Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
OLAM86 wrote:A ja miałam tego Wam nie pisać bo zachowałam się wczoraj jak nastolatka Zrobiłam wczoraj test ciążowy ) I to jeszcze taki co wykrywa dopiero od 25 a nie od 10.... Oczywiście negatywny Wiem, wiem, głupie to było. Stara baba a głupia Miałam się nie przyznawać, ale co mi tam"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
My właśnie wróciliśmy z zakupów, bo Wróbel powiedział że robi lasagne także wyzerka max. Zaczynam ogarniac w domu i high life weekend. najważniejsze że pogodziłam się z myśla że ten cykl pewnie bezowulacyjny
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:My właśnie wróciliśmy z zakupów, bo Wróbel powiedział że robi lasagne także wyzerka max. Zaczynam ogarniac w domu i high life weekend. najważniejsze że pogodziłam się z myśla że ten cykl pewnie bezowulacyjny
jeszcze nie kumam za bardzo wykresów więc dlatego pytam."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Napiszcie mi proszę te które nie mierzą temp.w @.Jak to zrobiłyście ,że macie od początku @ na wykresach do dnia mierzenia temp.taką jedną krechę?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Iw-onka wrote:Może zrób zatem test ciążowy, dziewczyny pisały, że często owulacyjne właśnie wcześniej wskazują na ciążę. Mi owulacyjne przy braku ciąży wychodził na -.
Boleję, że za dwa dni znowu do szkoły. Marzę o odpoczynku a do wakacji całe 5 miesięcy. U Was pewnie się dopiero ferie zaczynają albo sa w trakcie
Mnie to czeka za tydzień, właśnie jestem w połowie ferii. Też już przeżywam, że będę musiała wrócić do pracy za tydzień a do wakacji jeszcze tyle czasu... Ale z drugiej strony pomyśl o tym, że masz wolne całe wakacje - a inni nie mają -
Milli dlatego że na moim wykresie nie ma skoku temperatury o jakieś 0,2st. chyba że mi się cykl wydluzyl i dopiero będzie... mój wykres jest niemal cały czas jednej wartości.
Ta przerywana kreska wyskakuje automatycznie jakk nie mierzysz tempki danego dnia
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Milli dlatego że na moim wykresie nie ma skoku temperatury o jakieś 0,2st. chyba że mi się cykl wydluzyl i dopiero będzie... mój wykres jest niemal cały czas jednej wartości.
Ta przerywana kreska wyskakuje automatycznie jakk nie mierzysz tempki danego dnia"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Wróblowa a może u Ciebie jakaś anomalia wywołana ziółkami? Może ten cykl po prostu się jakoś mocno wydłużył i jeszcze jest szansa na owu? Tak było z moim poprzednim, też myślałam, że będzie bezowulacyjny ale pojawiła się dopiero 24 dc Nie trać wiary i do roboty!
-
Milli ta kreska łączy zawsze ze sobą kropki, czyli wartości temperatur. Jeśli zmierzyłaś temperaturę 1dc a potem np. dopiero 6 dc to kreska będzie długa. Jeśli nie mierzyłaś temperatury 1dc to możliwe, że w ogóle nie będzie tej kreski