Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelia San- akurat tak wiele spraw zbiegnie się w naszym życiu, że nie będzie możliwości serduchowania.. No i jeszcze mojego Męża przeraża fakt, że poród mógłby nastąpić w okolicach Świąt/Nowego Roku, a to takie nasze pierwsze prawdziwe Święta we własnym domu, i jeszcze kilka innych aspektów, ehh to szalone życie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my się bzykamy codziennie i to nawet po 2 razy a wszędzie czytam i wszyscy mówią by przed owulacją wstrzymać się te 2-3 dni by plemniki nabrały mocy Spróbowaliśmy i tak i również nic. Jeździliśmy już nawet w tych dniach 3 razy odpocząć. W tamtym cyklu byliśmy w spa. Akurat była owu, relaks pełną parą a tu nic. W październiku byliśmy na zamku, zrobiłam test owu, krecha była ciemniejsza niż druga i dużo płodnego śluzu przez 3 dni. Również nic. Policzyłam dokładnie teraz będzie 9c starań. Teraz koniec z tym wszystkim, bo i tak nie pomaga. No trudno Dziś odbieram wyniki tsh, lh i estradiol. Przyszedł też żel conseive Dużo siedzi w głowie, moja mama mi to pięknie wytłumaczyła. Dlatego reeeelax i zero myśli o ciąży.
-
nick nieaktualnySarenko ja z moim mezem tez sobie nie zalowalismy przytulanek czasami mialam juz nawet dosc i tez nic
Ja juz zakupy zrobilam:) tez dzisiaj przyszedl mi ten zel i testy owu i bedziemy probowac:) zaraz ide z tesciowa i psami do lasu na spacer taka piekna pogoda ze trzeba ja wykorzystac -
nick nieaktualny
-
ja się starałam za pierwszym razem 16 cykli i dopiero jak wmowiłam sobie że nic z tego nie będzie tto zaskoczyło polecam takie wmawianie tylko niestety w 16 tygodniu serduszko przestało bić ale jednak sie udało jakby nie było nooo
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Przyłączam się do Was. Staramy sie już 1,5roku. U mnie wszystko już niby ok… Wszystkie hormony wyregulowane, tarczyca ok, witamina D ok, narzeczony badania nasienia rewelacja, wizyty w klinikach niepodłości za mną… i dalej nic…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 17:53
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Wyniki lh i estradiol ok, natomiast nie wiem jak z TSH, bo norma jest 0,270-4,200 a ja mam 11,89 lU/mL i do tego jest strzałka do góry. I nie wiem jak to odczytać.
-
nick nieaktualny
-
100krotko a jakie leki dostałaś? Jakieś skutki uboczne? Idę chyba w czwartek do endo albo jutro. Nie spodziewałam się tego zupełnie... ale cieszę się że trafiłam na to forum i dziewczyny doradziły mi badania. Polecam to również i wam, bo do tej pory bym ich nie zrobiła i sądziła że wszystko jest ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny