nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyvonneSW wrote:mi w tym miesiącu wyszly dwie kreski prawie pozytyw ale jednak troche zabraklo. spisalam troche cykl na straty ale temperatura wzrosla wiec moze jednak owu byla..
-
Gosia2708 wrote:kurcze mi nic ginekolog nie mówił , żebym zapisała się w odpowiedniej fazie cyklu przez co poszłam w w pierwszy wolny termin...na kilka dni przed miesiączka... , będę wdzieęczna za informację mili_moli
Mi lekarka dała skierowanie i na skierowaniu było napisane: Ifaza - 3-6dzien cyklu, IIfaza - 22-24dc.
W Ifazie były straszne nudy, pobieranie krwi tylko w nocy i rano, razem z testem obciążenia w sumie 2 noce.
W IIfazie doszły badania ginekologiczne + jedna noc z pobieraniem krwi.
-
nick nieaktualny
-
a podpowiecie może od jakich badań najlepiej rozpocząć "przegląd"? Bo u nas będzie 6-7 cykl starań, ale chciałabym kilka podstawowych rzeczy sprawdzić dla swojego spokoju, żeby jak będę rozmawiała z ginem to już mieć kilka wyników w ręku. Z resztą tak sobie myślę, że jak przynajmniej te kilka badań będę miała za sobą, to może jakoś pewniej się poczuję w trakcie starań, bo tak to mam cały czas w głowie myśl, że przez te 6 lat od pierwszej ciąży to może już tyle rzeczy popsuło się w naszych organizmach...Starania od czerwca 2016
Syn - 2011 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny