nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
wercia2601 wrote:A testom owulacyjnym też nie ma co do końca wierzyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:A zwłaszcza allegrowym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Mam nadzieję, bo u mnie 12 dc a te tanie testy owu pokazują mi ciągle lekko ciemniejącą, niedostrzegalnie ciemniejącą kreskę, jedynie wczoraj była ciemniejsza niż w pozostałe dni...ja mam chyba wrażenie, że owu będzie ok 15 dnia czyli za 3 dni, bo w zeszłym cyklu na dongu byłam też po clo i mógł wystąpić ten efekt odbicia czy jak mu tam i stąd przyspieszona owulacja co niekoniecznie musiało być dobre, a teraz może będzie normalnie..czekam w takim razie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcd9719d6fb2.jpg -
nick nieaktualny
-
Dobuska kochanie polecam książkę "dziewczyna z pociągu"
Pokazuje w pewien sposób jak obsesja ciąży potrafi zniszczyć życie...
Więc moje drogie panie... luzujemy dupki i cieszymy się tym namiętnym czasem z naszymi partnerami;)Ewcia_92, CarPer, z miasta Łodzi lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Dobuska kochanie polecam książkę "dziewczyna z pociągu"
Więc moje drogie panie... luzujemy dupki i cieszymy się tym namiętnym czasem z naszymi partnerami;)
Ja chyba bardzo źle znoszę clo, jutro biorę ostatni raz i powinno być lepiej. -
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Dobuska kochanie polecam książkę "dziewczyna z pociągu"
Więc moje drogie panie... luzujemy dupki i cieszymy się tym namiętnym czasem z naszymi partnerami;)
Ale w sumie na dobre jej to wyszło...
Dobuska ja tez chyba świruje po CLO wlasnie!AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie 21dc, jutro ide zbadac progesteron, nie mialam w tym cyklu objawow owu jak zawsze wiec chce sprawdzic czy byla czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 14:04
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
Napisalam wlasnie kolezankom ze pamietam o tym ze mam problem i nie po to powiedzialam im o tym ze go mamy,zeby mi co chwile o tym przypominano.. jedna z nich jest w ciazy to temat dziecka jest codziennie, ale co chwile teksty ze za rok moja kolej, za dwa nastepnej itp juz mnie irytowala. I ze mam pozytywnie myslec to na pewno sie uda, ze mam wyluzowac.. latwo mowic. Poza tym przez pierwsze 2 lata to byl luz i spontan po prostu zero zabezpieczen, bez liczenia dni itp.
AJA_S lubi tę wiadomość
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
nick nieaktualny
-
sunshine26 wrote:Napisalam wlasnie kolezankom ze pamietam o tym ze mam problem i nie po to powiedzialam im o tym ze go mamy,zeby mi co chwile o tym przypominano.. jedna z nich jest w ciazy to temat dziecka jest codziennie, ale co chwile teksty ze za rok moja kolej, za dwa nastepnej itp juz mnie irytowala. I ze mam pozytywnie myslec to na pewno sie uda, ze mam wyluzowac.. latwo mowic. Poza tym przez pierwsze 2 lata to byl luz i spontan po prostu zero zabezpieczen, bez liczenia dni itp.17.11.17-poronienie całkowite
-
nick nieaktualny