Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:A ja mieszkam w Gdyni, ale pochodzę z podkarpacia, dokładnie z Krosna, a mąż z Rzeszowa tak Nas nad morze przywiało i zadomowiliśmy się
Pracuję w sklepie kosmetycznym tzn. drogerii
Ginka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie w niedzielę
Ale się dzisiaj nie wyspałam, nie mogłam spać, sny miałam koszmarne i cierpły mi ręce, nogi bolą po ćwiczeniach i taka jakaś obolała
Piersi nadal nic nie bolą, śluz nadal jakiś się pojawia chwilami
Zaraz znikam do klubu poćwiczyć, a później jakaś wycieczka pozwiedzać zamek z Mężem -
nick nieaktualnyHej U mnie intensywny weekend. Mąż nam ciągle jakieś atrakcje wymyśla
Wczoraj wzięliśmy koc, psa i spontanicznie nad morze, potem na rybkę i jeszcze spacer. Dziś coś też mamy działać.
Pirelko jesteśmy sąsiadkami widzę
Dołączam się do spóźnianoniych życzeń dla dziewczyn : Marleni Ksosia, wszystkiego naj naj
Miłego dnia!
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Jak zwykle nie mam albo czasu zupełnie tu zajrzeć, a jak juz zajrzę to coś mnie gna i nie mogę do końca przeczytać pominiętych stron.
Mamy z mężem wolny weekend i się pokłóciliśmy wczoraj i w piątek... Dziś postanowilam się nie odzywać i może pojadę do mamy i jakieś małe zakupy. Wczoraj sie zrelaksowałam-byłam na paznokciach u rąk i stóp, potem zakypu w Rossmanie. Nie wiedziałam że jest tam kolekcja ubrań Gosi Baczyńskiej Aż mi się łoko ucieszyło. Wzięłam tylko rękawiczki, czasu miałam mało bo nie lubie jak ktoś na mnie czeka pod drzwiami (mąż). Do fryzjera wybieram się we wtorek. A potem byliśmy z psem w lesie.
Czytałam że o domach gadałyście Ja już naszą górę urządziłam, ale nadal szukamy swojego własnego gdzieś tam. Do sypialni muszę jeszcze tylko coś nowego na podłogę kupić i koniec
Czuję się m@łpowo okresowo. Zbliża mi się koniec cyklu, cyce booolą, w nocy bolał krzyż. No nic w poniedziałek robię wyniki więc zobaczymy czy coś się zmieniło po tym nowym euthyroxie. Ogólnie humor mam do bani... -
Sarenka2015 wrote:W ogóle to szukam jakiegoś olejka do ciała. strasznie mi skóra wyschła, aż okropnie się dotyka. Balsamy nie pomagają, więc olejek bedzie najlepszy. Znacie jakieś?
ja mam balsam z ziaja z awokado fo bardzo suchej skóry. Jest super. Mam też olejek ze słodkich migdałów ze sklepu z naturalnymi kosmetykami i on bardzo natłuszcza i skóra jest długo mięciutka.
Ginka
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Hej!
Jak zwykle nie mam albo czasu zupełnie tu zajrzeć, a jak juz zajrzę to coś mnie gna i nie mogę do końca przeczytać pominiętych stron.
Mamy z mężem wolny weekend i się pokłóciliśmy wczoraj i w piątek... Dziś postanowilam się nie odzywać i może pojadę do mamy i jakieś małe zakupy. Wczoraj sie zrelaksowałam-byłam na paznokciach u rąk i stóp, potem zakypu w Rossmanie. Nie wiedziałam że jest tam kolekcja ubrań Gosi Baczyńskiej Aż mi się łoko ucieszyło. Wzięłam tylko rękawiczki, czasu miałam mało bo nie lubie jak ktoś na mnie czeka pod drzwiami (mąż). Do fryzjera wybieram się we wtorek. A potem byliśmy z psem w lesie. W ogóle to szukam jakiegoś olejka do ciała. strasznie mi skóra wyschła, aż okropnie się dotyka. Balsamy nie pomagają, więc olejek bedzie najlepszy. Znacie jakieś?
Czyżby szeksik na zgodę?
Ja też wczoraj zaszalałam w rossmanie. Kupiłam pumę flowing. Mam słabość do tego zapachu, przypomina mi czasy z okresu nastolatki.
Mi na suchą skórę pomaga zwykła oliwka bamibino i lubię też rossmanowskie masło do ciała gruszkowe tutti frutti czy jakoś tak
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny właśnie wróciłam z klubu, mąż z basenu, jemy śniadanko i jedziemy
Co do suchej skóry Sarenka to polecam masło Awokado z Bielendy, świetne. Peeling do tego też i skórę masz jak niemowlak zapach słodkawy, jak melonik!
Maleficent jak miło, skąd dokładnie jesteś w Gdyni, tzn z jakiej części?
-
Dzięki dziewczyny, zobaczę. Jade własnie do mamy i na zakupy więc oglądnę to i owo.
Mal, seksik NIE! W innej kwestii bym to rozpatrzyła, a tak dopóki nie usłysze przepraszam czy jakiegos wyjasnienia nie mam zamiaru seksic w ogóle. Celibat. Jakoś... przetrwam Wrrr -
Hej wszystkim A my może skoczymy do kina dziś. Tak planujemy juz czuje się lepiej, przeziebienie prawie minęło, ale wszedł mi taki ból w szyję ze nie mogę ruszać głową za bardzo:/ boli i aż mi głowę przekrzywia na prawo. Jak nie urok to sr...przemarsz wojska
Ale ogólnie to całkiem mila niedziela:)TP 31.07.2016
-
nick nieaktualnyelmalia,super też poszłabym na ten film. Daj znać jak wrażenia Ja we wtorek wybieram się z koleżanką na Chemię, a z mężem w tygodniu byłam na Everest.
Amelia to ja byłam ostatnio jeśli lubisz takie filmy to będzie Ci się podobał. Oglądałaś "Czekając na Joe" ? Chyba najlepszy w tej tematyce.
My po wycieczce, miło byłoAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDam znać, pewnie będę ryczeć na tym filmie bo wzruszający jest, a ja jestem emocjonalna i wrażliwa.
Pogoda faktycznie piękna udała się wspaniale koniecznie obejrzyj "Czekając na Joe", jestem pewna, że spodoba Ci się. Potem są chyba dalsze części chyba dokument jakiś.