Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja poszłam do ginekologa naprotechnologa, zanim zaczęliśmy się starać. Bez problemu zlecił badania, później leki i suplementy. Po 3 miesiacach skonczyly mi się leki, więc do niego wróciłam. Nastraszyl mnie cyklem bezowulacyjnym, ale zlecił kolejne badania. W ogóle nie przejmował się, że dopiero staramy się 4 miesiące...
-
nick nieaktualnyKarolyna wrote:Tylko nie fochaj sie na niego za dlugo, ale na tyle wystarczajaco, by zrobil sniadanie Dzis pierwszy dzien reszty mojego zrelaksowanego zycia- wlasnie wyszlam z wanny po dwoch godzinach. Boosko
Karen koniecznie dawaj szybko znać jeśli coś będziesz wiedzieć
Dzień dobry wszystkim! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolyna wrote:Prolaktyna mi wyszla 24,6 w 3 dniu cyklu. Ide do ginki w srode, jak stwierdzi, ze nie ma sie czym martwic, to mam juz nagranego innego gina, ktory da mi skierowanie na pro z obciazeniem. Mam tak dolegliwe objawy, ze nie popuszcze. Teraz biore Ovarin i Castagnus, ale dopiero pierwszy dzien.
Dzień dobry wszystkim tez mam wysoką prolaktyne przeliczylam sobie swoją na takie wartości jak ty masz i mi moja wychodzi 44 w 9 dniu cyklu wiec twoja aż tak wysoka nie jest tylko pytanie skąd te dolegliwości bo ja nie mam takich objawów gdyby nie to ze przed wizytą kontrolna chciałam zrobić sobie kilja badań i ginka mi podała jakie warto to bym do teraz nic nie wiedziała . LH mam 10,5 Estradiol 111 a FSH 5,8 komuś co mówią te wyniki bo wychodzi mi ze wszystkie są w granicach normy robione w 9dc
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
floreczka wrote:Zależy od lekarza, byłam kiedyś u jednego i spytał mi się kiedy miałam cytologie robioną, jak powiedziałam, że z 2 lata temy to mi powiedział, że mogę ją do IPN-u oddać. Kilka tygodni później poszłam do innego i spytałam co z cytologią, a on powiedział, że tamta jeszcze świeża (tzn. Ta sprzed 2 lat). I bądź tu mądry i pisz wiersze.
Cytologia powtarzamy co rok.Ro lubi tę wiadomość
-
U mnie cyto tez co rok. Mowila nawet ginka, ze to, co ostatnimi czasy sie dzieje i to u mlodych kobiet, sklania ja do tego, ze niektorym robi cytologie nawet co 6 mies...
Ineczka, dlatego sie zastanawiam, czy isc do niej w srode, czy moze nie w drugiej polowie cyklu, kiedy to przezywam katusze z piersiami. Bo akurat w 3 dniu cyklu one byly prawie moje. Chociaz i tak uwazam, ze sa wieksze...