X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z BB do Katowic:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anciaa wrote:
    Nie musisz, ale fajnie byłoby gdyby było. Większość z nas ma zdjęcia na face ;) Oczywiście nic na siłę, fajnie że do nas dołączysz :) Współczuje złamanej ręki :( Ja miałam raz ścięgno naderwane w nodze to mi założyli w upały gips od palców u stopy do samej góry :/ Nic fajnego.

P.S. Czy tylko mi się tak nie chce poniedziałku?
    Anciaa wyśle na grupie dla zainteresowanych.

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna6 wrote:
    Miałam czekać do jutra ale właśnie przyszła wredota
    Nieeeeee :(

Anna6 lubi tę wiadomość

• plinka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Hej dziewczyny! Mało się udzielam ale staram się Was w miarę regularnie podczytywać :)

Hejka milli moli a co u Ciebie słychać ?

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Byłam zapisana do dr.Myrcik,ale nie będziemy jeździć z BY do Katowic,więc przepisali nas do dr.Pyskorz,zPiekorz?nie pamiętam.A Ty się w gyn leczysz?
    Edit.Piekarz-Adamczyk

34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Byłam zapisana do dr.Myrcik,ale nie będziemy jeździć z BY do Katowic,więc przepisali nas do dr.Pyskorz,zPiekorz?nie pamiętam.A Ty się w gyn leczysz?
    Tak ja chodzę do dr Czerwinskiej tez w bielsku, czasami jezdze do katowic.
    W bielsku przyjmuje dr piekarz- adamczyk a do tego ginekologa to byłaś do dr Mercika pewnie zapisana:)

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    Tak ja chodzę do dr Czerwinskiej tez w bielsku, czasami jezdze do katowic.
    W bielsku przyjmuje dr piekarz- adamczyk a do tego ginekologa to byłaś do dr Mercika pewnie zapisana:)
    Tak do Mercika.
    Skąd Ty jesteś?

34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Bielska:) A Ty?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2017, 20:54

• mili_moli Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Hejka milli moli a co u Ciebie słychać ?
    Ja Kochana odpoczywam w USA. Już tydzień za nami ale jeszcze 2tyg urlopu przed nami :) mój najdłuższy urlop :) bardzo odpoczywam psychicznie i nie myślę o staraniach, ciąży o niczym z tym związanym.

EA, plinka, Lunna, Anna6, Frosch, anciaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto na pierwszej wizycie miec juz jakie wyniki zeby bylo o czym dyskutować.
    Mi zalecila w 2-3 dc fsh lh i estradiol. Musiałam tez zbadac amh i wit d3 to z tych podstawowych potem wymazy z pochwy, cytylogia. To bylo przygotowanie przed hsg. oczywiscie wyszla ureaplasma, leczylismy. I potem na hsg wyszla niedroznosc wiec zlecenie laparoskopii. Teraz udrożnili mi jeden jajowód i mam stymulacje Lametta.

• 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Ja Kochana odpoczywam w USA. Już tydzień za nami ale jeszcze 2tyg urlopu przed nami :) mój najdłuższy urlop :) bardzo odpoczywam psychicznie i nie myślę o staraniach, ciąży o niczym z tym związanym.

Mi się też marzą Stany :) może kiedyś się uda :) a Ty wypoczywaj, zwiedzaj i relaksuj się :)

• Sabinkak Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie niedzielne :)
    Ja weekend jak i poprzednie dwa tygodnie intensywnie :) dopiero leglam na kanapie :) widzę dwie mamusie nie dość ze w moim wieku to w podobnej sytuacji ;) Nowa zmień lekarza, ja tak zrobiłam i od następnego cyklu, o ile bedzie ;) zaczynam stymulację :) a staramy sie właśnie 9 cykl. Nowa lekarka stwierdziła, ze zaszłam w poprzednie ciąże bez problemu natyralnie, ale to nie znaczy, ze teraz bedzie tak samo, a szkoda czasu na czekanie :) jestem już po wszystkich badaniach, zostało hsg, ale to zrobimy po dwóch próbach stymulacji jeśli byłyby nieudane.

ca5c089614.png

morfologia nasienia 0% :(

październik - startujemy z ivf :)
    18.10 - punkcja, mamy 7 jajeczek
    Tylko 2 zarodeczki :( od 20 października z mamusią :)
    28.10 piękne dwie kreseczki :)
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    Z Bielska:) A Ty?
    Z Bielska:-)

34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Z Bielska:-)
    To może kiedyś spotkamy się w gyn w kolejce ;)

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    No:-)albo na piwie:-)

34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    Smialabym sie,gdyby się okazało,że jesteś kimś kogo znam:-)

34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bielsko jest stosunkowo duże więc wątpię ;) a ile masz lat ?

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    Bielsko jest stosunkowo duże więc wątpię ;) a ile masz lat ?
    35

34cs

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Już postanowione będzie jutro:-)
    Tez założyłam lipnego na Kowalska :)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 24 tak czy siak uważam że warto do gyncentrum iść bo szybko działają. Ja od stycznia mam zdiagnozowany problem. Być może jest jeszcze coś nie tak z immunologia ale na razie 3 cykle będę się stymulować i zobaczymy co z tego wyjdzie.

‹‹ 1273 1274 1275 1276 1277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ