nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo my 2,1 dzien przed i w dzien pozytywnego testu owu i w sumie bez presji.
Ale takiego testy dawno nie mialam i tak wczesnie owulacji bo na clo byla w 12 dc,cykl po clo i na ziolach sroki i dongu w 13 dc a teraz w 14 dc zazwyczaj 16-17 dc i mnie to cieszy -
SusannaDean wrote:No my 2,1 dzien przed i w dzien pozytywnego testu owu i w sumie bez presji.
Ale takiego testy dawno nie mialam i tak wczesnie owulacji bo na clo byla w 12 dc,cykl po clo i na ziolach sroki i dongu w 13 dc a teraz w 14 dc zazwyczaj 16-17 dc i mnie to cieszy
SusannaDean widzę będziemy razem testować oby to był szczęśliwy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 17:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean. Super, że masz taki piękny test owu Trzymam kciuki
Zrobiłam kolejny test Jest pięknie Poprzednio było 1-2 (3-4 tygodnie) a teraz jest 2-3 (4-5 tygodni). Zgadza się z tym co pokazuje OF i jestem spokojniejsza
z miasta Łodzi lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Magdusia06 wrote:Sunshine poza tym juz by mi sie ne spodobalo,ze ginekolog reszte bedzie leczyc jak wyniki nasienia sie poprawia. Niezaleznie od nasienia kobieta powinna miec uregulowane hormony dla rownowagi organizmu i dobrego samopoczucia ( wiem, jak niedoczynnosc tarczycy potrafi dac w kosc). Wiec nie rozumie skad takie podejscie.
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:SusannaDean. Super, że masz taki piękny test owu Trzymam kciuki
Zrobiłam kolejny test Jest pięknie Poprzednio było 1-2 (3-4 tygodnie) a teraz jest 2-3 (4-5 tygodni). Zgadza się z tym co pokazuje OF i jestem spokojniejsza
Dobrze robię nie biorąc duphastonu ani nic? Bo nie chce po prostu w razie co brac cały czas wspomagań...zrobiłabym badanie proga za te 5 dni, będzie 7 dpo i się dowiem na czym stojęAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
chicken wrote:Dziewczyny,
jak wiecie jestem staraczką od kwietnia. Duzo czytalam na temat cwiczen podczas staran i niby w drugiej fazie cykly nie powinno sie przeginac.
Mam jednak lekka nadwage i do zrzucenia kilka kilo. Zaczelam chodzic na silownie- chodze na spinning i TBC(cwiczenia z obciazeniem, modelujace sylwetke). Narazie chodze na to 3 razy w tygodniu ale w przyszlym miesiacu bedzie to 2 razy w tygodniu.
Poza tym biore witaminy:
B complex, D, Chrom, E, kwas foliowy, Castagnus, Inofem i olej z wiesiołka do 12 dnia cyklu.
Czy moge tymi cwiczeniami i taka mieszanka witaminowa sobie zaszkodzic w kwestii staran?
Bylabym wdzieczna za opinie...
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualnychicken wrote:Dziewczyny,
jak wiecie jestem staraczką od kwietnia. Duzo czytalam na temat cwiczen podczas staran i niby w drugiej fazie cykly nie powinno sie przeginac.
Mam jednak lekka nadwage i do zrzucenia kilka kilo. Zaczelam chodzic na silownie- chodze na spinning i TBC(cwiczenia z obciazeniem, modelujace sylwetke). Narazie chodze na to 3 razy w tygodniu ale w przyszlym miesiacu bedzie to 2 razy w tygodniu.
Poza tym biore witaminy:
B complex, D, Chrom, E, kwas foliowy, Castagnus, Inofem i olej z wiesiołka do 12 dnia cyklu.
Czy moge tymi cwiczeniami i taka mieszanka witaminowa sobie zaszkodzic w kwestii staran?
Bylabym wdzieczna za opinie... -
Potwierdza mi się ze testy z allegro z różową końcówką działają no i 50 sztuk kosztuje 20 zl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7898ae2b283b.jpgAnnie1981, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:I widzę, że u Ciebie też super Hehe kiedy testujesz? Ja może 1 lutego
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 14:27