Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha ha my to będziemy mieli wyzwanie, syn chce brata, córka siostrę, więc dla tego tyle trwa, bo w bliźniaki celujemy
i dopiero będzie myślenie nad imionami
sylwioszka, Lunna lubią tę wiadomość
-
Sabinka ale przynajmniej będzie kompromis dla starszych i każdy będzie zadowolony28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
nick nieaktualny
-
Lunna wrote:Dziewczynki ja Was serdecznie zapraszam na nasza grupe na fb
I tak jestesmy tutaj ale tam no fajne rozweselacze mozna udostępniać itd
Nie musicie podawac prywatnego fb. No ea zalozyla pod tym samym nickiem jak na forum i tylko dla grupy.
Tak tylko pisze bo fajnie byloby tez tutaj udostepniac niektore materialy ale forum ma niestety swoje ograniczenia.. jak cos napiszcie do mnie to podam link itd.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Lunna przez przypadek odrzuciłam twoje zaproszenie,ale wysłałam zapro do ciebie
ja to w te opcje nie wchodzę patrzę a tam kilka zaproszeń ale ze mnie ciemna masa
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka tu link do grupy. Napisz mi w prywatnej wiadomosci dokladny nick na fb jak juz aplikujesz. Odtajniam grupe na zamknieta poki nie dolaczysz, jesli ktos jeszcze chce zapraszamy jest fajnie
a na forum tez jestesmy caly czas
☆ S ☆ T ☆ A ☆ R ☆ S ☆ -
Witajcie ☺
Cos z tymi przeczuciami jest na rzeczy. W pierwszej ciąży śniło mi sie ze zrobili mi cesarkę, wyciągnęli dwóch chłopców, pokazali i wsadzili z powrotem do brzucha. Sen sie sprawdził. Od początku czułam ze beda to synowie pomimo innych zachcianek. Moze dlatego zw chciałam dziewczynkę ??
Od kilku lat mam sen ze jestem w ciąży i rodze dziewczynie. Oby okazal sie też proroczy. Póki co próbujemy celować ale jak wyjdzie Bóg jeden wie..
Monia 3mam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 08:36
💗5 💗