X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Wiem Dziewczyny ,że macie rację. Już zanim założyłam konto dużo się naczytałam o planowaniu ciąży. Zrobię te badania :) Tak naprawdę to potrzebowałam trochę otuchy, nie chcę martwić na zapas mojego Męża bo on uważa, że mocno się tym stresuję i to też mam wpływ na zajście w ciążę, a nie mam z kim tak szczerze porozmawiać.
    a maz przebadal nasienie? Masz zrobione AMH.przeciwciala plemnikowe it?

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelio, nie załamuj się i nie wierz do końca testom tylko naturze. Jak się czujesz, jak sluz, jakiś ból? Może to jeszcze nie teraz, tylko za parę dni. Poza tym testy najlepiej robić z wieczornego moczu, ponieważ wtedy steżenie lh jest największe ;)

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź pod uwagę, że nasz cykl mogą zmieniać przeróżne czynniki-m.in. stres,choroba,nakręcanie. Miałam od 12 roku życia cykl regularny, co 28 dni, teraz się popieprzyło i jest naprawde różnie :) Więc to że zawsze miałaś 10dc nie znaczy że masz tak mieć cały czas. Moim zdaniem to naturalne. Spokojnie, najgorsze jest czarnowidztwo.

Amelia San lubi tę wiadomość

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia, Sarenka ma racje spokojnie :)

wlasnie wrocilam do domu:) wygnalam meza na spacer z psem a sama szybko na forum:)caly dzien sie zastanawialam jaktam wam mija nasz dzien :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie koniec @ wiec czekamy teraz na owu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na @, ale w poniedziałek 16-stego będę robić test jak @ nie przyjdzie bo idę na zabiegi i muszę wiedzieć..choć pewnie znowu nic z tego nie będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy co to wyjdzie z tego moze akurat bobo :)
    pirelka a moze jednak nie przyjdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy ;) ale nie chcę sobie robić nadziei !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 21:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nigdy nie robię sobie nadziei co miesiąc powtarzamy sobie ze na pewno dostanie @ i zawsze przychodzi ;( ale nam nadzieje ze kiedyś nie przyjdzie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziękuję :)
    Ja początkowo robiłam sobie co miesiąc nadzieję, że teraz na pewno się uda i rozczarowanie bolało, a teraz dostaję @ chwilę mam zły humor i przechodzi :/ a czasami dołek w ogóle mnie nie łapie. I tak nic nie zmienię jak już przyjdzie :/

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelio, podoba mi się wreszcie Twoje podejście :) Mi jest wręcz idealnie że o tym nie myslę. Zero stresu :) Myślę o wiośnie, sprawiam sobie przyjemności. Dziś na 14 mam żele na stopy. Amelio polecam wszystko, co tylko poprawi Ci humor i oderwie od smutków. Nawet głupie zakupy. Niektórzy na tym forum tego nie rozumieją, nawet podchodzą do tego jak do zbrodni (hahaha:)) kosmetyczka? Bron Boże! Lepiej zamknąć sie w 4 ścianach i zgłupieć.... Liczy się podejście i pozytywne nastawienie. I nie ważne jakimi sposobami. Poza tym gdy się ma stresującą pracę, należy sie i kosmetyczka-nawet 3 razy w tygodniu.

img-2014062101101130.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba korzystać z zycia bo inaczej przyjdzie nam oszalec ;)

Amelia San, dżelka lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tego samego zdania :)sprawianie sobie malych, duzych:) przyjemnosci przeciez nam nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie :)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko a na kiedy wypada Ci @?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 12:13

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kwietnia :)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelio i super. A Tobie kiedy wypada @? Mamy zbliżony termin. Mi pomiędzy 26-29.03.

img-2014062101101130.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och, jakie to znane mi uczucie..
    W styczniu wszystko było idealnie, a jednak nie udało się. Stwierdziłam: OK, może za mało serduszek? W lutym podeszliśmy do sprawy baaardzo konkretnie, i też wielki zonk. Niby wszystko dobrze, czas biegnie swoim torem, a brzuszek nie rośnie.. Teraz kolejna próba, a potem stop do maja/czerwca. I takie to nasze życie, ciągłe czekanie na COŚ.. ;)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlasnie sie skonczyla :@ zaczynamy marcowe starania pomalutku i zobaczymy gdyby nie to ze musze brac clo to bym tylko ok 10 dnia tescik owu zrobila a tak to trzeba pamietac o tabletce

• blumen21 Ekspertka

Wysłany: 9 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja już staram się rok i bez skutku badania wszystkie są ok;(

24afed3688.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) nie bede dziekowac zeby nie zapeszyc :)

‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ