nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam swój pierścionek zaręczynowy... jest w awatarze
Idealny
Jego mama chciała by wziął taki jakby kwiatek... kilka dni później koleżanka się chwaliła właśnie takim... pierwszy mój komentarz "boże jaki paskudny" , i dopiero mi powiedział że jego mamie się podobał.
A ja coś takiego stylu (niby kwiatka) dostałam ze srebra bez okazji17.11.17-poronienie całkowite -
Annie1981 wrote:Nie wierzysz tak jak ja?
Dziekuje, za kilka dni zobaczymy czy tam rzeczywiscie cos jest
Na pewno jest i nawet nie probuj myslecninaczej! A po wizycie usg prosze sie tu nam chwalic zaraz i zdawac relacje!Annie1981 lubi tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
AJA_S wrote:Pewnie Lilly WitajCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
marcia o widzisz, fajnie
AJA - tak mamy badania porobione. Współczuje, to jest okropne..
Byłam dzisiaj na wizycie w klinice, już drugi raz. Dostałam Aromek na wywołanie owulacji, kolejna wizyta w poniedziałek (kolejne 140zł ) żeby zobaczyć czy pęcherzyki rosną. Mąż bierze swoje suplementy a dodatkowo Pani Dr kazała mu dokupić L- Karnitynę na poprawę ruchliwości bo ma słaby ruch. Daje mi 2 cykle, jeśli się nie uda to inseminacjaCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
O matko ale tu ucichło...
U nas w grudniu minęło. 8 lat jak jesteśmy razem a w czerwcu minie 5 lat od ślubu... Kurcze jak zleciało.
W staraniach niby przerwa na lajciku ale nadzieja sie tli chociaz wykres dziwny -
Lily to i tak jesteście dalej od nas...
Mój gin upiera się że się samej siebie czepiam... że wszystko jest w porządku.
B morfologie miał 2% w czerwcu teraz też nie wiele lepiej pewnie będzie bo 12dni wcześniej wziął ostatnią dawkę antybiotyku...
Ale i tak nas odsyłają bo młodzi jesteśmy:/17.11.17-poronienie całkowite