X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am <3 <3 <3

Amelia San, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little!!!!!<3

Ale cudownie! Ale gratuluję!! Najpiękniejszy prezent na walentynki! Aż brak mi słów!:)
    Jak się czujesz?? Kiedy pierwsza wizyta u lekarza??:*

littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I musisz teraz o siebie dbać i uważać!! Grypsko panuje więc ubieraj się ciepło i z dala od kaszlących ludzi!:)

o14882c3tzwz2hbc.png

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka, dzięki ;) czuję się dobrze, normalnie ;) pierwszą wizytę chciałabym dopiero ok. 7 tygodnia, ale dziś będę pisać do mojego doktorka i zapytam, kiedy najlepiej przyjść ;)

Broszka, Amelia San lubią tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę cieszę się jak dziecko, wiesz?:D Wspaniała wiadomość! A betę robiłaś/będziesz robiła? Jeżeli starczy Ci cierpliwości to zawsze lepiej iść trochę później do lekarza, bo więcej się zobaczy:) Jest szansa że będzie już serduszko i potem nie będziesz się stresowała kolejne tygodnie czy bije. Zdrowia Mamuśko, rośnijcie!:*

Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    370,6 ;)

Wedmoczka, Amelia San, Płatek szkarłatny, 100krotka:), Broszka, ewelinka2210, Jagah, Marta29, JaJaga lubią tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz czekamy na środę :D

littleladybird lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)
    Życzę miłego dnia :-)

Littelku czekam z dziewczynami do środy na wynik :-)

Am jak tam dziś pracujesz?

Broszka jak się czujesz?

Powiem wam że jestem bardzo zadowolona z szumisia :-) przewinelam mała na karmilam przewinelam jeszcze raz bo zrobiła niespodziankę położyła do lozeczka włączyła Misia i śpi :-) opłaca się wydać kasę :-)
    To ide i ja spać :-)

littleladybird, Amelia San, Marta29 lubią tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

Ja się dzisiaj otrząsam po aferze z fioletowej strony:P Mówię Wam - lepsze niż najlepszy serial:P

O misiach szumisiach słyszałam, chyba muszę już kasę zacząć odkładać na te wszystkie gadżety:)

A czuję się różnie - ale chyba już lepiej niż gorzej - nie narzekam:)

Miłego dnia!:)

Amelia San lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tylko zastanawiam ile to czasu trzeba mieć żeby kilka wątków na forum prowadzić... A ta laska naprawdę to ogarniała i pamiętała o wszystkich. Bo okazało się że naszą założycielką również była:P Ale po co? Tego się chyba już nigdy nie dowiemy:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, wrześniówki 2016...w ogóle na fioletowej to teraz 1/3 wątków jest bez autorów po tej aferze:P
    U nas to jeszcze luz bo tak daleko to nie zaszło, jeszcze nie zdążyła nam doradzać na prawo i lewo jak to czyniła gdzieś indziej. Bo na grudniówkach doradzała dziewczynom w szczepieniach a to już nie jest fajne.

o14882c3tzwz2hbc.png

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga beta: 846,7 :D

Wedmoczka, 100krotka:), Płatek szkarłatny, ewelinka2210, elmalia, Broszka, Amelia San, Niczkka, Marta29 lubią tę wiadomość

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super little :). A czujesz już coś?

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littleku kolejny raz gratuluję :)

littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, pięęęękna Beta :) Gratuluję :)
    To teraz czekamy na relacje z wizyty u lekarza :) A to pewnie niebawem nastąpi? :)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little gratuluję! Teraz czekamy na relację z wizyty!:):):)

Am usg się pochwalę może po prenatalnych, wtedy chyba odetchnę z większą ulgą:) Bo niby jest ok, zobaczyłam w końcu bijące serduszko, ale gdzieś ta niepewność czy aby na pewno wszystko w porządku ciągle jest...mówię Wam - zwariowałam i będę chyba matką wariatką, a zawsze się tego bałam:P Na ostatnim usg bąbel wyglądał jak miś haribo - już widać gdzie główka a gdzie brzuszek:)

littleladybird, Amelia San, Niczkka, Marta29 lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, dziewczyny <3
    Płatek szkarłatny wrote:
    Super little :). A czujesz już coś?
    Jeszcze nic nie czuję, oprócz bolących cycków, ale te bolały mnie zawsze w drugiej fazie, więc dla mnie to nie objaw ciąży ;) poza tym może jestem bardziej senna i wiecznie głodna (chociaż jedno i drugie to też raczej norma) ;)
    A wizytę mam 26 lutego :)

Edit: w sumie to jest jeden objaw: wodospad śluzu, który mnie straszy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 19:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 04:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littelku jeszcze raz gratulacje :-) <3 rosnijcie zdrowo :-)

Dziś jako pierwsza życzę wam miłego dnia :-) jestem właśnie po karmieniu małego ssaczka :-D na szczęście poszła dalej grzecznie spać :-) była wczoraj na szczepieniu płakała bardzo ale dzielnie zniosła ukucia. Pediatra mi ją zbadał obejrzał i jest zdrowiutka :-) musi przejść na dietę :-D hehe upaslam ją :-P przytula dwa razy tyle co powinna 1400 g od ostatniego ważenia :-) czyli jedną K mój pokarm nie jest taki chudy :-)
    No dobra zmykam dalej spać :-)

Buziaczki dla was :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Wysłany: 18 lutego 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :)
    100krotko, dobrze, ze mała zdrowo rośnie :) a szczepienia nie są przyjemne, ale koniecznie. Każdy z nas to przechodził.
    Miłego dnia <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Znowu ja pierwsza??? to dzis wam nie zycze milego...skoro niktnie zaglada nie czyta:( nie no zartuje :) Milego milego :) ja mam dzis dobry chumor bo zaraz przyjezdza moja mama do Lenki a ja ide do fryzjera :D :D :D :D :D :D nadszedl ten czas aby znienic conieco w swoim wygladzie :) ciazowe kilogramy juz sobie poszly teraz czas na glowe :) :P

Amciu jak tam dzis praca domek? jak Twoj koteczek?

Ewelinka Emaliana Platku a co tam u was? jak sie macie?

Broszka wiesz ta niepewnosc przynajmiej u mnie czaila sie przez cala ciaze :/ ale tak to juz jest najwazniejsze to myslec pozytywnie :)

Litelku a Tytam dbaj o siebie i czekam na relacje z wizyty :)

Amelia San, littleladybird, ewelinka2210, Broszka lubią tę wiadomość

‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ