Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Prima lekarz i tak Ci pewnie betę zleci, bo na tym etapie to chyba za wcześnie, żeby coś było widać. może jednak zrób przed wizytą? To Cię uspokoi, bo mam nadziję, że ładnie przyrasta
Jeszcze nic nie wiadoom, probuj nie tracic nadziei -
nick nieaktualnyGinka wrote:nie rób już, masz rację, odpocznij i idź dziś do lekarza.
Postaraj się choć troszkę mniej się tym denerwowować do wizyty. Stres nie pomaga, a za kilka dni będziesz wiedziała wszystko
Tulę mocno Primusiu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Prima ja zaraz pracę skończe, ale będe zaglądać. Napisz od raqzu jak będziesz po wizycie. A dalej plamisz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka,
Pobieżnie przeczytałam ostatnie 2 strony i mam nadzieję Prima, że usłyszysz tylko dobre wiadomości u lekarza.
W związku z ostatnimi postami nasuwa mi się pytanie. Czy to prawda,że najlepiej ciążę trzymać w tajemnicy przez 3 miechy? W sensie, żeby nie rozpowiadać itp, że niby właśnie te 3 miesiące są kluczowej dla całej ciąży... Ktoś słyszał taki "zabobon" ? Chyba by było ciężko tak długo ukrywać, zwłaszcza jak się jest rozrywkową parą i co weekend gdzieś, coś, drinki itp...PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Goszu wrote:Hejka,
Pobieżnie przeczytałam ostatnie 2 strony i mam nadzieję Prima, że usłyszysz tylko dobre wiadomości u lekarza.
W związku z ostatnimi postami nasuwa mi się pytanie. Czy to prawda,że najlepiej ciążę trzymać w tajemnicy przez 3 miechy? W sensie, żeby nie rozpowiadać itp, że niby właśnie te 3 miesiące są kluczowej dla całej ciąży... Ktoś słyszał taki "zabobon" ? Chyba by było ciężko tak długo ukrywać, zwłaszcza jak się jest rozrywkową parą i co weekend gdzieś, coś, drinki itp...
Hej Goszu, wydaje mi się, że to nie są zabobony. Pierwsze 3 miesiące są kluczowe dla ciąży.Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
Ginka