Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
anciaa wrote:Nie musisz, ale fajnie byłoby gdyby było. Większość z nas ma zdjęcia na face Oczywiście nic na siłę, fajnie że do nas dołączysz Współczuje złamanej ręki Ja miałam raz ścięgno naderwane w nodze to mi założyli w upały gips od palców u stopy do samej góry Nic fajnego.
P.S. Czy tylko mi się tak nie chce poniedziałku?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
MilliSBB wrote:Byłam zapisana do dr.Myrcik,ale nie będziemy jeździć z BY do Katowic,więc przepisali nas do dr.Pyskorz,zPiekorz?nie pamiętam.A Ty się w gyn leczysz?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:Byłam zapisana do dr.Myrcik,ale nie będziemy jeździć z BY do Katowic,więc przepisali nas do dr.Pyskorz,zPiekorz?nie pamiętam.A Ty się w gyn leczysz?
W bielsku przyjmuje dr piekarz- adamczyk a do tego ginekologa to byłaś do dr Mercika pewnie zapisana:)
-
Marlena24 wrote:Tak ja chodzę do dr Czerwinskiej tez w bielsku, czasami jezdze do katowic.
W bielsku przyjmuje dr piekarz- adamczyk a do tego ginekologa to byłaś do dr Mercika pewnie zapisana:)
Skąd Ty jesteś?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
plinka wrote:Hejka milli moli a co u Ciebie słychać ?
EA, plinka, Lunna, Anna6, Frosch, anciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWarto na pierwszej wizycie miec juz jakie wyniki zeby bylo o czym dyskutować.
Mi zalecila w 2-3 dc fsh lh i estradiol. Musiałam tez zbadac amh i wit d3 to z tych podstawowych potem wymazy z pochwy, cytylogia. To bylo przygotowanie przed hsg. oczywiscie wyszla ureaplasma, leczylismy. I potem na hsg wyszla niedroznosc wiec zlecenie laparoskopii. Teraz udrożnili mi jeden jajowód i mam stymulacje Lametta. -
mili_moli wrote:Ja Kochana odpoczywam w USA. Już tydzień za nami ale jeszcze 2tyg urlopu przed nami mój najdłuższy urlop bardzo odpoczywam psychicznie i nie myślę o staraniach, ciąży o niczym z tym związanym.
Mi się też marzą Stany może kiedyś się uda a Ty wypoczywaj, zwiedzaj i relaksuj się -
Witam sie niedzielne
Ja weekend jak i poprzednie dwa tygodnie intensywnie dopiero leglam na kanapie widzę dwie mamusie nie dość ze w moim wieku to w podobnej sytuacji Nowa zmień lekarza, ja tak zrobiłam i od następnego cyklu, o ile bedzie zaczynam stymulację a staramy sie właśnie 9 cykl. Nowa lekarka stwierdziła, ze zaszłam w poprzednie ciąże bez problemu natyralnie, ale to nie znaczy, ze teraz bedzie tak samo, a szkoda czasu na czekanie jestem już po wszystkich badaniach, zostało hsg, ale to zrobimy po dwóch próbach stymulacji jeśli byłyby nieudane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MilliSBB wrote:Już postanowione będzie jutro:-)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny