Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hejo
My dopiero wrocilismy do domku:-) byliśmy u mam na kawie później na spacerze długim...spotkalismy pomdrodze męża kuzynkę więc zostaliśmy pogadalismy...nogi mi odpadają jeszcze zrobić kolację muszę eh....
Ja też chce iść do kina na chemię ale moz gada żebym wybrała coś innego bo w ciąży nie powinna tego oglądać...
Tak właśnie sobie uświadomiła że jutro mam USG tarczycy:-)
Am ją się w przyszła niedzielę wybieramy na zakupy:-) kurtka jakieś portki i bluzki bo już nie mam w czym chodzić
Elmalia znam ten bol:-\ wspolczoje ja w tamtym roku aż u ortopedyczne się znalazłam tak bilalo nic nie przechodziło:-\
Sarenko jak mąż zawinił masz rację nie odpuszczaj z bukietem kwiatów powinien przyjść do Ciebie:-)
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marleni wrote:Dziękuję DZiewuszki za życzonka )
Ksosia miałaś wymarzoną pogodę - dużo cierpliwości na nowej drodze życia )) I szcześcia i w ogóle wszystkiego naj naj naj , niech WAm się darzy
Ps. dopiero wróciłam z weekendu - było boskooo )
To super że było fajnie Po to pojechałaś- dobrze się bawić i odpocząć!
Ja zaraz kładę się spać, męczący dzień za mną, a jutro znowu poniedziałek.
Kolorowych snów dziewczynkiAmelia San, Marleni lubią tę wiadomość
Ginka
-
Ewelinka pomocy, temperatura nie wzrosła, dziś 18dc, powinnam od jutra brać luteine? Na następny cykl zmieiam termomentr... oby to była wina termometra
Miłego poniedziałku dziewczynki!
oby tydzień szybko zleciał i weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 07:17
Ginka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ginka coś tam drgnęlo, ale rzeczywiście słabo - a jaki masz teraz śluz? Z ta luteina to się boję, żebyś sobie nie zablokowała owulacji. Bo jak teraz weźmiesz, a jej nie było to już w tym cyklu nie będzie raczej, bo luteina ją zablokuje. A przypomnisz mi czemu Ty ją masz brać? Za niski progesteron w 7 dpo? Kup dziś jeszcze termometr i mierz dwomoa po kolei - stracisz troszke więcej czasu, ale zobaczymy czy to wina termometru, czy po prostu Ci nie rośnie temperatura. A robiaś testy owulacyjne?
Amelka przytulam - żeby Ci te 12 godzin szybciutko zleciało
Życzę miłego dnia wszystkim.Marleni, Amelia San lubią tę wiadomość
-
ewelinka2210 wrote:Ginka coś tam drgnęlo, ale rzeczywiście słabo - a jaki masz teraz śluz? Z ta luteina to się boję, żebyś sobie nie zablokowała owulacji. Bo jak teraz weźmiesz, a jej nie było to już w tym cyklu nie będzie raczej, bo luteina ją zablokuje. A przypomnisz mi czemu Ty ją masz brać? Za niski progesteron w 7 dpo? Kup dziś jeszcze termometr i mierz dwomoa po kolei - stracisz troszke więcej czasu, ale zobaczymy czy to wina termometru, czy po prostu Ci nie rośnie temperatura. A robiaś testy owulacyjne?
Amelka przytulam - żeby Ci te 12 godzin szybciutko zleciało
Życzę miłego dnia wszystkim.
Ewelinka, jeśli chodzi o śluz to trudno stwierdzić bo użyłam ostatnio tego żelu Ale raczej już kremowy zupełnie. A luteina zalecona bo za niski poziom progesteronu był. Termomentr zamówiłam w aptece i odbieream jutro dopiero. I cóż ja mam począć? Może poszukam na dziś USG? w końcu to już 18 dc
Ginka
-
Marleni wrote:Amelciu dasz radę
Dzień dobry wszystkim, w ten słoneczny dzionek.
A mi po błogim weekendzie nie chce się siedzieć w pracy, jeszcze od dzis zaczyna mi się englisz i jeszcze w tym tygodniu mam zjazd. CZyli 7 dni wytężonego umysłu "jupii" na samą myśl położyłabym się do łóżka pod kołdrą i bym przeleżała
Pogodę miałam super, ludzie też spoko, ale nie mogłam zapominać że byłam jakby nie patrzeć w pracy - bo mieliśmy zaproszonych gości biznesowych. Ale i tak zabiegi relaxujące, super jedzenie, piękne widoki na jaworzynie - serce rośnie, buzia raduję
Ginka wrote:Ewelinka, jeśli chodzi o śluz to trudno stwierdzić bo użyłam ostatnio tego żelu Ale raczej już kremowy zupełnie. A luteina zalecona bo za niski poziom progesteronu był. Termomentr zamówiłam w aptece i odbieream jutro dopiero. I cóż ja mam począć? Może poszukam na dziś USG? w końcu to już 18 dcMarleni lubi tę wiadomość
-
ewelinka2210 wrote:Kochana jak możesz to jak najbardziej leć na usg. No bo możesz też wziąść po prostu, ale to zawsze szkoda cykli - jak możesz to sprawdź na usg co się tam podziało. Bo może też być tak, że po prostu nie rośnie Ci temperatura po owulacji? Jak się okaże, że nie uda Ci się umówić na usg, to jutro jeszcze zmierz i weź od jutra najwyżej. Zawsze to na nastepny cykl lepiej hormonom zrobi, a jeżeli śluz już był, to myśle,że można założyć, że owu również. Choć dziwna ta temperatura... Ale jak zaczynasz mierzyć dopiero, to troszkę potrwa, zanim się swój organizm na podstawie temeratury nauczysz obserwować. Ale damy radę
Umówiłam się do lekarza do którego kiedyś chodziłam, niezbyt przyjemny ale jakoś zniosę, idę dziś na 16:45. dziękuję :*Marleni lubi tę wiadomość
Ginka
-
Ginka wrote:Umówiłam się do lekarza do którego kiedyś chodziłam, niezbyt przyjemny ale jakoś zniosę, idę dziś na 16:45. dziękuję :*
Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:A kiedy masz @ dostać? Ja w sumie nic chyba nie czuję, ostatnio jakoś chwilę okresowo brzuch bolał, ale nie wiem czy to jelita nie były