas z rodziną, czy gośćmi. Oczywiście jest ten minus, że trzeba od razu wszystko sprzątać, żeby garów na widoku nie zostawiać, ale u mnie, mimo tego że mam osobną kuchnię, też wypada mieć porządek ;) Wchodzi się do mnie bezpośrednio przez kuchnię więc to jest taka moja wizytówka. Jak gość wejdzie i będzie bałagan, bo przed chwilą gotowałam, to co z tego że w innych pomieszczeniach porządek jak pierwsze wrażenie popsuł brudny gar ;)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Goscie pojechali:) ja posprzatalam meza polzylam na lozko i mam chwile zeby was nadrobic:)

elmalia lubi tę wiadomość

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lubię aneksy kuchenne z tego powodu, o którym pisze ewelinka. Mamy właśnie aneks i dzięki temu możemy spędzac razem czas jak np. ja gotuję a mój ukochany pracuje przy komputerze. Zawsze możemy się do siebie odezawać albo jak coś robię to zerkam na film w pokoju. Aneksy są super.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytane:)

A ja mieszkam na wsi oddalonej o 60 km od wawy okolice Wilomina :) mamy dostawiona przybudowke do domu meza mamy czyli lacznie ok 100/120m. Duzy salon dwa male pokoje, duza lazienke i kuchnie:) wszystko w wierzy :) wiec i jest duzo schodow:)
    Pomimo tego co mamy marzy mi sie swoj duzy dom:) ale wszystkiego miec nie mozna:)

Do 30tki zostalo mijeszcze 4 lata :)
    Cos jeszcze mialam napisac ale skleroza robi swoje :)

Amelia San lubi tę wiadomość

‹‹ 292 293 294 295 296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ