Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę cieszę się jak dziecko, wiesz? Wspaniała wiadomość! A betę robiłaś/będziesz robiła? Jeżeli starczy Ci cierpliwości to zawsze lepiej iść trochę później do lekarza, bo więcej się zobaczy:) Jest szansa że będzie już serduszko i potem nie będziesz się stresowała kolejne tygodnie czy bije. Zdrowia Mamuśko, rośnijcie!:*
Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Życzę miłego dnia
Littelku czekam z dziewczynami do środy na wynik
Am jak tam dziś pracujesz?
Broszka jak się czujesz?
Powiem wam że jestem bardzo zadowolona z szumisia przewinelam mała na karmilam przewinelam jeszcze raz bo zrobiła niespodziankę położyła do lozeczka włączyła Misia i śpi opłaca się wydać kasę
To ide i ja spaćlittleladybird, Amelia San, Marta29 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
Ja się dzisiaj otrząsam po aferze z fioletowej strony:P Mówię Wam - lepsze niż najlepszy serial:P
O misiach szumisiach słyszałam, chyba muszę już kasę zacząć odkładać na te wszystkie gadżety:)
A czuję się różnie - ale chyba już lepiej niż gorzej - nie narzekam:)
Miłego dnia!Amelia San lubi tę wiadomość
-
Ja się tylko zastanawiam ile to czasu trzeba mieć żeby kilka wątków na forum prowadzić... A ta laska naprawdę to ogarniała i pamiętała o wszystkich. Bo okazało się że naszą założycielką również była:P Ale po co? Tego się chyba już nigdy nie dowiemy:)
-
Tak, wrześniówki 2016...w ogóle na fioletowej to teraz 1/3 wątków jest bez autorów po tej aferze:P
U nas to jeszcze luz bo tak daleko to nie zaszło, jeszcze nie zdążyła nam doradzać na prawo i lewo jak to czyniła gdzieś indziej. Bo na grudniówkach doradzała dziewczynom w szczepieniach a to już nie jest fajne.Amelia San lubi tę wiadomość
-
Little gratuluję! Teraz czekamy na relację z wizyty!
Am usg się pochwalę może po prenatalnych, wtedy chyba odetchnę z większą ulgą Bo niby jest ok, zobaczyłam w końcu bijące serduszko, ale gdzieś ta niepewność czy aby na pewno wszystko w porządku ciągle jest...mówię Wam - zwariowałam i będę chyba matką wariatką, a zawsze się tego bałam:P Na ostatnim usg bąbel wyglądał jak miś haribo - już widać gdzie główka a gdzie brzuszek:)littleladybird, Amelia San, Niczkka, Marta29 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję, dziewczynyPłatek szkarłatny wrote:Super little . A czujesz już coś?
A wizytę mam 26 lutego
Edit: w sumie to jest jeden objaw: wodospad śluzu, który mnie straszyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:31
-
nick nieaktualnyLittelku jeszcze raz gratulacje rosnijcie zdrowo
Dziś jako pierwsza życzę wam miłego dnia jestem właśnie po karmieniu małego ssaczka na szczęście poszła dalej grzecznie spać była wczoraj na szczepieniu płakała bardzo ale dzielnie zniosła ukucia. Pediatra mi ją zbadał obejrzał i jest zdrowiutka musi przejść na dietę hehe upaslam ją przytula dwa razy tyle co powinna 1400 g od ostatniego ważenia czyli jedną K mój pokarm nie jest taki chudy
No dobra zmykam dalej spać
Buziaczki dla was :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Znowu ja pierwsza??? to dzis wam nie zycze milego...skoro niktnie zaglada nie czyta:( nie no zartuje Milego milego ja mam dzis dobry chumor bo zaraz przyjezdza moja mama do Lenki a ja ide do fryzjera nadszedl ten czas aby znienic conieco w swoim wygladzie ciazowe kilogramy juz sobie poszly teraz czas na glowe
Amciu jak tam dzis praca domek? jak Twoj koteczek?
Ewelinka Emaliana Platku a co tam u was? jak sie macie?
Broszka wiesz ta niepewnosc przynajmiej u mnie czaila sie przez cala ciaze ale tak to juz jest najwazniejsze to myslec pozytywnie
Litelku a Tytam dbaj o siebie i czekam na relacje z wizytyAmelia San, littleladybird, ewelinka2210, Broszka lubią tę wiadomość