Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩🦰 - Grudzień 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
Pochłonęły mnie ostatnio sprawy w pracy, potem święta, było trochę nieprzyjemnych sytuacji i miałam w sumie nie testować w ogóle, ale jednak mimo wszystko coś tam w tym cyklu się staraliśmy, więc test poszedł w ruch i z reporterskiego obowiązku zgłaszam ❄️❄️
I oczywiście chciałam Wam życzyć Spokojnej (tej resztki) Świąt, wytrwałości, zdrowia i spełnienia marzeń 🎄Deyansu lubi tę wiadomość
👩🏼🦱 27 🧔🏻♂️ 29 🐈
2 cs
✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨ -
Belia wrote:Dziś niestety biel na facelle.
Belia strasznie mi przykro 🫂🫂 Spróbuj zatestować jeszcze jutro rano. Mi też zdarzyło się kilka fałszywych facelle jak i pinków choć z tych dwóch to facelle zdecydowanie częściej oszukiwał skubaniec... a jak nie jesteś pewna to dla spokoju ducha zrobić betę. Ja tak robiłam jak mnie testy robiły w bambuko, beta wszystko rozstrzygała.
Chochlik12 trzymam mocno kciuki za powtórkę testu 🍀🤞 Nie wiem ile jesteś dpo, ale oby okazało się, że jest jeszcze za wcześnie na testy i kolejne będą pozytywne o czasie ❤️
Wiem, że w takiej chwili to ciężko jest zachować chłodną głowę, kiedy serce ma nadzieję. Ale oby to był dobry znak 🍀🎁
Trzymam kciuki za pozostałe testujące. Widzę, że w sylwestra będzie się tutaj dużo działo 🎉🤞 Oby jak najwiecej prezentów na koniec roku 🎁Chochlik12, Belia lubią tę wiadomość
👱♀️35🧑40
Elena 🩷👶 (7cs) TP 07.07.2025
23.10. 9dpo ⏸️ beta 8,23 prog 21,07
25.10. 11dpo beta 50,63 prog 26,29
28.10. 14dpo beta 297,12 prog 31,41
12.11. 6+1 pierwsza wizyta❤️ 0.35 cm CRL
25.11. 8+0 1.76cm CRL, wg USG 8+2
11.12. 10+2 3.33cm CRL, wg USG 10+2
12.12. 10+3 Veracity Premium, niskie ryzyka, dziewczynka 🩷
17.12. 11+1 PAPPA, beta HCG 🧪
19.12. 11+3 USG prenatalne 🩺, niskie ryzyka, wg USG 12+1, dziewczynka 🩷
Eliza 🩷👧(5cs) lipiec 2019
-
Belia wrote:Dziś niestety biel na facelle.
Belia mocno przytulam 🫂8cs
👫26
HSG ✅
AMH 3,7
Progesteron 6 dpo 14,75 8 dpo 19,79
TSH 0,196
Estradiol 42,80 (01.24)
Prolaktyna 451 (01.24)
ALT 38❗
AST 36 ❗
Glukoza 77,50
Żelazo 89,8
Ferrytyna 21,73 ❓
Homocysteina 6,81
Podejrzenie endometriozy?
On : Morfologia 10%
Suplementy: fertisim, Koenzym Q10, Estrovita skin (omega 3,6), wit C, w dni płodne acard i ACC (oboje) -
Po dzisiejszym testowaniu 11dpo nadal biało. Chciałabym jeszcze jutro przetestować bo idę zbadać progesteron i jakby się jednak kreseczka chciała pojawić to betę od razu bym zrobiła.
Nie odpuszczam temu cyklowi. Może jutro odpuszczę...8cs
👫26
HSG ✅
AMH 3,7
Progesteron 6 dpo 14,75 8 dpo 19,79
TSH 0,196
Estradiol 42,80 (01.24)
Prolaktyna 451 (01.24)
ALT 38❗
AST 36 ❗
Glukoza 77,50
Żelazo 89,8
Ferrytyna 21,73 ❓
Homocysteina 6,81
Podejrzenie endometriozy?
On : Morfologia 10%
Suplementy: fertisim, Koenzym Q10, Estrovita skin (omega 3,6), wit C, w dni płodne acard i ACC (oboje) -
Chochlik12 wrote:Wróciłam do domu i zerkałam na facelle, na którym testowałam rano i widzę drugą kreseczkę 🤣 😱
Wiem, że wiarygodność testów po tak długim czasie znika totalnie… ale… pierwszy raz w życiu widzę jakąkolwiek kreskę na teście… myślicie, że to może być to? Jutro wstaję o świcie i powtarzam 😂 nie chce się nastawiać, bo czuję, że to może być oszukaniec, na którym nie można polegać, ale humor od razu lepszy i jakaś nadzieja się zaczęła tlić 🥹 boję się, że to fałszywy alarm
Kochana najlepiej po wskazanym czasie wyrzucić test i już do niego nie zaglądać. Niestety dość często się zdarza taka kreska. Większość instrukcji uczula na to, by właśnie po takim czasie się nie sugerować.
Niemniej jednak trzymam kciukiChochlik12 lubi tę wiadomość
35 lat
✅IO w remisji- Metformina 2000 mg
AMH 22 ng/ml
❌PCOS- brak owulacji i menstruacji
❌Brak reakcji na Klomifen
❌Hiperandrogenizm
❌Przebyta w przeszłości infekcja C.Trachomatis
I 07.24 Ovaleap lekka hiperka ❌
II 08.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
III 10.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
IV 11.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
09.01.2025- laparoskopia, histeroskopia i inne. -
Belia jeszcze nie puszczam kciuków35 lat
✅IO w remisji- Metformina 2000 mg
AMH 22 ng/ml
❌PCOS- brak owulacji i menstruacji
❌Brak reakcji na Klomifen
❌Hiperandrogenizm
❌Przebyta w przeszłości infekcja C.Trachomatis
I 07.24 Ovaleap lekka hiperka ❌
II 08.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
III 10.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
IV 11.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
09.01.2025- laparoskopia, histeroskopia i inne. -
@Belia przytulam mocno 🫂 ale jeszcze nie puszczam kciuków, powtarzaj jutro!
@izzou97 przytulam 🫂🫂🫂
@Lisik testuj do skutku, może ta kreska się w końcu pojawi!
@Kirby nowy cykl, nowe rozdanie. Oby to był Twój ostatni okres przez najbliższe 9 msc 🫂izzou97, Kirby, Lisik lubią tę wiadomość
👩🏻&🧔🏻 26
12 msc AH
początek starań od 9/2024
👩🏻hiperprolaktynemia, podwyższone androgeny -
Miałyście rację dziewczyny, niestety fałszywka. 😃 dzisiaj znów biel wiziera.
Ale nie ukrywam, miło było pierwszy raz zobaczyć dwie kreseczki, pomyślałam wtedy o tym, że jednak zajście w ciążę jest możliwe i realne! 😱 Na szczęście nie nakręciłam się za mocno.
Siesiepy możesz wpisać mi ❄️ czekam na 🩸 i wchodzimy w 12cs 💪🏻Elena20, Marcia03, Lisik lubią tę wiadomość
Happy crimus, it’s chrismun, merry crisis, merry chrysler 🧑🏻🎄🎄
__
12 cs do pierwszego maluszka, który rozkręci domowy chaos na pełnej! 👶🏻🎉
👧🏻 28, PCO
👦🏼 26, ⚠️💦
✖️ ilość: 25mln (11,09 w ml),
✖️morfologia: 2%,
✖️ruchliwość : A=1% 😭 A+B=6%, A+B+C=17%,
✖️HBA: 43% (HBA)
🥗 🏃🏼 dobra suplementacja i zmiana trybu życia
➡️ powtórka badań nasienia: 25.02
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Belia, ale mam złość na ten test u Ciebie… 😤 wynik odczytany o czasie i takie rzeczy 😳
Trzymam kciuki za kolejny Twój cykl 💖Happy crimus, it’s chrismun, merry crisis, merry chrysler 🧑🏻🎄🎄
__
👧🏻 28, PCO
👦🏼 26, ⚠️💦
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Izkawik wrote:Kurcze naprawde te facelle takie kijowe? U mnie jak dotad nigdy falszywie pozytywnego nie mialam a akurat teraz tez mam na jutrzejsze testowanie.
U mnie też, na paskowym ani razu, nawet po czasie… Teraz kupiłam te w plastiku i tu taka akcja 🙈
Myślę, że znów wracam do paskowych, ale one w hebe ostatnio były droższe niż te w plastiku i postanowiłam je sprawdzić - pierwszy i ostatni raz 😂 szkoda ziemi za tyle sztucznych materiałów i moich nerwów, hahaHappy crimus, it’s chrismun, merry crisis, merry chrysler 🧑🏻🎄🎄
__
👧🏻 28, PCO
👦🏼 26, ⚠️💦
__
izzou97 przytulam za biel 💖
Deyansu przykro mi, że miałaś taki czas na świętach i za Twój dołek 🥲 trzymam kciuki, żeby kolejny cykl Cię zaskoczył!izzou97, Deyansu lubią tę wiadomość
Happy crimus, it’s chrismun, merry crisis, merry chrysler 🧑🏻🎄🎄
__
👧🏻 28, PCO
👦🏼 26, ⚠️💦
__
Ten fałszywka to był pink a dziś facelle bialy. Zezłościłam się powiem szczerze bo kurde i to plamienie i spadek temperatury i piersi mam wrażliwe, czuję ukłucia na dole - to pewnie okres zbliżający się. Ale jakoś pomyślałam że taki świąteczny cud może mi się zdarzyć a jednak się nie zdarzył. Dziś już temperatura spada także czekam na @ i już nie testuję.
Chciałabym znaleźć jakiś złoty środek żeby wyluzować i nie myśleć o tym ale jakoś nie potrafię…
Za pozostałe trzymam kciuki 🤞🏼👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
7 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊 Zioła Ojca Sroki 🌿
08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔 -
Wybaczcie, ale testu odczytanego po czasie nie nazywałabym fałszywką. Skoro był zrobiony niezgodnie z instrukcją, to nie oszukał. ☺️
Kaliope, truskawki981, izzou97, Paluszek007, Księgowa lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+…?
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150 -
Belia wrote:Ten fałszywka to był pink a dziś facelle bialy. Zezłościłam się powiem szczerze bo kurde i to plamienie i spadek temperatury i piersi mam wrażliwe, czuję ukłucia na dole - to pewnie okres zbliżający się. Ale jakoś pomyślałam że taki świąteczny cud może mi się zdarzyć a jednak się nie zdarzył. Dziś już temperatura spada także czekam na @ i już nie testuję.
Chciałabym znaleźć jakiś złoty środek żeby wyluzować i nie myśleć o tym ale jakoś nie potrafię…
Za pozostałe trzymam kciuki 🤞🏼
A może po prostu pink wyłapać a facelle nie? Musiałabyś drugi pink zrobić taki sam najlepiej 🤷♀️