Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkich serdecznie też zaczynamy starania o 2 dzidzię. Z pierwszą poszło sprawnie i bez problemów (córcia ma 1,5 roku) ale w ciąży wyszła mi niedoczynność tarczycy. Biorę systematycznie eutyrox i zobaczymy wszystkim życzę powodzenia!
I mam pytanie do tarczycowych mam czy przed planowaną ciążą byłyście u endokrynologa mimo że wyniki przy dawkach leków miałyście ok? Wizytę planową mam w marcu i zastanawiam się czy nie przyspieszyć...Aga28 -
nick nieaktualny
-
Chyba też muszę iść i poprosić o badania prolaktyny... Bo od jakiegoś czasu z moją kondycją seksualną też ciężko... chociaż nie wiem, czy to nie kwestia psychiki i ciągłego braku ciąży.
Jak kiedyś zapytałam lekarza czy mogę poprosić o skierowanie na badanie hormonów, to powiedział mi(UWAGA!)że jest ich za dużo żeby je badać i to nie ma sensu HA HA HA
A teraz coś z moich obserwacji i co o tym sądzicie: zawsze przed @ mam sucho, teraz jak włoże ledwo palca do środka (sorrka za opis ) to mam wodnisty śluz o kolorze biało - przezroczystym. Jak poszłam teraz do łazienki to na majciochach jest tak, jakby ten śluz był z domieszką brązowej krwi...
JESTEM ZAKRĘCOOONA.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyDziewczyny, wybieram się do nowego lekarza gin. Pierwszy dużo mi nie pomógł, można powiedzieć że wcale. Nie miałam robionych żadnych badań. Dodam że miałam 3 lata temu stwierdzono niedoczynność tarczycy lecz nie wymagała leczenia. Teraz badania wyszły dobrze i wszystko się unormowalo. Zawsze miałam mówione że przez tarczyce szybko nie znajdę w ciążę. Jednak się sprawdziło. Mimo długich starań,nadal nic:-( na jakie badania mogę liczyć? Myślę że nie trafie poraz kolejny na takiego który nie zleci podstawowych badań.
-
Kimmy wrote:U mnie już pozytywny test owu
Kimmy lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Marlena24 wrote:To ja jeden wirusek kradnę.
Powiedzcie mi jak przy owulacji staracie się o dzidziusia? Codziennie się przytulacie? co 2 dni? jak to jest z tymi plemnikami? jedni mówią o utrzymywaniu jakości, regeneracji więc co 2 dni, inni o ruchliwości, więc zalecają codziennie, jak to u Was jest?
Lekarz zalecił co dzień i jak najwiecej od trzeciego dnia przed owu. I tak robiąc, udało się. -
Niesia86 wrote:Gratulacje spokojnej ciąży
Ja byłam wczoraj na becie i jutro idę znów sprawdzić czy przyrost jest ok. Trzymajcie proszę kciuki, strasznie się denerwuje...
Będziemy trzymać! na pewno wszystko będzie okej. Byłaś już u ginka?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Niesia86 wrote:Ja byłam wczoraj na becie i jutro idę znów sprawdzić czy przyrost jest ok. Trzymajcie proszę kciuki, strasznie się denerwuje...
Trzymam kciuki czekam na infoPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
witam, tez debiutuje tutaj. Mam nadzieje, iz 2017 bedzie i dla mnie pomyślny. 1 ciąża zakończona w 16 tygodniu; dzis jest data planowanego porodu ... więc naastawienie kiepskie, ból nie do opisania .....
Patrzac iz szklanka jest w polowie pełna; teraz 2cs i zobaczymy
Gratuluje wszystkim; którym już sie udało i tzrymam kciuki za reszte; i za siebieStarania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc - - 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
kania85 wrote:Kochana przy niedoczynności tarczycy i hshimoto niskie libido to norma,pewnie też prolaktyna wysoka i wszystko się zapętla,twój lekarz powinien zrobić porządek z hormonami
Witam wszystkie nowe staraczki Na pewno nam się uda w 2017 roku zajść. To będzie nasz rok i nie ma innej opcji! -
A ja chyba w niedziele robie test. Albo jutro kupie dwa, i zrobie jutro wieczorem i w niedziele rano.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Nie dziękuje, zeby nie zapeszać. :* aczkolwiek znając moje szczęscie to jutro rano dostane @.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny