Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGupi telefon! Dwa razy się produkowałam i d*pa z tego
No więc do trzech razy sztuka
Życzę Wam miłej soboty, mało stresów i dużo słoneczka
W Warszawie jeszcze go nie widać, ale wczesną mamy porę
Aika nie martw się na zapas i nie stresuj bo to zdecydowanie nie sprzyja.... przestaw się na pozytywne myślenie, a jak nie możesz z jakiegoś powodu to zajmij się czymś co odwróci Twoją uwagę... Tylko pozytywne emocje!
Powodzenia na egzaminach, w sprzątaniu, leniuchowaniu i wszystkim co tam Was dziś czeka... -
Szanowne panie, dziś 20wc za tydzień przewidywany okres. Jestem po owulacji potwierdzonej testami. Z tego co pamiętam to jakiś 12 czy 13 dzień. Wczoraj wieczorem robiłam test ovu bo zostało mi kilka- pozytywny. Teraz przed chwila zrobiłam drugi, jak na załączonym zdjeciu
Zdjęcie robione po minucie od zrobienia.Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
nick nieaktualnyHejcho! Hejcho!
Wróbelku cieszę się, że odebrałaś to pozytywnie bo już faktycznie miałam schiza, że (jak to ja potrafię) coś głupio palnęłam!
Aika, trzymam żeby szło znów do góry!
Ja dzisiaj będę chodzić chyba tyłem.. Mało co w nocy spałam, więc zaraz oczy będę podpierać zapałkami -
Klekotowa chciałabym myśleć pozytywnie ale już się nastawilam a tu takie coś..
Ale juz w Warszawie wstaje słońce Tez jestem ze stolicy
Ból jak na @ także w sumie czekam na czerwoną rozpacz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 08:12
-
Piękny mamy dzionek. Jeszcze jakby sie okazało ze test konsultacyjny pokazał mi ciszę to chyba bym pozwalałaWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
nick nieaktualny
-
kajax wrote:Piękny mamy dzionek. Jeszcze jakby sie okazało ze test konsultacyjny pokazał mi ciszę to chyba bym pozwalała
Może zrób zatem test ciążowy, dziewczyny pisały, że często owulacyjne właśnie wcześniej wskazują na ciążę. Mi owulacyjne przy braku ciąży wychodził na -.
Boleję, że za dwa dni znowu do szkoły. Marzę o odpoczynku a do wakacji całe 5 miesięcy. U Was pewnie się dopiero ferie zaczynają albo sa w trakcie -
nick nieaktualny
-
Iw-onka wrote:Może zrób zatem test ciążowy, dziewczyny pisały, że często owulacyjne właśnie wcześniej wskazują na ciążę. Mi owulacyjne przy braku ciąży wychodził na -.
Boleję, że za dwa dni znowu do szkoły. Marzę o odpoczynku a do wakacji całe 5 miesięcy. U Was pewnie się dopiero ferie zaczynają albo sa w trakcie
Mi zostało sporo owulacyjnych i ostatnio z ciekawosci siknęłam na jeden. Jeszcze nigdy nie widziałam tak ciemnej drugiej kreski