Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Cześć Piękna . Do wieczora zrobisz sobie kilka herbatek, weźmiesz urządzenie z lekturą i nadrobisz . Gdzie się podziewałaś?
Mąż mnie skarcił że tyle siedzialam przed telefonem Ale wracam pełną parą
Ewcia co moje oczy widzą?! Gratuluje fasolinki!!! Widziałam wiedziałam wiedziałam ! GratulacjeEwcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAika wrote:Mąż mnie skarcił że tyle siedzialam przed telefonem Ale wracam pełną parą
Ewcia co moje oczy widzą?! Gratuluje fasolinki!!! Widziałam wiedziałam wiedziałam ! Gratulacje
Co Kochana Twoje oczy widzą? Hehe . Wszystkie czarownice wiedziałyście. Dziękujemy .AneTka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka bardzo mi się podoba twoje streszczenie. Na końcu był uśmiech, ale mój telefon nie wysyła mi emotikonek, a w pracy mogę Was czytać tylko na zapleczu.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
nick nieaktualnyAaa no to dobbrze Floreczka, bo już myślałam, że za mało o innych dziewczynach napisałam, ale to forum o ciąży i dlatego Ewcia dziś na pierwszym miejscu, bo inne dziewczyny jeszcze dużo pisały o pracy, a to na tym wątku mniej istotne niż nowa fasoleczka
Jaspis, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kati55 wrote:Ja robiłam dzisiaj badanie progesteronu w 21 dc i wyszedł wynik 36,41 ng/ml
Co to oznacza?
Będę wdzięczna za opinie"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ja miałam 15,88 ng/ml według norm oznaczało to owu,ale miałam monitoring i owu nie bylo.Moja ginka dokopala sie do naszych wcześniejszych zapisków z wizyt i raz miałam 36 ng/ml i owu też nie bylo."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ale u Ciebie może być inaczej.Progesteron podwyższa się nawet jak nie ma owu bo z przetrwalego pęcherzyka też robi się ciało żółte i wytwarzaprogesteron.
Ryjek lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:Kati zrób bete będziesz mieć czarno na białym:-)Który masz teraz dc?
Teraz mam 21 dc, jeszcze 6 dni mi zostało do spodziewanej @, więc na zwykły test za wcześnie a na bete będę mogła iść dopiero w poniedziałek, bo jutro laboratorium jest nieczynne