nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo my 2,1 dzien przed i w dzien pozytywnego testu owu
i w sumie bez presji.
Ale takiego testy dawno nie mialam i tak wczesnie owulacji bo na clo byla w 12 dc,cykl po clo i na ziolach sroki i dongu w 13 dc a teraz w 14 dc zazwyczaj 16-17 dc i mnie to cieszy -
SusannaDean wrote:No my 2,1 dzien przed i w dzien pozytywnego testu owu
i w sumie bez presji.
Ale takiego testy dawno nie mialam i tak wczesnie owulacji bo na clo byla w 12 dc,cykl po clo i na ziolach sroki i dongu w 13 dc a teraz w 14 dc zazwyczaj 16-17 dc i mnie to cieszy
SusannaDean widzę będziemy razem testować
oby to był szczęśliwy cykl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 17:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean. Super, że masz taki piękny test owu
Trzymam kciuki 
Zrobiłam kolejny test
Jest pięknie
Poprzednio było 1-2 (3-4 tygodnie) a teraz jest 2-3 (4-5 tygodni). Zgadza się z tym co pokazuje OF i jestem spokojniejsza 

z miasta Łodzi lubi tę wiadomość

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Nie wiem... sama nie wiedzialam nawet ze np tsh jest za wysokie, dopiero jak zarejestrowalam sie tu na forum to sie wszystkiego dowiaduje. Ona dala mi tylko bromka na zbicie prolaktyny. Bede dzwonic na dniach do tego endo, mialam dzis ale dopiero z pracy wrocilam od rana i nie mialam kiedy. Mam nadzieje ze on jakis konkretny bedzie.Magdusia06 wrote:Sunshine poza tym juz by mi sie ne spodobalo,ze ginekolog reszte bedzie leczyc jak wyniki nasienia sie poprawia. Niezaleznie od nasienia kobieta powinna miec uregulowane hormony dla rownowagi organizmu i dobrego samopoczucia ( wiem, jak niedoczynnosc tarczycy potrafi dac w kosc). Wiec nie rozumie skad takie podejscie.

8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
nick nieaktualnySuper !Annie1981 wrote:SusannaDean. Super, że masz taki piękny test owu
Trzymam kciuki 
Zrobiłam kolejny test
Jest pięknie
Poprzednio było 1-2 (3-4 tygodnie) a teraz jest 2-3 (4-5 tygodni). Zgadza się z tym co pokazuje OF i jestem spokojniejsza 

Dobrze robię nie biorąc duphastonu ani nic? Bo nie chce po prostu w razie co brac cały czas wspomagań...zrobiłabym badanie proga za te 5 dni, będzie 7 dpo i się dowiem na czym stoję
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Chicken, ja też się o to martwiłam, ale zaszłam podczas tygodniowego wyjazdu na snowboard, gdzie po 3 godzinach jeżdżenia dziennie ledwo wstawalam z łóżka (nie mam dobrej kondycji)chicken wrote:Dziewczyny,
jak wiecie jestem staraczką od kwietnia. Duzo czytalam na temat cwiczen podczas staran i niby w drugiej fazie cykly nie powinno sie przeginac.
Mam jednak lekka nadwage i do zrzucenia kilka kilo. Zaczelam chodzic na silownie- chodze na spinning i TBC(cwiczenia z obciazeniem, modelujace sylwetke). Narazie chodze na to 3 razy w tygodniu ale w przyszlym miesiacu bedzie to 2 razy w tygodniu.
Poza tym biore witaminy:
B complex, D, Chrom, E, kwas foliowy, Castagnus, Inofem i olej z wiesiołka do 12 dnia cyklu.
Czy moge tymi cwiczeniami i taka mieszanka witaminowa sobie zaszkodzic w kwestii staran?
Bylabym wdzieczna za opinie...
Więc jak ma być ciąża, to będzie
Nawet lepiej, jeśli wszystkie komórki będą odpowiednio dotlenione

Gdańsk, 31 l., kp
-
nick nieaktualnyA olej z wiesiołka piłaś czy miałaś w formie kapsułek? Bo ja piłam i w sumie zauważyłam, że mam lepszy śluzchicken wrote:Dziewczyny,
jak wiecie jestem staraczką od kwietnia. Duzo czytalam na temat cwiczen podczas staran i niby w drugiej fazie cykly nie powinno sie przeginac.
Mam jednak lekka nadwage i do zrzucenia kilka kilo. Zaczelam chodzic na silownie- chodze na spinning i TBC(cwiczenia z obciazeniem, modelujace sylwetke). Narazie chodze na to 3 razy w tygodniu ale w przyszlym miesiacu bedzie to 2 razy w tygodniu.
Poza tym biore witaminy:
B complex, D, Chrom, E, kwas foliowy, Castagnus, Inofem i olej z wiesiołka do 12 dnia cyklu.
Czy moge tymi cwiczeniami i taka mieszanka witaminowa sobie zaszkodzic w kwestii staran?
Bylabym wdzieczna za opinie... -
Potwierdza mi się ze testy z allegro z różową końcówką działają
no i 50 sztuk kosztuje 20 zl 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7898ae2b283b.jpg
Annie1981, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ovu pewnie jutro to kolo 3 lutego. O ile będzie jakiś sex bo u nas są z tym problemy niestety.SusannaDean wrote:I widzę, że u Ciebie też super
Hehe kiedy testujesz? Ja może 1 lutego 
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 14:27