X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am tak mi przykro :(nie smutaj :)

Kurcze jakie to zycie jest niesprawiedliwe:(

Wiem ze malo to pocieszajace bo mi tez to duzo nie pomaga ale musi byc dobrze musi sie wkoncu udac...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 14:20

Amelia San lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cały dzień się głowię jak tutaj podejść do nowego cyklu, bez stresu, bez liczenia, i bez nastawiania się na sukces. Obiecuję sobie, że nie zrobię testu przed 35dc. Co ma być to będzie. Jakieś pomysły? Bo ja nic jeszcze nie wymyśliłam.

Am tulę mocno :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 14:29

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird ja poprostu tego nie robie :) owszem chodzi mi poglowie zeby siknac na test owu ale powtarzam sobie nie i koniec:)

Am dzielna kobitka jestes i nie poddasz sie:) badziemy tu Ci tu pocieszac wspierac jak bedzie trzeba razem plakac i sie smiac :)Razem damy rade :)

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dołączam do 100krotki :D razem damy radę :) cokolwiek życie przyniesie :)

100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tego musimy sie trzymac:)

ja dzis mam takiego lenia;/nic mi sie nie chce:( naszczescie juz posprzatalam i moge troszke poleniuchowac:)

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też leniuchuję :) Wróciłam z pracy ogarnęłam trochę mieszkanie, ugotowałam obiad i czekam na męża :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze wczorajszy:) dzisiaj nic nie gotowalam :) jak maz wroci to moze mu kotlecika jeszcze zrobie :) ale to moze byc za kilka godzin;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiemy wiemy :)latwo sie mowi trudniej zrobic:/
    Kurcze Am faktycznie pech nie dobrze... ale moze akurat mala przerwa wam posluzy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Am zostaniesz mama napewno...

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dziś u ciebie Amelio dołek :(. Ja z wczorajszego trochę wyszłam ale dziś się złamałam i kupiłam test w aptece. Jednak mysle, że zrobię najwczesniej w niedzielę jeśli @ nie przyjdzie.

Pechowo, że ten cykl bez męża. A może owulka cię zaskoczy i pojawi się w innym terminie jak mąż jednak będzie w domu...

Dziewczyny nie raz piszą, że zachodziły w cyklach, które spisały na straty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Daj Boże. Chciałabym żeby i nam i Wam się udało. :*

Starczy tych smutków. :) Jak Ci mija dzionek? :) Ja wszystko posprzatałam, później zjedliśmy wspólnie pizzę a teraz odpoczywamy. W weekend może wybierzemy się do kina jeśli będzie padać ale dzisiaj nigdzie się nie ruszamy :)

U mnie leniuchowo:) tez posprzatalam obiadku nie jadlam tylko cos tam przekasilam teraz czekam az maz dokedzie do domu i nie wiem co dalej bo sie troszke przez smsy posprzeczalismy ;/
    czasami chciala bym gdzies zniknac;/

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie się strasznie pogoda popsuła, więc chyba weekend pod kocem się szykuje.
    I czekanie...
    100krotko ja też czasem mam uczucie, że chciałabym zniknąć, szczególnie, gdy nie czuję wsparcia ze strony mojego P.
    Może twój zanim dojedzie do domu to się uspokoi i będzie ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebawem to sie okaze ;/ ale wiecie co wlasnie uswiadomilam sobi ze ok 4 cykli w okresie okoloowulacyjnym zawsze mamy sprzeczki...hmm

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też różnie bywa. Czasem jak jest owulacja to też nie jest kolorowo. Ja jestem duzo bardziej spięta a to na pewno wpływa na związek.
    może u ciebie też tak jest, że się za bardzo spinasz blisko owulacji. Takie poczucie jest zadania do wykonania i ciągła obawa, żeby nie przegapić.
    A faceci wolą seks na luzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sodze zebym sie spinala z tegoale pewna tez nie jestem...
    A co do seksu hmm moj to by mogl codziennie po kilka razy :) a jak jestem juz po @ to czasami sie do niego smieje ze jaksie nie uspokoi to wyprowadze go z sypialni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Nie smuć się 100krotko, sprzeczki się zdarzają nawet w najbardziej idealnym związku. A godzenie bywa później bardzo przyjemne :p

Tak wiem ze sa, a ja chyba bardziej sie zloszcze niz smuce... hmm to moze dzisiaj sie pogodze z mezem hih :D

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak trzymaj 100krotko :).

100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) dziewczynki pochwale sie wam czyms stanelam dzisiaj na wage tak sie balam a tu 8 kg mniej :) normalnie nie wierzylam w to co widzialam :)

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :) kurcze cycki mnie pobolewaja i zylki mi sie uwydocznily bardziej na piersiach dekoldzie nawet na ramionach

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka ładny wynik :) ja ostatnio przytyłam :P
    Am cieszę się, że dobry nastrój Ci wraca :* ja się wypłakałam mężowi na ramieniu i jest mi lżej :) no i @ przyszła, a bałam się, że cykl będzie dłuższy niż ostatnio. Mój w tym miesiącu też wyjeżdża akurat wtedy kiedy prawdopodobnie będę miała płodne. Może faktycznie uda nam się wrzucić na luz i obie odpoczniemy od tego :)

‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ