Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAika wrote:Ewcia no właśnie! Jesteś chyba jedyną nadzieją podtrzymania Naszej dobrej passy w najbliższym czasie!
-
Ewcia_92 wrote:Dziewczyny próbujecie mi wmówić coś, na co ja się na nastawiam. Jak przyjdzie @ to ciekawe kto mnie wtedy będzie wspierał i kto pomoże mi pić nektar bogów? Te kilka butelek wina będzie wtedy zdecydowanie za mało na tak wielką rozpacz
Wybacz Ewcia, masz w tym trochę racjiSun81, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero co wstałam, powinnam zjeść śniadanie, ale patrząc na wykres Ewci i wspominając moja wczorajszą wypowiedź, położe nogi na stole, odpale cygaro i wieje sobie koniaku i będę czekać aż Ewcia rynknie JESTEM W CIĄŻY !
MalPog, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
hej wszystkim tyle się tutaj dzieje, że ciężko wszystko nadrobić:)A połączenie kto, kiedy co to póki co dla mnie czarna magia, ale mam nadzieję, że z czasem zacznę ogarniać wszystko:) Mój miś ryś to się zaczyna ze mnie śmiać, że rok temu siedziałam w ślubnych bibelotach i forach a teraz tutaj ciągle podczytuje. Powiem wam, że od kiedy tutaj napisałam jakoś tak mi lepiej i generalnie nastrój mi się poprawił dzięki wam:* Oprócz dobrego nastroju pojawiła mi się dzisiaj przerywana kreska no i ten tego za dużo z tego nie wiem ktoś coś? Udostępniłam dzisiaj wykres o ile dobrze to zrobiłam heh to teraz będą moje góry i doliny widoczne. A co do pytania 30 stron dalej;) to chyba z wygody mierzę tak temperaturę, żeby miśka nie obudzić rano, ale być może będę musiała dowcipnie zabawiać się rano jak zobaczcie mój wykres i dojdziecie do wniosku, że coś mi z tą temp nie idzie. Czytałam tutaj o tych waszych szyjkach jak wy to robicie, że wiecie kiedy ona jest wysoko, nisko taka czy taka. Ja to się już wymacałam cała i wiem, że nic nie wiem
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziewczynki teraz niewiem ktora ma pozytyw lh po owulacji wiec imiennie nie bd pisala.. Ale taka dorawa ja tak mialam i do tego 2 dbi plamilam, myslalam imolantacja jestem w ciazy super. Poszlam do gin bo tedt hcg ciagle jie wychodzil i nie wychodzil a okresu nie bylo i sie ikazalo ze mialam problemy z hormonami mianowicie, bardzo niski progesteron tedtodteron lekki ponad norme.. Ja nie chce dziewczyny straszyc, rylko pisze jak mialam, a tez sie zakrecilam ciaza strasznie wtedy.. Oczywiscie mam ogromna nadzieje ze u tej dziewczyny o ktora ki hodzi elasbie to sie ciaza zakinczy,bo rowniez mam tez pozytywne wiesxi. Hedac w wczesnej ciazy a juz o tym wiedzialam tez z ciekawosci zrobilam test lh bo slyszalam ze jest pozytywny no i byl:)
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Dopiero co wstałam, powinnam zjeść śniadanie, ale patrząc na wykres Ewci i wspominając moja wczorajszą wypowiedź, położe nogi na stole, odpale cygaro i wieje sobie koniaku i będę czekać aż Ewcia rynknie JESTEM W CIĄŻY !
-
Ineczka szyjke najlepiej jest badac na kuckach albo oprzeć jedna nogę na kibelku (ja to robię pod prysznicem na kuckach, bo wtedy wiem że mam na pewno czyste łapki) i tam sobie gmerasz wkładasz tak głęboko dopóki nie poczujesz oporu i to jest szyjka. ja to odczuwam jako taką "kulke".
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Ineczka szyjke najlepiej jest badac na kuckach albo oprzeć jedna nogę na kibelku (ja to robię pod prysznicem na kuckach, bo wtedy wiem że mam na pewno czyste łapki) i tam sobie gmerasz wkładasz tak głęboko dopóki nie poczujesz oporu i to jest szyjka. ja to odczuwam jako taką "kulke"."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Siemanko Milli :* a o czym my tu możemy pisać jak nie o zaglądaniu, gmeraniu i serduszkowaniu?
jestem dziś cudownie wyspana i zrelaksowana..to tak a propos gmerania:)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
A ja miałam tego Wam nie pisać bo zachowałam się wczoraj jak nastolatka Zrobiłam wczoraj test ciążowy ) I to jeszcze taki co wykrywa dopiero od 25 a nie od 10.... Oczywiście negatywny Wiem, wiem, głupie to było. Stara baba a głupia Miałam się nie przyznawać, ale co mi tam
-
nick nieaktualny