nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mili_moli wrote:Mi lekarka dała skierowanie i na skierowaniu było napisane: Ifaza - 3-6dzien cyklu, IIfaza - 22-24dc.
W Ifazie były straszne nudy, pobieranie krwi tylko w nocy i rano, razem z testem obciążenia w sumie 2 noce.
W IIfazie doszły badania ginekologiczne + jedna noc z pobieraniem krwi.
Miałaś rację , nie dogadałam się z ginekologiem za tydzien mam dopiero wizytę w poradni ginekologiczno endykronologicznej a dopiero na wiosnę do szpitala w dwóch fazach cyklu także teraz już wiem na czym stoję ) dziękuję za pomoc -
Ja w tym miesiącu przyłożyłam się do testów LH. Jakoś wcześniej nie miałam cierpliwości, ale też nigdy nie wyszedł mi pozytywny. Zobaczymy jak będzie teraz.
W szpitalu na badaniach okazało się, że ten cykl był nieowulacyjny, co było dla mnie wielkim szokiem, bo zawsze na wizycie gin mówił, że pęcherzyk jest itp zawsze był ładny i bez zastrzeżeń.
Idę też w tym miesiącu na prog i prolakt więc dobrze będzie wiedzieć w którym dniu była owu, o ile była... -
Ewcia_92 wrote:Hej Kochane
Dokładnie tak jak piszecie - lepiej mieć jedną PRAWDZIWĄ przyjaciółkę niż kilka wrednych, fałszywych bab . Sama mam jedną i nie zamieniłabym jej za żadne skarby świata!!
Ja też mam jedną i pewnie już tak zostanie inne trzymam na dystans Słuchajcie, czy orientujecie się może, czy na samiutkim początku ciąży zawsze jest podwyższona temp? Czy moze być spokojnie 36.6?03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
wercia2601 wrote:Ja też mam jedną i pewnie już tak zostanie inne trzymam na dystans Słuchajcie, czy orientujecie się może, czy na samiutkim początku ciąży zawsze jest podwyższona temp? Czy moze być spokojnie 36.6?
Ważne by nie była niższa nuż PTCwercia2601 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywercia2601 wrote:w pierwszej fazie mam normalnie 36.6 , a teraz mam 20dc i mam 36.87
-
Ewcia_92 wrote:Zawsze miałaś tak małe różnice temperatur? Ja w pierwszej fazie mam też około 36,5-36,7, ale za to w drugiej sięga pod 37,0-37,1. I u mnie skok jest wyraźnie widoczny
a to różnie. Czasem mam 37. a to źle, że jest u mnie mały skok? Pewnie to na @... bo mam dostac 2703.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
nick nieaktualny