Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny czy którejś z Was się udało po długich staraniach? jeśli tak to w jaki sposób? napiszcie proszę07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
nick nieaktualny
-
Ale na suwaczkach nie jest napisane jakim sposobem się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 16:07
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
nick nieaktualnyMi sie udalo w 36 cyklu staran rownw 3 lata mialam problemy z tarczyca i z prolktyna zaczelam przyjmowc leki wyniki sie poprwily i dalej nic wkoncu trafilam do wspaialego lekrza i sie udalo moja corcia zaraz bedzie miala 3 miesiace
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:38
-
nick nieaktualny
-
No proszę Cię, przecież wątek lekko umarł i wypowiadały się dziewczyny które NIE MOGĄ zajść, a nie które zaszły. A te co zaszły i sie wcześniej wypowiadały to przecież nie mogły napisać JAK się udało, no nie? bo przestały pisać i zaszły później? Czytaj ze zrozumieniem.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
nick nieaktualny
-
O to mi chodzi, że pytam się dziewczyn jak się im udało (co jest ważne w niepłodności idiopatycznej, może ich gin wpadł na coś nowego?) a Ty mi piszesz że mam spojrzeć na suwaczki... Coś tu nie halo chyba nie?
Poza tym, nie, nie "przychodzę" na wątek, bo udzielałam się tu wcześniej.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
nick nieaktualnypyatii wrote:O to mi chodzi, że pytam się dziewczyn jak się im udało (co jest ważne w niepłodności idiopatycznej, może ich gin wpadł na coś nowego?) a Ty mi piszesz że mam spojrzeć na suwaczki... Coś tu nie halo chyba nie?
Poza tym, nie, nie "przychodzę" na wątek, bo udzielałam się tu wcześniej.
Pretensjonalność bije od ciebie matko i córko.
jakbyś przeczytała wcześniej co napisałam jak to piszesz ZE ZROZUMIENIEM, że warto przeczytać bo historie dziewczyn które zaciążyły są - wystarczy zobaczyć na suwaczki i poczytać ich historie, ot filozofia!
Sama nazwa IDIOPATYCZNA - to jest wymysł lekarzy jak nie wiedzą co powiedzieć, bo najłatwiej ...
Ps. chyba ze zmieniłaś nick, bo pierwsze twe wpisy są z 11 marca...
Więcej luzu życzę, chyba że lubisz wpaść i siać niefajną atmosferę.
Maleficent lubi tę wiadomość
-
_Mi_ wrote:witajcie,
odebrałam wyniki w 22 dc, czyli 6-7 dpo
progesteron 17,84
estradiol 246
jest chyba ok?
dziewczyny ponawiam pytanie, choć nie wiem czy jeszcze tu zagladacie? jak juz spodobał mi się watek jakiś no to umiera eh
dorobiłam kolejne badania w 2 dc
fsh 7,4
lh 6,0
estradiol 45
co sadzicie? chyba ok, chociaż zastanawiam sie czy to fsh nie jest coraz bliżej obniżonej rezerwy jajnikowej, bo ona ma zakres 9-12, ale może panikuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:57
-
nick nieaktualny_Mi_ wrote:dziewczyny ponawiam pytanie, choć nie wiem czy jeszcze tu zagladacie? jak juz spodobał mi się watek jakiś no to umiera eh
fsh 7,4
lh 6,0
estradiol 45
co sadzicie? chyba ok, chociaż zastanawiam sie czy to fsh nie jest coraz bliżej obniżonej rezerwy jajnikowej, bo ona ma zakres 9-12, ale może panikuje...
Mam podobne parametry Lh i FSH - stosunek u Ciebie wychodzi 0,81 - więc nie jest źle
bo powinien być w granicach 1 wg mojego lekarza ok Tu sie liczy stosunek jednego do drugiego
-
_Mi_ wrote:dziewczyny ponawiam pytanie, choć nie wiem czy jeszcze tu zagladacie? jak juz spodobał mi się watek jakiś no to umiera eh
fsh 7,4
lh 6,0
estradiol 45
co sadzicie? chyba ok, chociaż zastanawiam sie czy to fsh nie jest coraz bliżej obniżonej rezerwy jajnikowej, bo ona ma zakres 9-12, ale może panikuje...
ja mam fsh 7,22 chyba a AMH 4,92 także o obniżoną rezerwe bym się nie martwiła tutaj, bo to musi być wyższy poziom fsh07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
nick nieaktualny_Mi_ wrote:Marleni, pyatii dzięki
AMH robię niedługo, ciekawe co mi wyjdzie...
Ja robię dziś i też jestem ciekawa jak to ma się do tego stosunku
Bo niektórzy lekarze już tylko na FSH i LH się opierają bo twierdzą że to daje dobry obraz
Powodzonka :* -
littleladybird wrote:Ale się tu porobiło
Hej
Broszka, dziękuję za pamięć u mnie wszystko w porządku A Ty jak się czujesz?
Mdłości nie męczą Szczęściaro? Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku i oby tak było do samego końca!:*
U mnie z samopoczuciem już lepiej, ale po całym tygodniu pracy padam na pyszczek:) I jestem po prenetalnych - dzieć z usg zdrowy i to chyba chłopczyk:) -
Niestety ominęło mnie to szczęście mdłości są i dziś mi tak w kość dają, że wcześniej zwiałam z pracy do tego mam wzdęcia i zgagę ach, słodkie dolegliwości ja ostatnio po całym tygodniu pracy z piątku na sobotę spałam 14h, więc doskonale wiem, co to znaczy padać na pyszczek
Najważniejsze, że zdrowy no i samopoczucie niech z każdym dniem będzie lepsze. Ja czekam na II trym jak na zbawienie ale ogólnie jest w porządku i nie narzekam, tak ma być i to są dobre objawy my z mężem czujemy, że będzie dziewczynka (albo po prostu bardzo tego chcemy )