Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Male no wiem, wiem To było głównie po to, żeby isębie pooglądac bez problemów, że ktoś tu nieproszony może zajżec J ana pewon będę na fb zaglądac, ale jak juz pisałam/mówiłam - trudniej mi tam z pracy, a z telefonu, to masakra, bo jak chce dać lubię to, mnie od razu zrzuca nie wiadomo gdzie, strone musze przewijać po sto razy - no nie mam czasu Ale jakoś to przecież ogarniemy Tylko się nie gniewajcie jak na fb tylko wrzucę jakieś zdanie co u mnie, a do Was nawet nie odpisze, albo kogoś pominę, bo mi zwyczajnie to po prostu ucieka jak już nawet Was nadrobię. A też nie mogę siedzieć cały czas nawet w domu - tam się dyskusja rozwija w zastraszającym tempie, a tu mogę spokojnie wszystko nadrobić
Jeszcze tyle godzin w pracy - jaoś mi się dłuzy ten dzisiejszy dzień...Amelia San lubi tę wiadomość
-
Amelko to moj maz mial ten sen, ale ja tez bym sobie chetnie tak posnila:)
Marleni ja niestety nadal czekam na nowy cykl, ten mi sie dluuuzy i dluzy i juz mam go dosyc. Chce w koncu zrobic badania, meza poslac tez i ze wszystkimi wynikami do gina, zobaczymy co on na to. Tylko wkurze sie jak malpa przyjdzie w piatek, bo ani w sobote ani w niedziele nie zrobie badan...bardzo sie wkurze, zeby gorzej tego nie nazwac...
A u Ciebie jak w tym cyklu? Bo dawno tu nie pisalas jak tam u Ciebie. Pamietam Twoich trzech dochtorow-co wymyslili? -
witam się z Wami
Broszka Niech wszystkie badania wyjdą po Twojej myśli
Ja po owu, wczoraj był chyba szczyt, ewentualnie w poniedziałek. Umówię się do tej mojej lekarki juz teraz, bo mam 14 dni lutealną, więc wiem kiedy to wypadnie wszystko. Choć powiem Wam, że już nie wiem, czy jest sens do niej chodzić - tzn. ona nie ma już pomysłu a jakoś nie może tego przyznać, ostatnio mi mówiła, że jak się nie uda po tym kolejnym z lamettą, to będziemy próbować naturalnie, bo to już będzie 6 cykl ze stymulacją. No ale co mi da to naturalnie, jak nie zaskakuje?
Coraz poważniej myślę o napro, bo chcę znaleźć przyczynę tego, że się do tej pory nie udawało.
Miłego dnia Wam życzę Trzymajcie się
Edit: Ale w ciąży to będę dalej do niej chodzić, bo w sumie jest spoko, dużo wie, tylko szkoda, że ni emoże tak naprawde się przyznac, że juz się nie da nic zrobić wg niej, więc nich coś dalej zaproponuje - klinikę itd, cokolwie, ale nie tak, że dwa lata prawie miną, a oa mnie będzie monitorowac przez dwa kolejne i tyle U mnie nie znajdę lepszego lekarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 09:36
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Broszka wrote:Dzieki dziewczyny!
Ewelinko a mialas kiedys po stymulacji podawane zastrzyki na pekniecie pecherzyka? Skoro to podejrzewasz ze moze byc przyczyna? -
littleladybird wrote:Mea kulpa. Wybacz, nie doczytałam
A w tym cyklu pękł samoistnie, prawda? Dobrze kojarzę, że nie dałaś rady jechać na wizytę? -
Marleni wrote:A dla mnie FB jest o tyle wygodniejszy, że moge z telefonu przeczytać,odpisać, bo jeśli chodzi o OF, to mam nadzieję że kiedyś zrobią wersję mobilną. Bo nieraz z telefonu się produkowałam a mi tak ucięło wiadomość, że było tylko pierwsze zdanie Ale wszystko idzie do przodu to i może tu się rozwinie strona mobilna
Też liczę na jakąś aplikacje OF, bo korzystanie z telefonu nie jest wygodne. Mi nie ucina wiadomości, ale przestawia litery. Albo coś pisze i część tego zdania ląduje w środku poprzedniego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 12:04
TP 31.07.2016
-
Broszka wrote:Ewelinko i wszystkie badania zrobione, Twoje i malza? Wszystkie wyniki w porzadku? Moze warto to skonsultowac z innym lekarzem, ktory spojrzy na to swiezym okiem? Moze warto jechac do kogos kilkanascie kilometrow dalej?
-
Ewelina ja tu raczkuje i nie wiem co jeszcze mozna zrobic, ale moze dziewczyny ktore lepiej znaja sie na rzeczy cos doradza? Najgorsze co moze byc to to ze wszystko jest niby w porzadku, ale ciazy nadal nie ma...
Bylam dzisiaj na badaniu,.meza tez poslalam, jutro wyniki:)