Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne nie odpuszcze i będe mamą w 2017
Odpowiedz

nie odpuszcze i będe mamą w 2017

Oceń ten wątek:
  • z miasta Łodzi Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka cisza to pewnie większość przed @ jest. Ja tak przynajmniej mam, że na początku cyklu mam przypływ energii i siły do działań, później w okolicach owulacji robi się z tego panika (czy uda się nam trafić w dobre dni, bo cykle mam nieregularne), a później już tylko czekanie i czekanie... I hustawka nastrojów-od nadziei i radości po płacz, bo pewnie znów się nie uda:-/

Starania od czerwca 2016
    Syn - 2011 r.
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja dzis z rana szykowałam sie do endo ale już po wizycie wiec ok

rosax3 lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Sama nie wiem... Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć - Zrobie wszytsko by być mamą w tym roku !

Wam też powodzenia

Ryjek lubi tę wiadomość

• Lilly_Ana Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z miasta Łodzi wrote:
    Taka cisza to pewnie większość przed @ jest. Ja tak przynajmniej mam, że na początku cyklu mam przypływ energii i siły do działań, później w okolicach owulacji robi się z tego panika (czy uda się nam trafić w dobre dni, bo cykle mam nieregularne), a później już tylko czekanie i czekanie... I hustawka nastrojów-od nadziei i radości po płacz, bo pewnie znów się nie uda:-/
    Ja mam 12dc więc do @ jeszcze daleko.

Byłam dziś na pogrzebie wuja Tż. Był strażakiem, więc pogrzeb był piękny.. Mój Tż też był ze strażą.

A tak to zalatana jestem, z pracy na uczelnie, lekarze, dom, zwierzynka :) brak czasu

Córeczka 16.12.2018 <3

Starania od listopada 2019.

Starania od maja 2014.
    Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
    Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 02:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Już po północy więc w 16dc.
    Jeszcze owu nie było także czekam :)

rosax3 lubi tę wiadomość

• Ryjek Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry djeń! :) Mój mi każe, ledwie oczy otworzył, robić testa. Oczywiście, tc negat jak byk, LH ledwie widoczny cień... Chyba czasem wolę przeczekać w nieswiadomości parę dni więcej i żyć nadzieją. Ale @ nie ma więc szansa jest! :)

Sama nie wiem, takie nastawienie jest właśnie mile widziane!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 08:57

OM: 26.04
    28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    suple: femibion 1, omega-3, szelazo
    fjblvec.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie jest SusannaDean?

SusannaDean lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • z miasta Łodzi Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie widzę, że dużo "starych twarzy" zamilkło jakoś. Może wdrażają w życie starania na luzie. Mnie też by się to przydało, bo ostatnio wariuję patrząc na swój wykres. Jak idzie ładnie do góry to radość, a tak jak teraz temp spada to już idą źle emocje.

Starania od czerwca 2016
    Syn - 2011 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryjek wrote:
    Dobry djeń! :) Mój mi każe, ledwie oczy otworzył, robić testa. Oczywiście, tc negat jak byk, LH ledwie widoczny cień... Chyba czasem wolę przeczekać w nieswiadomości parę dni więcej i żyć nadzieją. Ale @ nie ma więc szansa jest! :)

Sama nie wiem, takie nastawienie jest właśnie mile widziane!
    Widzę, że się mój Ryjeczek zameldował :D <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z miasta Łodzi wrote:
    Właśnie widzę, że dużo "starych twarzy" zamilkło jakoś. Może wdrażają w życie starania na luzie. Mnie też by się to przydało, bo ostatnio wariuję patrząc na swój wykres. Jak idzie ładnie do góry to radość, a tak jak teraz temp spada to już idą źle emocje.
    No luz w dupce musiał być przez kilka dni parę oddechów od forum, ale jestem i myślę :) Zaczytywałam się w książkach i prawie nie myślałam o staraniach od UWAGA dwóch tygodni od tego smutnego wyniku proga, ale codziennie moje usta maja styczność z obrzydliwym olejem z wiesiołka i to mi troszkę przypomina :D

Czy są jeszcze jakieś stare forumowiczki zaciążone jak mnie nie było ?? :D

Ryjek, rosax3 lubią tę wiadomość

• Ryjek Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak :) Melduję, że jutro 3dc i idę na badanka :) Mój prog jest spoko, zobaczymy jeszcze co z resztą. I czy zdążę do gina się wbić przed szkoleniem...
    Aż taki zły ten olej? Chyba poprzestanę w takim razie na kapsach :D

28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    fjblvec.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryjek wrote:
    A tak :) Melduję, że jutro 3dc i idę na badanka :) Mój prog jest spoko, zobaczymy jeszcze co z resztą. I czy zdążę do gina się wbić przed szkoleniem...
    Aż taki zły ten olej? Chyba poprzestanę w takim razie na kapsach :D
    Jutro 11 dc :) W czwartek ginek nowy nazwisko jego Gałązka :O

Własnie prog spoko ale żeby nie zmylił Cię, warto te wszystkie badania zrobić lepiej mieć spokojną głowę.

Olej niedobry ale taniej wychodzi bo za 16 zł ok masz buteleczkę a piję już 2 cykl i jeszcze mam sporo, a za oeparol ok 20-25 zł dawałam i brakło, bo tych tabletek trzeba z 5-6 dziennie a czasem i to mało jest !
    Dlatego warto rozważyć, bo też jest podobno lepiej wchłaniany ten pitny, ale też nie wiem jak to sprawdzili :)

• Ryjek Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy mojej Saharze, to chyba rzeczywiście ten w płynie będę musiała brać. Weź mnie nie strasz, ciekawa jestem wyników, ale jak coś wyjdzie nie tak, to się chyba zalame.
    Jeszcze przychodnia w której przyjmuje mój ginekolog ma zryty telefon i nie mogę się dodzwonić. Raz "nie ma takiego numeru", raz zajęte, a jak już się sygnał pojawi to nikt nie odbiera. Typowe...

28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    fjblvec.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryjek wrote:
    Przy mojej Saharze, to chyba rzeczywiście ten w płynie będę musiała brać. Weź mnie nie strasz, ciekawa jestem wyników, ale jak coś wyjdzie nie tak, to się chyba zalame.
    Jeszcze przychodnia w której przyjmuje mój ginekolog ma zryty telefon i nie mogę się dodzwonić. Raz "nie ma takiego numeru", raz zajęte, a jak już się sygnał pojawi to nikt nie odbiera. Typowe...
    Moja Sahara zniknęła w tym cyklu kiedy biorę właśnie wiesiołka od 1dc

Ej kpiny w biały dzień, gin nowy (ten z ubezpieczenia pzu) nie zrobił mi badania przepisał tylko duphaston i zlecił usg, na które miejsc nie ma dopiero za tydzień albo są miejsca ale 120 zł :D :D :D W kwietniu pójdę do mojego gina jakoś wysupłam te 300 zł na konsultacje do niego.......

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tak cichutko?

• yvonneSW Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 20:32

Mój synek 💗
    zqh730k.png
    04.2019 Okruch 5tc 😔
    Moj drugi synek💜
    vgr00ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałaś o dong quai?

• yvonneSW Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 20:32

Mój synek 💗
    zqh730k.png
    04.2019 Okruch 5tc 😔
    Moj drugi synek💜
    vgr00ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z 17 dc w zeszłych cyklach na 13-14 dc :) Więc jak najbardziej przyspieszył owu

z miasta Łodzi lubi tę wiadomość

• sunshine26 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzis kryzys mam, caly czas mysle o dziecku.. wczoraj @ przyszla, plakalam strasznie. M mial miec powtornw badania ale bral antybiotyk, ile odvzekac zeby zrobic badanie?

w57v3e3kxnsycn9c.png
    8 lat staran:
    2017- 3 x IUI :(
    01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
    09.06.2020 - II 🥰
    10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40
‹‹ 108 109 110 111 112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter: