nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Tak, Mąż jest w jak najlepszej kondycji .
U mnie niby też wszystko ok. Wszystkie badania w porządku, a zaskoczyć nie może.. Idę jutro zrobić badania tarczycy, bo miałam kilka lat temu podejrzenie niedoczynności. No ale badam regularnie dwa razy do roku i wszystko w normie. Więc wierzę, że i tym razem wyniki będą super
No ale jestem pozytywnym człowiekiem i myślę pozytywnie! Uda się!Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gdyby ciąża była uzależniona od kobiecego orgazmu to by ludzkość wyginela zwłaszcza kilkadziesiąt lat temu kiedy kobiety nie wiedziały co to a ważny był tylko facet
SusannaDean, AJA_S, marciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No fakt ale wspolczesne kobiety kazda teorie sprawdza
-
A ja czytałam ze skurcze macicy wlasnie wypychają nasienie . Także mysle ze z orgazmem czy bez nie ma najmniejszego znaczenia. Szyjka podczas owu jest i tak odblokowana wiec szanse sa bardzo zbliżone...
Ja zawsze dochodzę przed Tz'em a on kończy kilka sekund po mnie kiedy nadal mam jeszcze te skurcze. I ciazy jak nie było tak nie ma ... -
Carper, bo to nie jest złoty środek.
To tj nie na każdą zadziała żel conceive, nie na każdą wiesiolek, acard czy inne metody
Inaczej każda by przy orgazmie zschodzila i nie byłoby problemu z nieplodnosciaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 10:24
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
16 dc
Endometrium 12mm
Jajnik prawy z ciałkiem żółtym śr. 17mm
Miednica mniejsza-ślad płynu xD
Czyli test i tempka mówią prawdę
Lekarz powiedział że wszystko jest super w sam raz na ciążę!! Ale się cieszę!!
Mam pytanie: jeśli ciałko żółte jest w jajniku to jeszcze muszą być drożne jajowody żeby mogło zejść? Dobrze mówię? Czy na takim usg widać jeśli jajowody są niedrozne?
-
chicken wrote:16 dc
Endometrium 12mm
Jajnik prawy z ciałkiem żółtym śr. 17mm
Miednica mniejsza-ślad płynu xD
Czyli test i tempka mówią prawdę
Lekarz powiedział że wszystko jest super w sam raz na ciążę!! Ale się cieszę!!
Mam pytanie: jeśli ciałko żółte jest w jajniku to jeszcze muszą być drożne jajowody żeby mogło zejść? Dobrze mówię? Czy na takim usg widać jeśli jajowody są niedrozne?