Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia_92 wrote:Dziewczyny próbujecie mi wmówić coś, na co ja się na nastawiam. Jak przyjdzie @ to ciekawe kto mnie wtedy będzie wspierał i kto pomoże mi pić nektar bogów? Te kilka butelek wina będzie wtedy zdecydowanie za mało na tak wielką rozpacz
Ja wychodze z założenia, ze lepeij sie milo zaskoczyc, niz nastawic - mi wszyscy mowili ze do listopada bede znowu w ciazy ( po lipcowym poronieniu ) I Co ??? Ahhh ...
Byle do przoduEwcia_92 lubi tę wiadomość
Starania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc - - 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
nick nieaktualnyAika,.odpoczywaj! Należy Ci się. I nie zamarwiaj się, bo może akurat wszystko będzie tak jak się nastawiłaś
Milli, ta krecha pokazuje się jeśli: zmierzysz rano temp, wpiszesz a później dostaniesz @. No i nie mierzysz przez kilka dni, po czym zaczynasz mierzyć, wpisujesz i wtedy te dwie wartości łączy Ci taką przerywaną linią. A Ty, jeśli zaczelas mierzyć po @ to bedziesz mieć wykres rysowany od tego właśnie dnia. Dasz radę ogarnąć! A co nie wiesz to pytaj :* po to tutaj jesteśmy, żeby sobie pomagać i wspierać się wzajemnie -
https://ovufriend.pl/graph/ae40ae9c236b8964aee0999cac644494
Wróblowa z Ciebie to specjalistka pierwsza klasa - proszę o wskazówke kiedy powinnam robic testy, w dzien przewidzianej miesiaczki ???
MerciStarania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc - - 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
Żadna specjalistka, naczytalam się przez te 3 lata starań po prostu.
Ja zawsze robiłam od 12 dpo. Wcześniej nie ma sensu za małe stężenie hormonu pisałam już którejś z dziewczyn że test w którym jest napisane ze wykazuje 6 dniowa ciaże liczy się od momentu zagniezdzenia. Czyli: stosunek + zagniezdzenie (7-8dpo) i kolejne te 6-7 dni od momentu zagniezdzenia. Czyli +/- 14 dni. Czyli w okolicach spodziewanej @.Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
A no i trzeba brać poprawkę że zagniezdzenie może być też 10dpo bo nie ma sztywnego terminu, wiec luz w majtkach i czekamy do @
Ewcia dwa koty już mam, jeszcze mi tylko szklanej kuli brakuje.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:A no i trzeba brać poprawkę że zagniezdzenie może być też 10dpo bo nie ma sztywnego terminu, wiec luz w majtkach i czekamy do @
Ewcia dwa koty już mam, jeszcze mi tylko szklanej kuli brakuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 12:43
-
Ewcia_92 wrote:Siostrę! Córkę ojca z czasów młodości. Trochę słabo, że dowiedziałam się nie dawno, ale ja to nadrobię!
O kurka, niesamowite! A rozmawiałaś już z nią wcześniej, czy to będzie taka Wasza w ogóle pierwsza rozmowa? -
Wow Ewcia no to trzymam kciuki żeby spotkanie poszło pomyślnie. a reszta Twojego rodzeństwa wiedziała wcześniej?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyKawa - chyba naprawdę trzeba coś ogarnąć skoro się Was tyle zjeżdża
Kurczę, ja też dziś nie mam koncepcji na obiad... zresztą ja to jestem mocno rozleniwiona kuchennie, bo mój Pan Klekot jest kucharzem, więc mimo że się zarzeka zawsze że on to się w pracy nagotuje, to i tak koniec końców - oddałam pokornie fartucha i to on rządzi w kuchni ale że dziś znów w pracy do późna, to albo se coś upichcę sama albo rozpocznę strajk głodowy dopóki nie wróci z pracy
-
nick nieaktualny
-
Nooo mąż kucharz - marzenie. chociaż przyznam że mój Wróbel siedzi non stop w kuchni i mnie z niej wygania, kocha gotować. więc szczerze mówiąc rzadko kiedy obiad zrobie.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Klekotowa to racja, kiedyś jak pracowałam jako kelnerka to słuchałam opowieści kucharzy o gotowaniu ich kobit non stop krytyka
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny