Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki Kochaniutkie:* jestem z siebie dumna ale do oststecznego celu jeszcze daleko;/ chciala bym schudnac to co przytylam przez ostatni 3 lata i znowu podobac sie sobie samej:)
Am jak bym tak za kazdym razem gubila po 2 kg to by bylo fajnie:P
Oczywiscie zostalam przekupiona przez meza:) on jest w tym mistrzem -
Biorę się za sprzątanie... Ale mam mega lenia...zawsze jak jest mąż to się jakoś dzielimy robotą, tzn ja w domu a mąż na ogrodzie i wokół domu porządki. A dzisiaj mąż jest u mojego brata na budowie i "wylewają schody". I jak nie mam kogoś, kto mnie trochę zmobilizuje, to ciężko heheh:) No ale nic, coraz więcej słońca to trzeba powstać i wziąć się za sprzątanko. Zaczynam od łazienki...potem kurze, podłogi...w między czasie pranie i obiad... a na zakończenie prasowanie. ehhh ta wielozadaniowość kobiety...
Miłego Dnia Wszystkim!Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Jaga widzę że mamy to samo Ale ja jeszcze w łóżku, przed sprzątaniem bieganie. I faktycznie to słońce i mnie zawsze mobilizuje do porządków
Amelio, ja widziałam po Twoim wykresie że @ przyjdzie ale byłaś tak pełna nadziei że nie chciałam tego psuć. Ta temperaturka za mocno Ci się wahała, spadała i rosła co i rusz. Ja bym Ci radziła kolejny cykl mierzyć do owu i wywalic termometr. Wiem że nie smuć się będzie oklepane, ale już sama wiesz jak to jest. Przyjdzie Twój czas. :*****
A ja dzis i jutro idę na 22 do pracy. Już mam jej za dużo,tym bardziej że kolejny tydzien bedzie naprawde prze*ebany...
Miłego dnia -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki moje:-) ja wczoraj posprzatalam a dzisiaj jak naradzie siedzą sama w domu maz gdzieś pojechała:-)
Am ja taż nie pale od sierpnia tamtego roku ja prztylam sporo bo i jeszcze do tego tarczyca ale teraz juz zaczyna powoli wychodzić na ludzi:-) najgorzej jest mi zgubić brzuszek bo nie mogę się zmobilizować do ćwiczeń
-
Natalii00 wrote:hejka kurcze cycki mnie pobolewaja i zylki mi sie uwydocznily bardziej na piersiach dekoldzie nawet na ramionach
To obiecująco! Ja u siebie nie widzę objawów. cycki bola jak prawie zawsze przed @ to się nie ekscytuję.
A propo odchudzania, to ja też postanowiłam, że jak @ teraz przyjdzie to zaczynam biegać i skupię się na swojej figurze. Muszę się czymś zająć bo zwariuję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI tak trzymaj mi pewnie do lata nie uda sie zubic wszystkiego wiec o bikini nawet nie mysle hehe:)
Wczoraj zaszalalam i zjadlam troche lodow a dzis czuje juz gardlo ;/ a najgorsze w tym wszystkim jest to ze powraca bol barku i karku ;/
kolejny dzien w samotnosci;/ kto mnie przygarnie;/
-
nick nieaktualny
-
Am, nie miałam sumienia I musze Cię opieprzyć! Ja myslałam że badania tarczycy już robiłaś. Mój tata tez to miał i po nim odziedziczyłam. Miałam ją wczoraj badac, ale nie miałam czasu w pracy, zrobie to w przyszłym tygodniu. Może juz się unormowała. Ale musiałam zmniejszyc dawkę z 25 na 12,5. Miałam przez 4-5 dni tak potworne bóle głowy że myślałam że pęknie. Do tego dwa razy krwotok z nosa. Nie wpadłam na to że to przez te tabletki własnie tylko mój mąż. Zmniejszyłam dawkę i odpuściło.
Co do ćwiczeń to ja was bardzo zachęcam. Ja bym serio nie mogła bez tego żyć! Zawsze byłam szczupła, ale wiadomo że z biegiem lat ciało się zmienia, dlatego trzymam je w ryzach żeby wszystko było napięte. Jak nie biegam ze 2 dni to czuję że az mnie mięsnie nóg swędzą bez tego i musze pobiegać. I zawsze jak zaczynam biec mówię sobie: "uwielbiam tą pamięć mięśniową" i odczuwam ulgę :)Mam bzika na tym punkcie. Biorę tez tabletki przed każdym posiłkiem które ograniczają wchłaniania tłuszczów a ciało smaruję tym balsamem Palmers żeby rozstępy się nie porobiły. A najfajniejsze ćwiczenia na sylwetkę ma Ewa Chodakowska. Wycisk, ale tak trzeba żeby cos osiągnąć.
Am, 100krotko-gratuluję rzucenia. Ja niestety wciąż palę. Desmoxan leży 1,5 miecha nietknięty, patrzę na niego i nie mam motywacji żeby rzucić. W ciąży rzucę, ale chyba elektryk pójdzie w ruchWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 14:18
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wlasnie nigdy nie mialam bolacych piersi przed @ dlatego teraz to troche dziwne ale zobaczymy jak to dalej bedzie
co do brzuszka to tez mi go ciezko zgubic ;/ a i rozstepy mam i nie ma jak je zniwelowac eh teraz widze ze nawet takie czerwome wyrazne sa eh ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWspominalam ze niedawno wrocilam do pracy po 4miesiecznym zwolnieniu zaslablam schodzac ze schodow i zlamalam reke i ponadciagalam miesnie szyji co czuje do dzis ;/
ja tez probowalam z chodakowska ale jak dla mnie bylo ciezko:) Mel ma treningi na poszczegolne partie ciala i powoli stopniowo mozna dokladac :)tylko my starajace sie nie mozemy przesadzac z cwiczeniami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny