Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to jak u mnie, 2 lata do 30-stki, ani jednego dziecka i mam obawę, że braknie mi czasu na drugie, zwłaszcza, że nie chcę rok po roku..
Amelia, powiem Ci że ja też nigdy bym nie pomyślała, że będę mieć problem z zajściem. Każdy z rodziny zachodził po ślubie, ja nie chciałam aż tak.. i zawsze czułam, że jak zechcemy to będzie i tyle.. a tu się okazuje, że to nie takie łatwe jak się wydaje. -
Ach ta 30 ka. Ja w przyszłym roku kończę ;/
Pirelko ja też chciałam wcześniej, ale mój się uparł ,że najpierw ślub, po ślubie jesteśmy 2,5 roku a mieszkamy ze sobą 5, a razem jesteśmy 11 lat!!! A po ślubie zaczęliśmy i o takie efekty są
No cóż kochana Amcia nie pozwala mi wątpić, że się uda i stawia mnie do pionu co chwilę Więc Pirelko pozostało nam walczyć
Amelia San, pirelka lubią tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale tu się dzieje
Ginka ja też na raty sprzątam, ale jakaś slaba dzis jestem, poszłam nawet spac z synkiem
Co do lozka my mamy rozkładane, ale bardzo wygodne, w agacie kupilismy, chcieliśmy jak najszersze, bo wczesniej mielismy 135 cm i jak zaczęliśmy spać w trójkę to miejsca brakowało także Ginka jak najszersze łóżko, zebyscie się potem wszyscy zmieścili
A ja uwielbiam pokoje z aneksem kuchennym, sami tak mamy, odcieta kuchnia jak się w niej duzo czasu spedza, to dla mnie masakra, bo pofem zamiast z rodziną to sie ciagle zamnknietym samemu siedzi. My mamy dwa pokoje, jeden to wlasnie z aneksem, ale dwa chcemy jeszcze wyremontować, bo na parterze domu rodzinnego męża mieszkamy.
Ksosia z tymi testami to nie wiem, raczej jeden dzień powiniem byc chyba pozytywny, a przed tym pozytywnym wychodził Ci też negatywny? Bo chyba tez tak jest, ze jak juz wyjdzie pozytywny, to potem też moze taki pokazywać. -
No właśnie, też uważam że pokoje z aneksem kuchennym mają swoje plusy. Można gotować i równocześnie spędzać czas z rodziną, czy gośćmi. Oczywiście jest ten minus, że trzeba od razu wszystko sprzątać, żeby garów na widoku nie zostawiać, ale u mnie, mimo tego że mam osobną kuchnię, też wypada mieć porządek Wchodzi się do mnie bezpośrednio przez kuchnię więc to jest taka moja wizytówka. Jak gość wejdzie i będzie bałagan, bo przed chwilą gotowałam, to co z tego że w innych pomieszczeniach porządek jak pierwsze wrażenie popsuł brudny garTP 31.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Ja też lubię aneksy kuchenne z tego powodu, o którym pisze ewelinka. Mamy właśnie aneks i dzięki temu możemy spędzac razem czas jak np. ja gotuję a mój ukochany pracuje przy komputerze. Zawsze możemy się do siebie odezawać albo jak coś robię to zerkam na film w pokoju. Aneksy są super.
-
nick nieaktualnyPrzeczytane:)
A ja mieszkam na wsi oddalonej o 60 km od wawy okolice Wilomina mamy dostawiona przybudowke do domu meza mamy czyli lacznie ok 100/120m. Duzy salon dwa male pokoje, duza lazienke i kuchnie:) wszystko w wierzy wiec i jest duzo schodow:)
Pomimo tego co mamy marzy mi sie swoj duzy dom:) ale wszystkiego miec nie mozna:)
Do 30tki zostalo mijeszcze 4 lata
Cos jeszcze mialam napisac ale skleroza robi swojeAmelia San lubi tę wiadomość