nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyvonneSW wrote:mi w tym miesiącu wyszly dwie kreski prawie pozytyw ale jednak troche zabraklo. spisalam troche cykl na straty ale temperatura wzrosla wiec moze jednak owu byla..
-
Gosia2708 wrote:kurcze mi nic ginekolog nie mówił , żebym zapisała się w odpowiedniej fazie cyklu przez co poszłam w w pierwszy wolny termin...na kilka dni przed miesiączka...
, będę wdzieęczna za informację mili_moli
Mi lekarka dała skierowanie i na skierowaniu było napisane: Ifaza - 3-6dzien cyklu, IIfaza - 22-24dc.
W Ifazie były straszne nudy, pobieranie krwi tylko w nocy i rano, razem z testem obciążenia w sumie 2 noce.
W IIfazie doszły badania ginekologiczne + jedna noc z pobieraniem krwi.
-
nick nieaktualny
-
a podpowiecie może od jakich badań najlepiej rozpocząć "przegląd"? Bo u nas będzie 6-7 cykl starań, ale chciałabym kilka podstawowych rzeczy sprawdzić dla swojego spokoju, żeby jak będę rozmawiała z ginem to już mieć kilka wyników w ręku. Z resztą tak sobie myślę, że jak przynajmniej te kilka badań będę miała za sobą, to może jakoś pewniej się poczuję w trakcie starań, bo tak to mam cały czas w głowie myśl, że przez te 6 lat od pierwszej ciąży to może już tyle rzeczy popsuło się w naszych organizmach...Starania od czerwca 2016
Syn - 2011 r. -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Dobuska witaj
u mnie dzis 9 dpo
Mocno!!
ja mam takie lęki, że u mnie pęcherzyki nie pękają i pregnyl nie pomoże.
Wszystko przez to, że JEDEN cykl mierzyłam temperatury i był delikatny podział na dwie fazy, a lekarz powiedział, że pęcherzyk nie pękł i "zdechł" (mówię zdechł, bo taki pomarszczony sie zrobił jakby wypompowany:P)
No i co w internecie piszą?
LUF!!! Nic nie pomaga!! Inseminacja, nakłuwanie jajników, IN VITRO!
Jejuuuu....czemu ja taka durna jestem.
To mój 7 cs, ale pierwszy raz jestem taka zdołowana i wystraszona, a przeciez pęcherzyk niepęknięty był prawie 3 miesiące temu:/
Nie wychodziły mi też nigdy pozytywne testy owulacyjne i zawsze zwalałam, że są popsute, a może po prostu to problem hormonalny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 11:56
Starania od 06/2016
kwiecień 2021 - rozpoczynamy pierwszą procedurę -
nick nieaktualny