Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywlasnie nie biore ale cos czuje ze moze byc tylko gorzej ;/ ale to chyba przez to ze caly dzien leniuchuje...maz zabral mi samochod nawet na zakupy nie moglam jechac ;/ wczoraj sobie posprzatalam nie mam z czego obiadu zrobic a poza tym maz wolal kebaba:(
Jak dobrze ze wy tu jestescie bo bym dzisiaj zwariowala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe mozeie tyle co sprawdzily tylko przepowiedzialy co sie wydazy np. snily mi sie myszy stado myszy i wyczytalam ze to klopoty i oczywiscie je mialam, albo snil mi sie dom nowy piekny dom a to oznaczalo cos dobrego przyplyw gotowki i tez tak sie stalo ale znaczenie tego snu mowi ze albo jestem zbyt powazna albo dziecinna albo pragne dziecka hehe:)
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, wpadłam tylko na chwilę (zaraz wychodzimy z mężem trochę się rozerwać )
Am biegnij na badania i myśl pozytywnie. Pozytywne myślenie powoduje pozytywne efekty
Natalii mam nadzieję, że się szybko pogodzicie. Szybko i bardzo przyjemnie
100krotka ja czasem wierzę w sny, ale zdarzają się takie, które całkowicie nie pokrywają się z rzeczywistością, więc te ignoruję mam nadzieję, że wyśnisz sobie wkrótce małą fasolkę
I już zmykam
Buziaki dla wszystkich :*:*:*Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-) a ja bym jeszcze podpala:-) wczoraj wieczorem przyszedł Meza grab siostra i jej maz jejciu ja myslalam ze nigdy nie pójdą nie to żebym była niegoscinna ale jak juz maz wrócił chciałam z nim spędzić ten czas no wiecie w jaki sposób:-) hihi a tak oni poszli około 1 w nocy i dupa;(
Ale dzisiaj zapowiada się drugi dzień leniuchowania z mężem -
nick nieaktualny
-
Tak to jest jak 3 tygodnie nie pije się wcale, bo "może jest ciąża" koniec z takim myśleniem. Już mi lepiej, herbatka z cytryną zawsze pomaga
100krotka napadnij męża teraz seksik na dobry początek dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 09:00
-
nick nieaktualny