WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mieszkam w Gdyni, ale pochodzę z podkarpacia, dokładnie z Krosna, a mąż z Rzeszowa :) tak Nas nad morze przywiało i zadomowiliśmy się ;)
    Pracuję w sklepie kosmetycznym tzn. drogerii ;)

Amelia San lubi tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    A ja mieszkam w Gdyni, ale pochodzę z podkarpacia, dokładnie z Krosna, a mąż z Rzeszowa :) tak Nas nad morze przywiało i zadomowiliśmy się ;)
    Pracuję w sklepie kosmetycznym tzn. drogerii ;)
    Zazdroszczę. Gdynia i okolice bardzo mi się podobają.

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka, polubiłam Gdynię i czuję się tu jak u siebie :) nie wróciłabym chyba już w rodzinne strony.. czuję, że to moje miasto ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w niedzielę :)
    Ale się dzisiaj nie wyspałam, nie mogłam spać, sny miałam koszmarne i cierpły mi ręce, nogi bolą po ćwiczeniach i taka jakaś obolała :/
    Piersi nadal nic nie bolą, śluz nadal jakiś się pojawia chwilami :/
    Zaraz znikam do klubu poćwiczyć, a później jakaś wycieczka pozwiedzać zamek z Mężem :)

• Ginka Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę udanej niedzieli

A Tobie Pirelko udanej wycieczki

pirelka lubi tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) U mnie intensywny weekend. Mąż nam ciągle jakieś atrakcje wymyśla ;)
    Wczoraj wzięliśmy koc, psa i spontanicznie nad morze, potem na rybkę i jeszcze spacer. Dziś coś też mamy działać.
    Pirelko jesteśmy sąsiadkami widzę ;)
    Dołączam się do spóźnianoniych życzeń dla dziewczyn : Marleni Ksosia, wszystkiego naj naj :)
    Miłego dnia!

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-)

Pirelka udanej wycieczki:-)

U nas brak planów...jeszcze na łóżku jesteśmy:-) miłej niedzieli:-)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)

Jak zwykle nie mam albo czasu zupełnie tu zajrzeć, a jak juz zajrzę to coś mnie gna i nie mogę do końca przeczytać pominiętych stron.

Mamy z mężem wolny weekend i się pokłóciliśmy wczoraj i w piątek... Dziś postanowilam się nie odzywać i może pojadę do mamy i jakieś małe zakupy. Wczoraj sie zrelaksowałam-byłam na paznokciach u rąk i stóp, potem zakypu w Rossmanie. Nie wiedziałam że jest tam kolekcja ubrań Gosi Baczyńskiej :D Aż mi się łoko ucieszyło. Wzięłam tylko rękawiczki, czasu miałam mało bo nie lubie jak ktoś na mnie czeka pod drzwiami (mąż). Do fryzjera wybieram się we wtorek. A potem byliśmy z psem w lesie.

Czytałam że o domach gadałyście :) Ja już naszą górę urządziłam, ale nadal szukamy swojego własnego gdzieś tam. Do sypialni muszę jeszcze tylko coś nowego na podłogę kupić i koniec :)

Czuję się m@łpowo okresowo. Zbliża mi się koniec cyklu, cyce booolą, w nocy bolał krzyż. No nic w poniedziałek robię wyniki więc zobaczymy czy coś się zmieniło po tym nowym euthyroxie. Ogólnie humor mam do bani...

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to szukam jakiegoś olejka do ciała. strasznie mi skóra wyschła, aż okropnie się dotyka. Balsamy nie pomagają, więc olejek bedzie najlepszy. Znacie jakieś?

img-2014062101101130.png
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenko nie denerwuj się kochana. Ehhhh Ci Nasi faceci. Spędź miło dzień i olej wszystko.

Ginka

• Ginka Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    W ogóle to szukam jakiegoś olejka do ciała. strasznie mi skóra wyschła, aż okropnie się dotyka. Balsamy nie pomagają, więc olejek bedzie najlepszy. Znacie jakieś?

ja mam balsam z ziaja z awokado fo bardzo suchej skóry. Jest super. Mam też olejek ze słodkich migdałów ze sklepu z naturalnymi kosmetykami i on bardzo natłuszcza i skóra jest długo mięciutka.

Ginka

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ginka :) Myślę też nad takim by miał zapach owocowy, żeby natrzeć się np. przed praca i poprawiac sobie nastrój super zapachem ale w necie cieżko znaleźć "zapach" :)

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Hej! :)

Jak zwykle nie mam albo czasu zupełnie tu zajrzeć, a jak juz zajrzę to coś mnie gna i nie mogę do końca przeczytać pominiętych stron.

Mamy z mężem wolny weekend i się pokłóciliśmy wczoraj i w piątek... Dziś postanowilam się nie odzywać i może pojadę do mamy i jakieś małe zakupy. Wczoraj sie zrelaksowałam-byłam na paznokciach u rąk i stóp, potem zakypu w Rossmanie. Nie wiedziałam że jest tam kolekcja ubrań Gosi Baczyńskiej :D Aż mi się łoko ucieszyło. Wzięłam tylko rękawiczki, czasu miałam mało bo nie lubie jak ktoś na mnie czeka pod drzwiami (mąż). Do fryzjera wybieram się we wtorek. A potem byliśmy z psem w lesie. W ogóle to szukam jakiegoś olejka do ciała. strasznie mi skóra wyschła, aż okropnie się dotyka. Balsamy nie pomagają, więc olejek bedzie najlepszy. Znacie jakieś?

Czyżby szeksik na zgodę? ;)
    Ja też wczoraj zaszalałam w rossmanie. Kupiłam pumę flowing. Mam słabość do tego zapachu, przypomina mi czasy z okresu nastolatki.
    Mi na suchą skórę pomaga zwykła oliwka bamibino i lubię też rossmanowskie masło do ciała gruszkowe tutti frutti czy jakoś tak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny ;) właśnie wróciłam z klubu, mąż z basenu, jemy śniadanko i jedziemy ;)

Co do suchej skóry Sarenka to polecam masło Awokado z Bielendy, świetne. Peeling do tego też i skórę masz jak niemowlak ;) zapach słodkawy, jak melonik!

Maleficent jak miło, skąd dokładnie jesteś w Gdyni, tzn z jakiej części? :)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, zobaczę. Jade własnie do mamy i na zakupy więc oglądnę to i owo.

Mal, seksik NIE! W innej kwestii bym to rozpatrzyła, a tak dopóki nie usłysze przepraszam czy jakiegos wyjasnienia nie mam zamiaru seksic w ogóle. Celibat. Jakoś... przetrwam :/ Wrrr

img-2014062101101130.png
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim :) A my może skoczymy do kina dziś. Tak planujemy :) juz czuje się lepiej, przeziebienie prawie minęło, ale wszedł mi taki ból w szyję ze nie mogę ruszać głową za bardzo:/ boli i aż mi głowę przekrzywia na prawo. Jak nie urok to sr...przemarsz wojska ;)
    Ale ogólnie to całkiem mila niedziela:)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, lubię takie finały zakupów:)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, idziemy na Marsjanina. A szyja okropnie. Nic przyjemnego. A najlepsze jest to, że zrobiło mi się tak po porannym rozciąganiu.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia,super też poszłabym na ten film. Daj znać jak wrażenia :) Ja we wtorek wybieram się z koleżanką na Chemię, a z mężem w tygodniu byłam na Everest.

Amelia to ja byłam ostatnio ;) jeśli lubisz takie filmy to będzie Ci się podobał. Oglądałaś "Czekając na Joe" ? Chyba najlepszy w tej tematyce.

My po wycieczce, miło było ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać, pewnie będę ryczeć na tym filmie bo wzruszający jest, a ja jestem emocjonalna i wrażliwa.
    Pogoda faktycznie piękna :) udała się wspaniale :) koniecznie obejrzyj "Czekając na Joe", jestem pewna, że spodoba Ci się. Potem są chyba dalsze części chyba dokument jakiś.

‹‹ 293 294 295 296 297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ